Şimdi Ara

ictimai tv biss keyini bilenler yazsın(acil fb maçına 30 dk kaldı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
6.024
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biss keyi çözen arkadaşlar yazsınlar bi zahmet maça az kaldı bekliyoruz

• arkadaşım doğan grubu içtimai tv nin yayını durdurdu yada engelliyor. bugün maçlar bitene kadar içtimai tv den yayın alamassın
  • Küfür etmek istemiyorum, insan değiller çünkü..
  • kart paylaşımı süper bişey.jsc sport dan tüm maçlar elimin altında...maçı ictimai den izleyemezsiniz muhtemelen.hotbird ictimai de test bar var yani maç başlayınca renkli sütunlu test ekranı var.maçı kestiler.ben jsc sport dan izliyorum rahat.spiker de ingilizce ve arapça

ictimai tv biss keyini bilenler yazsın(acil fb maçına 30 dk kaldı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 17 Eylül 2009; 21:52:17 >

• yahu liveonsatta acilmiyo simdi hangi kanallar veriyodu ya farketmiyo bitanesini söyleyin izlerim kesin
  • al jazeera'nin frekansı ve diğer değerleri neler?
  • Anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz arkadaşlar. İçtimai tv yayına şifre falan koymadı. Yayını aldığı yer şifre koydu yada içtimai tvnin yayını engellendi şifre mifre yok yani ortada. İzleyemeyeceksiniz maçı dsmartınız yoksa.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Astra sı olanlar 19.2 de Eredivisie Live 1 de FB - Twenty maçı açık
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

Astra sı olanlar 19.2 de Eredivisie Live 1 de FB - Twenty maçı açık

hocam nasıl açık şifreli kanal
  • quote:

Orijinalden alıntı: auzdil

Astra sı olanlar 19.2 de Eredivisie Live 1 de FB - Twenty maçı açık

arkadaşım yazsana kart paylaşımıyla izliyorum ben diye, milleti umutlandırıyorsun boşu boşuna
  • kart paylaşımı nasıl oluyor arkadaşlar bu konuda biraz bilgi verirmisiniz. d smartın haricinde bi reciever daha almayı düşünüyorum ne şekilde bu ictimai vs maçı izleyebileceğim kanalları açabilirim?
  • ilginçtir.internette fenerin maçını jsc 8 verecek yazıyor ama kanalda kopenak maçı var şu an.fenerin maçı dsmart hariç türksat ve hotbirdden herhangi bir kanaldan izlenemiyor şu an. bu icitimai tv nin de yaptığı nedir yaa???kanal maçı veremiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huzyin67 -- 17 Eylül 2009; 22:47:20 >
  • İctimai tvde şuan test görüntüsü var ilginç
  • 2 yıldır aydın doğana kalaylıyorum ve devam edeceğim
  • 1fff 11554 H 2916 1212121212121212 arkadaşlar ben bu şifreyi yazdım ilk başta açılmadı sonra uyduyu kapattım açtım yine olmadı bende kanal açılmıyo die şifreyi silim dedim tekrar biss bölümüne girdiğimde 1fff olması gereken yerde 0059 (kendiliğinden) sanırım bu yazıyodu tam hatırlamıyorum sonra sildim ben bu keyleri ve tekrar kanalı açtığımda yayın açılmıştı yani biraz garip oldu ama maçları izleyebiliyorum (uydu next ye-2000 cx super)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuramos -- 1 Ekim 2009; 23:46:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.