Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • icybox u pc ye bağlıyorum ekteki resimde olduğu gibi 3 tane disk görünüyor. ama hiç birisinide açamıyorum dosya yükleyemiyorum. ne yapmam lazım?

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi
  • slm arkadaslar bende dun hepsiburda.com dan 425 ytl ye aldım 75 ytl lık hedıye cekımıde kullandım :),,,

gercekten cok basarılı bır medıa player,ıcınede wd 1tb dısk taktım ,guncellmee vs de yaptım ,,,yalnız benım sorum su olacak

sımdı laptopdan dan kablosuz modeme bağlıyım,,ancak ağ bağlantısını kuramıyorum,kablo ıle modem ve ıcy box a bağladım guncelleme vs yaptı sorun yok,,
    yalnız pc ıle ıcy box ı bulusturamadım vista da ağ bağlantısını nasıl kuracagız bılgısı olan varmı??? yarrdım pls birde torrentten nasıl ındırme yapıcaz ?

sorun su laptopdan kablosuz ağ ıle baglıyım ,,,ıcy bok ıda modemın lan cıkısından kablo ıle bağladım ,pc ile ıcy boksı nasıl ağ bağlantısı kuracaz yardım plss
  • Merhabalar bende buradaki ve diğer sitelerdeki yorumları okuyarak cihazı almaya karar verdim.Kurulumu gerçekleştirdikten sonra ilk işim yazılımı güncellemek oldu.Daha sonra sizinde burada söylediğiniz gibi ses ve görüntü ayarlarını yaptım.Fakat 1080p ve i formatındaki filmleri açarken cihaz çok takılıyor bununla birlikte filmi ileriye sarıp play tuşuna bastığımda ileriye sarmya devam ediyor.Acaba harici diskle bağlandığım için mi oluyor , eğer öyleyse WD kullanan insanlarda neden bi takılma yok.Yazılım da extra bir yükleme site haricinde yapmalımıyım.Yada ayarlarda bir eksik mi var.Bilgisayarla da olan network sistemini XP kullandığım için sanırım gerçekleştiremedim.Bu konuda acil ayrdımlarınızı bekliyorum.Böyle olacaksa WD ALMAK daha mantıklı.Cihazı bugün aldım VATAN BİLGİSAYARDAN SORUNSUZ İZLERSİN DEDİLER EĞER BÖYLE OLACAKSA HEMEN İADE EDEYİM CİHAZI NAKKAAASSSSSSS YARDIMLARINI BEKLİYORUM........

• quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

icybox u pc ye bağlıyorum ekteki resimde olduğu gibi 3 tane disk görünüyor. ama hiç birisinide açamıyorum dosya yükleyemiyorum. ne yapmam lazım?

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

ext2fsd programıyla yazma korumasını kaldırmanız gerekiyor.
  • o programın ciddi sorunlarından bahsediliyor. arkadaşlar yok mu yaa yardım edecek birisi. herkes yüklüyorda ben mi yükleyemiyorum? yok mu bir kolay yolu?
  • ext2IFS programını da kullanabilirsin.Bu iki programı da kurup ayarlarını biraz kurcalarsan halledersin zor birşey değil.Ben o şekilde yaptım.Yazma korumasını kaldırmadan diskteki dosyalarla ilgili bir işlem yapman mümkün değil.
  • Merhaba arkadaşlar, bu modele DTS özelliğinin eklenmesini beklerken bugün RaidSonic'in yeni bir model çıkardığını gördüm. MP305A-B modeli bu cihaz Almanya'da 13 Ağustos itibariyle 130 eu ya satılacak. Ben nette bu cihazla ilgili pek bir içerik göremedim. yeni modelde gözüme çarpanlar; S-video çıkışı yok, DTS özelliği mevcut, HD-JPEG resimleri oynatabiliyor.

Model:
    RaidSonic Mediaplayer IB-MP305A-B 3.5 Zoll HDMI/LAN/WLAN
  • realtek chipli ucuz modellerden muadilleri var piyasada TF'a bakarsanız kullanan bir arkadaşımız var pek memnun değil gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: sagarmata22

slm arkadaslar bende dun hepsiburda.com dan 425 ytl ye aldım 75 ytl lık hedıye cekımıde kullandım :),,,

gercekten cok basarılı bır medıa player,ıcınede wd 1tb dısk taktım ,guncellmee vs de yaptım ,,,yalnız benım sorum su olacak

sımdı laptopdan dan kablosuz modeme bağlıyım,,ancak ağ bağlantısını kuramıyorum,kablo ıle modem ve ıcy box a bağladım guncelleme vs yaptı sorun yok,,
    yalnız pc ıle ıcy box ı bulusturamadım vista da ağ bağlantısını nasıl kuracagız bılgısı olan varmı??? yarrdım pls birde torrentten nasıl ındırme yapıcaz ?

sorun su laptopdan kablosuz ağ ıle baglıyım ,,,ıcy bok ıda modemın lan cıkısından kablo ıle bağladım ,pc ile ıcy boksı nasıl ağ bağlantısı kuracaz yardım plss

Benim ağ bağlantım da aynı sizinki gibi. ancak sorunsuz olarak icybox'umu görüyorum. Firewall yada antivirüs programlarınızı denetleyin. belki onlar engelliyorlardır. Bende ağ sorunsuz olarak kuruldu...

• İnternette uzun süren araştırmalar ve okuduğum olumlu yorumlar neticesinde bu cihazı almaya karar verdim ve aldım. Fakat 2 gün kullandıktan sonra benim aradığım cihaz olmadığını karar verdim ve cihazı geri verdim.

Cihazı neden aldım ve geri verdim?

Samsung 46b651 lcd tv den mkv filmleri seyredebiliyordum ama dts ses alamıyordum. Samsung denediğim bütün mkv filmleri oynattı ama dts sesleri passthrough yapamadığı için z-5500 gibi dts sesleri çözebilen bir ses sistemim olduğu halde filmlerden ses alamıyordum. Bundan dolayı digital çıkışlı bir mkv oynatıcı almam şart oldu.

İnternette yaptığım araştırmalarda ve bu konuda cihaz hakkında hep olumlu yorumlar okudum. Cihazın ICYBOX gibi kendini kanıtlamış bir marka oluşu. Dİgital çıkış olarak hem optik hemde coaxialı desteklemesi(Z-5500'e optik girişten XBOX360'ı bağladığımdan coax çıkış benim için önemliydi), ayrıca harici disk kutusu olarak da kullanılabilmesi beni en çok çeken özellikleriydii. Internetten dosya indirebilmesi ve you tube a girip film izletebilmesi de çok güzel özellikler fakat benim pek kullanmayacağım özellikler olduğu için benim için pek de önemli değildi.

Cihazda işçilik ve kullanılan malzeme yeni aldığım WD HD media player'a göre gerçekten çok iyi. Adaptörü olsun, kasası olsun tasarımı olsun gerçekten çok güzel. Türkçe menü olması ve ileride DTS'i analog sinyale çevirecek söylentileri de önemli (benim için olmasada bir çok kişide dts çözebilen ses sistemi olmadığından önemli bir kitleyi ilgilendiriyor).

Buraya kadar cihaz çok güzel. Gerek teknik özellikleriyle gerekse dış görünüşüyle. Ama cihazı takıp filmleri izlemeye başladığımda, görüntüler LCD tvnin kendi usb'si üzerinden oynattığı kadar net ve akıcı olmadı. Hatta bir çok kez bir tv'den birde ICYBOX üzerinden aynı filmi izleyip durdum ama arada fark vardı.

Cihazın içine ufak bir fan koymuşlar ama pekde işe yaradığını sanmıyorum çünkü cihazda 15-20 dakikalık bir çalıştırma sonucu cihaz bir hayli ısınmıştı hatta bu sıcaklık direk içine koyduğum HDD tarafına iletiliyordu.

Coaxial bağlantısı sayesinde hem ICYBOX'u hemde XBOX'u aynı anda z-5500'e bağlayabiliyordum. Bu çok güzel bir özellikti fakat cihazın eksileri daha ağır basıyordu. Bu kadar para vermeme değmemiş gibi geldi, içime sinmedi ve cihazı geri verdim.

Gittim yerine WD HD media aldım. ICYBOX'un yanında gerçekten oyuncak gibi kalıyordu küçücük ve hafif birşey ve sadece optik çıkış mevcut üzerinde. Xbox'dan MKV player'a geçiş yaparken ses kablosunu değiştirmek zorunda kalıyorum, ve harici bir HDD bağlamam gerekiyor ama tüm bunlara rağmen bu cihaza daha çok ısındım.

Menüsü ICYBOX'un menüsünden daha güzel. Altyazılar büyüklük ve font olarak daha güzel.
    Cihaz ICYBOX kadar ısınmıyor.
    Kareli gözüken mkv filmler WD HD media ile aynı Samsung LCD tv'nin oynattığı gibi daha yumuşak ve akıcı.

Benim gözlemlerim bu şekilde, büyük beklentilerle aldığım ICYBOX benim için hayal kırıklığı oldu. Eğer Internet üzerinde download yapmak, you tube'a girip video izlemek sizin için çokda önemli değilse bu cihaza bukadar para vermeye değmez. Sadece film izleyecekseniz bence WD HD media daha isabetli bir tercih olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ^Psygnosis^ -- 11 Ağustos 2009; 14:52:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ^Psygnosis^

İnternette uzun süren araştırmalar ve okuduğum olumlu yorumlar neticesinde bu cihazı almaya karar verdim ve aldım. Fakat 2 gün kullandıktan sonra benim aradığım cihaz olmadığını karar verdim ve cihazı geri verdim.

Cihazı neden aldım ve geri verdim?

Samsung 46b651 lcd tv den mkv filmleri seyredebiliyordum ama dts ses alamıyordum. Samsung denediğim bütün mkv filmleri oynattı ama dts sesleri passthrough yapamadığı için z-5500 gibi dts sesleri çözebilen bir ses sistemim olduğu halde filmlerden ses alamıyordum. Bundan dolayı digital çıkışlı bir mkv oynatıcı almam şart oldu.

İnternette yaptığım araştırmalarda ve bu konuda cihaz hakkında hep olumlu yorumlar okudum. Cihazın ICYBOX gibi kendini kanıtlamış bir marka oluşu. Dİgital çıkış olarak hem optik hemde coaxialı desteklemesi(Z-5500'e optik girişten XBOX360'ı bağladığımdan coax çıkış benim için önemliydi), ayrıca harici disk kutusu olarak da kullanılabilmesi beni en çok çeken özellikleriydii. Internetten dosya indirebilmesi ve you tube a girip film izletebilmesi de çok güzel özellikler fakat benim pek kullanmayacağım özellikler olduğu için benim için pek de önemli değildi.

Cihazda işçilik ve kullanılan malzeme yeni aldığım WD HD media player'a göre gerçekten çok iyi. Adaptörü olsun, kasası olsun tasarımı olsun gerçekten çok güzel. Türkçe menü olması ve ileride DTS'i analog sinyale çevirecek söylentileri de önemli (benim için olmasada bir çok kişide dts çözebilen ses sistemi olmadığından önemli bir kitleyi ilgilendiriyor).

Buraya kadar cihaz çok güzel. Gerek teknik özellikleriyle gerekse dış görünüşüyle. Ama cihazı takıp filmleri izlemeye başladığımda, görüntüler LCD tvnin kendi usb'si üzerinden oynattığı kadar net ve akıcı olmadı. Hatta bir çok kez bir tv'den birde ICYBOX üzerinden aynı filmi izleyip durdum ama arada fark vardı.

Cihazın içine ufak bir fan koymuşlar ama pekde işe yaradığını sanmıyorum çünkü cihazda 15-20 dakikalık bir çalıştırma sonucu cihaz bir hayli ısınmıştı hatta bu sıcaklık direk içine koyduğum HDD tarafına iletiliyordu.

Coaxial bağlantısı sayesinde hem ICYBOX'u hemde XBOX'u aynı anda z-5500'e bağlayabiliyordum. Bu çok güzel bir özellikti fakat cihazın eksileri daha ağır basıyordu. Bu kadar para vermeme değmemiş gibi geldi, içime sinmedi ve cihazı geri verdim.

Gittim yerine WD HD media aldım. ICYBOX'un yanında gerçekten oyuncak gibi kalıyordu küçücük ve hafif birşey ve sadece optik çıkış mevcut üzerinde. Xbox'dan MKV player'a geçiş yaparken ses kablosunu değiştirmek zorunda kalıyorum, ve harici bir HDD bağlamam gerekiyor ama tüm bunlara rağmen bu cihaza daha çok ısındım.

Menüsü ICYBOX'un menüsünden daha güzel. Altyazılar büyüklük ve font olarak daha güzel.
    Cihaz ICYBOX kadar ısınmıyor.
    Kareli gözüken mkv filmler WD HD media ile aynı Samsung LCD tv'nin oynattığı gibi daha yumuşak ve akıcı.

