Dün aklıma geldi, indirdim.Eski hesabım gitmiş gerçi, yeni hesap açtım.Özlemişim bunu ya.Benim gibi düşünenler var mı, neden bıraktık biz ICQ'yu?Msn'den bin kat daha iyiyken hemde.
Yukarı
Ben hiç kullanmadım ki
netten ilk tavladığım hatunu icq dan bulmuştum hey gidi günler hey.
icq numaram 78832957 yıllardır girmedim hala aklımda.
icq numarası rakam ile ifade edildiği ve telefon numarası gibi uzun olduğu için (bence) popüler değildi.
quote:
Orijinalden alıntı: metinardicli
icq numarası rakam ile ifade edildiği ve telefon numarası gibi uzun olduğu için (bence) popüler değildi.
?!? O zamanlar bu numarayı ezbere bilirdi herkes, zaten gerek yoktu.18 f ist yazardın bir sürü seçenek çıkardı karşına.
Bende özledim valla.. Artık MSN devri de bitiyor, cücük gibi Facebook penceresinden yazışıyor millet. İnadına MSN'e devam
Önceden bu icq numaralarını satanlar vardı. Şimdiki özel ceptelefonu numaralarını satanlar gibi . satılık icq numarası 799999993 gibi çok görürdüm.. Sanırım bu nuraları otomatik veriyordu.. Üstelik şimdi üye oluyum dedim , sifre 6 haneye kadar alıyor , fakat msnde böyle bir sınırlama yok benim şifre çok uzun ve +%^&^+ gibi işaretlerde barındırıyor.. Her haliyle demode oldu, yakında icq nostalji ile atak yaparlarsa yaparlar yoksa olmaz :D
quote:
Orijinalden alıntı: lambane
Ben hiç kullanmadım ki
aynn
Aslında eski SSCB ülkelerinde Facebook, MSN gibi protokollerden daha yaygın ICQ.Yani yurdum abazaları Rusya'dan hatunlarla tanışmak isterse tam onlara göre bir program.
Bunları söylememin nedeni ise özledim gerçekten eski günlerini.Eskilerin hepsi dönmek istiyor ama dönemiyorlar.Çünkü kimse kullanmıyor.Hadi bir yerden başlasak yine demeden geçemedim.
Baslamadik ki birakalim
İcq ile birlikte mirc vardı bide ne zaman geçrirdik odalarında hey gidi günler
Ben hala aktif olarak kullanıyorum nostalji oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme