Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Elendil

Evet mümkün.
    Yeterki ağ yapılandırmanızı düzgün yapın

Harici HDD niyetine içerisindeki HDD yi kullanabilirsiniz.

Ağ üzerinde aşağıdaki gibi ulaşıyorsunuz ICY BOX HDD ye.
    Share yazan ICY BOX içerisindeki HDD
    İstediğiniz herşeyi orada yedekleyebilirsiniz.

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

Edit:Fotoğraflar eklendi.

Bu görüntüler Windows 7'ye mi ait? Vista'da böyle bi ayar yapmayı bulamadım da...

• Arkadaşlar,
    Sizlerin bu ürün ile ilgili yorumlarını olabildiğince okumaya çalışıyorum. Genelde bu ürün ile ilgili olarak hep pozitif yorumlar var. Sonuç olarak tek kelime ile bu ürün alınır diyebilir misiniz? Ya da farklı bir media player mı önerirsiniz?
    Teşekkürler.
  • ses sistemin var mı? cevabın hayır ise popcorn veya egreatlere bak
  • cihazın içinden çıkan fw ile cihazı kullqanmaktayım. Mkv, bluray filmleri izlerken içinde birden fazla altyazı olmaına rağmen, altyazılar arasında geçme seçme yapmıyor dvd filmlerdeki gibi bu fwdenmi yoksa cihazda bu özellik yok. Bu şekilde altyazı geçişi yapabilen varmı yapıyorsa hangi fwyi kullanıyor acaba.
  • Kızıl Baron
    Anlaşılıyor sanıyordum

quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

cihazın içinden çıkan fw ile cihazı kullqanmaktayım. Mkv, bluray filmleri izlerken içinde birden fazla altyazı olmaına rağmen, altyazılar arasında geçme seçme yapmıyor dvd filmlerdeki gibi bu fwdenmi yoksa cihazda bu özellik yok. Bu şekilde altyazı geçişi yapabilen varmı yapıyorsa hangi fwyi kullanıyor acaba.

Ben değiştirebiliyorum.
    FW/ Kurulumdan hemen sonra Netten otomatik güncellemede yüklenen yazılım.
    Galiba "204"
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ses sistemin var mı? cevabın hayır ise popcorn veya egreatlere bak

hocam Sanmsung Ht-tz215 ses sistemim var. ICYBOX ı bu sisteme baglayıp DTS alabiliyormuyuz? Nasıl? (:
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0zqur

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

ses sistemin var mı? cevabın hayır ise popcorn veya egreatlere bak

hocam Sanmsung Ht-tz215 ses sistemim var. ICYBOX ı bu sisteme baglayıp DTS alabiliyormuyuz? Nasıl? (:

icyboxun optik çıkışını samsungun optik girişine bağlayıp daha sonra da icyboxun menüsünden ses çıkışlarını digital raw seçince alırsın her türlü sesi
  • ağ bağlantı hızını nasıl arttırabiliriz?

Şu anda benim ağ geçidi hızı 2.0 mbps :( çok düşük yani

Acaba bu hızı 300 Mbps nasıl yaparız ?

Teşekkürler...
  • n destekli modem alacaksın ayrıca diğer pcde n destekli wireless kart olacak astarı yüzünden pahalıya gelir
  • vatanbilgisayar dün internette ıcybox fiyatını kdv dahil 744 tl satışa soktular,

sonra herhalde web tasarımcısı hatayı düzeltti!!

aslında 420 tl kampanyası devam etseydi stokları tükenirdi

bir de ıcybox ithalatçısı kim???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gokhan_Bey -- 31 Temmuz 2009; 15:49:29 >
  • şu haliyle bile alınabilir seviyede

445 tl 5 taksit

digitaltrend galiba distribütör

http://www.dijitaltrend.com/
  • vatanbilgisayarda hala 524 tl
  • world kartın varsa 5 taksit 463 olmuş
  • ben dün bursa mağazasına gittim almaya 720 tl dediler, bi yanlışlık var dedim , hayır sistemde bu fiyat gözüküyor dediler yoksa alacaktım ...
  • Selam arkadaşlar Bu ürünün veya diğer PCH yada EGREAT EG-M32B içine

Linkteki HDD yi takabilirmiyiz

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39001
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasa_mahmut

Selam arkadaşlar Bu ürünün veya diğer PCH yada EGREAT EG-M32B içine

Linkteki HDD yi takabilirmiyiz

http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=39001

yeni alacaksanız >http://www.vatanbilgisayar.com/productdetails.aspx?I_ID=36269

• VCard Avantajı VCard İstemiyorsanız
    WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 263 $+KDV 463 TL

Havale ile %8 İndirim
    Vatan vcard diye kendi kartını çıkartmış. Kartı alırsanız WorldCard sahiplarine 5 taksitle 463 tl ya geliyor kdv dahil.
    birde bu tarz cihazların şansızlığı %18 kdv olması. kdv indirimi bu cihazlara uğramamış.
    neyse alacak arkadaşların bilgisine.

VCard Avantajı
    WorldCard ile 5 Taksit %12 İndirim 263 $+KDV 463 TL

Kredi Kartı ile %8 İndirim 275 $+KDV 484 TL

Havale ile %8 İndirim
    Kredi Kartı ile %8 İndirim 275 $+KDV 484 TL

CardFinans ile 10 Taksit
    Axess ile 10 Taksit
    Maximum ile 10 Taksit
    Bonus ile 10 Taksit
    WorldCard ile 10 Taksit
    AsyaCard ile 10 Taksit 299 $+KDV 526 TL
  • Arkadaşlar herkese iyi günler;
    Ben geçen hafta Vatan Bilgisayarın yaptığı kampanyadan ICYBOX aldım ve tecrübeleimi paylaşmak istiyorum.

Benim bu cihazı almaktaki tek amacım 720p ve 1080p filmleri sorunsuzca izlemekti yani net uygulamaları ve Youtube den video izlemek gibi bir düşüncem yoktu, çünkü evimde netim yok. Cihazı 3-4 gündür kullanıyorum cihaza takmak için 1 tb Wd Green hdd aldım ve içini tamamen 720p 1080p filmler ile doldurttum ve bir kaç tane de Orjinal Bluray film attırdım, filmleri ben çekmediğim için hangi gurupların ripleri olduğunu bilmiyorum ama doldurttuğum arkadaşa sordum oda kendisi için arşivlediği için piyasada kaliteli rip yapan farklı gurupların ripleri olduğunu söyledi. Cihaz bildiğiniz gibi DTS çözmüyor ama bendeki filmlerin nerdeyse tamamı Türkçe dublaj ve ac3 yani benim ses ile alakalı bir sorunum yok, görüntüye gelecek olursak bendeki filmlerin şimdiye kadar denediklerimin hiç biriyle sorunum olmadı, takılma, donma, yavaşlama, karelenme, kumlanma, bozulma yani aklınıza ne geliyorsa hiç bir sorunum yok 720p filmler bile 46" tv için çok çok iyi görüntü kalitesi sunuyor ben şahsen 1080p yi aramıyorum ama bir tane 480p film izledim onda görüntü daha kötü bu kendini açıkça belli ediyor. Bir tanede orjinal bluray denedim ve sorunsuzca oynattı en ufak bir kasma yapmadan.

Cihaz açtığım zaman daha önce hiç açılmadığı belli idi cihazın kendisi komple şeffaf yapışkanlı jelatin ile kaplıydı ve ben açtım üst kapak açık ve vidalar bir poşedin içinde cihazın içerisindeydi. Ben cihazı en fazla 3 saat kadar açık tuutum ve kesinlikle ısınmıyor, ılık bile diyemem denemesi için arkadaşıma vermiştim onun evinde neti var net özelliklerinide kontrol etmiş youtube den video izlemiş ardından film izleyip cihazı 10-12 saat kadar açık tutmuş ne sıcaklık ile nede başka türlü bir sorun yaşamamış. Bu arada cihazın menüsü ve kullanımı oldukça kolay, açılış süresi 90 sn. civarı.

Benim şimdilik söyleyebileceklerim bunlar, cihazın bence görünen tek eksisi DTS eğer oda çözülürse yine kendi adıma söylüyorum mükemmel bir cihaz. Bazı arkadaşlar bir takım sıkıntılar yaşadılar ve 2-3 kez değişiten arkadaşlar oldu onların yazdıklarını okuduktan sonra açıkçası alırken bende çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bir problem yaşamadım. Ben kendi tecrübelerime dayanarak almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla daha iyisini nasip etsin.

• iyi dileklerin için teşekkürler kardeşim herkes senin kadar mütevazi olabilse
  • quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Arkadaşlar herkese iyi günler;
    Ben geçen hafta Vatan Bilgisayarın yaptığı kampanyadan ICYBOX aldım ve tecrübeleimi paylaşmak istiyorum.

Benim bu cihazı almaktaki tek amacım 720p ve 1080p filmleri sorunsuzca izlemekti yani net uygulamaları ve Youtube den video izlemek gibi bir düşüncem yoktu, çünkü evimde netim yok. Cihazı 3-4 gündür kullanıyorum cihaza takmak için 1 tb Wd Green hdd aldım ve içini tamamen 720p 1080p filmler ile doldurttum ve bir kaç tane de Orjinal Bluray film attırdım, filmleri ben çekmediğim için hangi gurupların ripleri olduğunu bilmiyorum ama doldurttuğum arkadaşa sordum oda kendisi için arşivlediği için piyasada kaliteli rip yapan farklı gurupların ripleri olduğunu söyledi. Cihaz bildiğiniz gibi DTS çözmüyor ama bendeki filmlerin nerdeyse tamamı Türkçe dublaj ve ac3 yani benim ses ile alakalı bir sorunum yok, görüntüye gelecek olursak bendeki filmlerin şimdiye kadar denediklerimin hiç biriyle sorunum olmadı, takılma, donma, yavaşlama, karelenme, kumlanma, bozulma yani aklınıza ne geliyorsa hiç bir sorunum yok 720p filmler bile 46" tv için çok çok iyi görüntü kalitesi sunuyor ben şahsen 1080p yi aramıyorum ama bir tane 480p film izledim onda görüntü daha kötü bu kendini açıkça belli ediyor. Bir tanede orjinal bluray denedim ve sorunsuzca oynattı en ufak bir kasma yapmadan.

Cihaz açtığım zaman daha önce hiç açılmadığı belli idi cihazın kendisi komple şeffaf yapışkanlı jelatin ile kaplıydı ve ben açtım üst kapak açık ve vidalar bir poşedin içinde cihazın içerisindeydi. Ben cihazı en fazla 3 saat kadar açık tuutum ve kesinlikle ısınmıyor, ılık bile diyemem denemesi için arkadaşıma vermiştim onun evinde neti var net özelliklerinide kontrol etmiş youtube den video izlemiş ardından film izleyip cihazı 10-12 saat kadar açık tutmuş ne sıcaklık ile nede başka türlü bir sorun yaşamamış. Bu arada cihazın menüsü ve kullanımı oldukça kolay, açılış süresi 90 sn. civarı.

Benim şimdilik söyleyebileceklerim bunlar, cihazın bence görünen tek eksisi DTS eğer oda çözülürse yine kendi adıma söylüyorum mükemmel bir cihaz. Bazı arkadaşlar bir takım sıkıntılar yaşadılar ve 2-3 kez değişiten arkadaşlar oldu onların yazdıklarını okuduktan sonra açıkçası alırken bende çok tedirgin olmuştum ama çok şükür bir problem yaşamadım. Ben kendi tecrübelerime dayanarak almak isteyen arkadaşlara tavsiye ederim. Allah isteyen herkese hayırlısıyla daha iyisini nasip etsin.

Orjinal Blueray'ı nasıl oynattırdın? uzantısı ne filmin? dosya boyutu? HDD'den mi yoksa harici Blueray-ROM ile mi izledin?

çok mu soru oldu ne?

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.