Benim gözlemlerim bu şekilde, büyük beklentilerle aldığım ICYBOX benim için hayal kırıklığı oldu. Eğer Internet üzerinde download yapmak, you tube'a girip video izlemek sizin için çokda önemli değilse bu cihaza bukadar para vermeye değmez. Sadece film izleyecekseniz bence WD HD media daha isabetli bir tercih olacaktır.

Dostum bende de sendeki durumun tam tersi oldu :) İlk çıktığında wd alıp birkaç gün kullandıktan sonra iade ettim.
    WD fiyat performans olarak çok başarılı biri ürün gerçekten .Fİyatı nerdeyse icybox'un yarısı kadar.
    Ancak bu iki cihaz farklı kulvarlarda yarışıyor.Biri nmt diğeri sadece bir media player.
    Burada tercih tamamen kullanıcıların ihtiyaçlarına kalmış.
    Ayrıca icybox'ta yer alan sarı altyazı özelliği wd'de yok malesef.
    WD'nin içine disk takılamaması ve açma kapama düğmesinin olmaması da benim gözüme çarpan önemli eksiklikler.
    Şu an fw açısından iyi bir duruma gelmiş olabilir tabi benim aldığım dönemde tr altyazı desteğinin olmaması ve filmin orta yerinde menüye atması beni çileden çıkarmıştı.

• muhtemelen renk derinliğini ayarlamamışsındır menüden 0-255 yapman lazım aksi taktirde lcd tvlerdeki cinema modu gibi değişik veriyor renkleri nmtler ben de ilk aldığımda bu ne dedim yahu Wd kat kat güzeldi ama renk derinliğini değiştirnce düzeldi bir de ısrarla söylüyorum cihazın çıkışını autoda bırakmayın (bunu genel yazıyorum yoksa sen böyle yapmışsındır diye değil)
  • kablosuz bağlantı ile pc den icyboxa bağlanıp dosya transfer ettiğimde 4,5 gb lık bir dosya 40-50 dakka sürüyo. bu sizce de anormal değil mi acaba?
    bu cihaza usb klavye bağlayıp nette gezinti yapma olanağı var mı? deneyen oldu mu? birde cihaz çok ısınıyor. üst kapağını açık bırakmak zorunda kalıyorum.
  • hangi hhd bağladın içine harici hdd'e rağmen ısınıyorsa tuhaf daha önce şikayet eden olmadı bu konuda
  • seagate 1,5 tb dahili hdd.
  • model model black serisi filansa havaya uçmadığına dua et

green serisi alacaktın bunlar pc değil hıza ihtiyacın yok ama düşmanın ısı
  • abi sende yüreğime indirecen yauw. baracuda yazıyo üstünde. green yada black die bişee yok.

birde ben 1,5 tb diskin içine halen usb den pc ye bağlayıp dosya kopyalamayı beceremedim. dosya formatı ext3. pc ye bağlayınca hdd görünmüyo. yukarıda adı geçen programlarla yapamadım. bi allahın kulu yokmu şöyle resimli yada detaylı anlatacak?

birde bu alete en fazla kaç tane disk bağlayabiliriz?
  • setup ve play tuşuna basınca açılıyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: syetmez

arkadaşlar seçenekler bölümünde kurulum sayfa kilidi nasıl açılıyor yanlışlıkla açık diye işaretledim şimdi kapatamıyorum dolayısıyla ayarlara müdahale etmeme izin vermiyor bir yardımıcı olabililirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

abi sende yüreğime indirecen yauw. baracuda yazıyo üstünde. green yada black die bişee yok.

birde ben 1,5 tb diskin içine halen usb den pc ye bağlayıp dosya kopyalamayı beceremedim. dosya formatı ext3. pc ye bağlayınca hdd görünmüyo. yukarıda adı geçen programlarla yapamadım. bi allahın kulu yokmu şöyle resimli yada detaylı anlatacak?

birde bu alete en fazla kaç tane disk bağlayabiliriz?

ahbecan anlattı ya m31 topiğinde hem de resimli burada yoksa TF'a bak
  • sağol abi yaa çok makbule geçti. valla 12 sayfayı bir çırpıda okudum. bu konuda detaylı anlatım isteyenlere iyi bir kaynak.

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=491945
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.