Şimdi Ara

İcloud şifresi unutulan telefonu sıfırlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İphone umu bul açık olan, icloud şifresi unutulmuş, kayıt maili aktif olmayan bir iphone 5 var babamın eski dönemlerde kullanmış olduğu , bu telefona kendi app id mi girerek app store dan uygulama indirebiliyorum, güncelleme yapabiliyorum fakat içinde çok fazl tel no falan var ve ben bu telefonu sıfırlamak istiyorum , sorum şu ; güncelleme yaparken ve uygulama indirmede herhangi bir sıkıntı olmayan bu cihazı sıfırlasam (tüm içeriği sil'i kullanarak) cihaz elimde kalır mı?

Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevnirim.

Saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• iCloud şifresi hatırlanmadan çöp olur.

AppStoreda rehberi toplu düzenleyen-silen uygulamalar var onlara bir göz at.
  • Tek çözüm telefonu FBI'a götürmek...

• quote:

Orijinalden alıntı: tweaker

Arkadaşlar merhaba

İphone umu bul açık olan, icloud şifresi unutulmuş, kayıt maili aktif olmayan bir iphone 5 var babamın eski dönemlerde kullanmış olduğu , bu telefona kendi app id mi girerek app store dan uygulama indirebiliyorum, güncelleme yapabiliyorum fakat içinde çok fazl tel no falan var ve ben bu telefonu sıfırlamak istiyorum , sorum şu ; güncelleme yaparken ve uygulama indirmede herhangi bir sıkıntı olmayan bu cihazı sıfırlasam (tüm içeriği sil'i kullanarak) cihaz elimde kalır mı?

Daha önce tecrübesi olan arkadaşlar cevaplarsa sevnirim.

Saygılar

O da yoktur sende ama faturayla birlikte Apple sorunu çözer.
    Aynı Mail adresini Hotmail ise tekrar alabiliyorsun. Gmail ise bir bardak su ikram edebilirim.

• Ben i phone5 varsi i clouddan yandi basim telefonu gecen sene 250 ye vermistim telefoncuya

• Para karsiligi telefonu sifirlayanlar varmis diyorlar icloud falan hikaye yani :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Kimi dürüst işlerden, kimi de "iCloud sıfırlıyorum" diyerek çıkartıyor rızkını.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sıfırlanırsa bidaha kullanılmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.