Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

model model black serisi filansa havaya uçmadığına dua et

green serisi alacaktın bunlar pc değil hıza ihtiyacın yok ama düşmanın ısı

benim HDD black serisi ve cihaz çalışırken hiç ısınmıyor bile. black serisi, green serisi o açıdan farketmez. ama dediğin gibi green serisi almak enerji tüketimi açısından daha mantıklı. bide gerçekten black serisinin performansı bize fazla. green yeterde artar bile.
    ama benim gibi HDD modelini yanlış alanlar üzülmesin, ısınma açısından endişe edilecek birşey yok..
  • kapağı kapatırsam bayağı bir ısınıyor ama. bende üst kapağı açık bırakıyorum bu yüzden. tabii böyle olunca pek çirkin duruyor.

dün akşam cihaza 4 portlu bir usb çoklayıcıyı öndeki usb girişe, tp-link usb dongle ıda diğer usb girişe bağladım.

4 portlu usb çoklayıcının girişlerinin

birine usb slim dvd writer
    ikincisine usb 500 gb hdd
    üçüncüsüne usb 750 gb hdd
    dördüncüsüne 1 tb usb hdd bağladım

cihazın içinde de 1,5 tb hdd var.

bağladığım disklerin hepsinide gördü ve içlerinde olan herşeyi gösterdi (film müzik iso)
    geçen gün mkv filmleri oynatmamıştı dün oynattı. birde filmden çıkmak için stop a basınca bazan görüntü gelmiyor. cihazı resetliyorum. kafasına göre takılıyo galiba bu cihaz.

• elektrik beslemeli usb hublardan kullan yoksa sıkıntı olur hepsinin güç gereksinimini karşılayamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 13 Ağustos 2009; 15:35:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

geçen gün mkv filmleri oynatmamıştı dün oynattı. birde filmden çıkmak için stop a basınca bazan görüntü gelmiyor. cihazı resetliyorum. kafasına göre takılıyo galiba bu cihaz.

stop bastıktan sonra biraz beklemen gerekiyor.cihazda bir takılma olmadığı için resetlemene gerek yok.
  • bekledim en az 5 dakka. ama görüntü gelmeyince resetledim.
    quote:

Orijinalden alıntı: aktamer

quote:

stop bastıktan sonra biraz beklemen gerekiyor.cihazda bir takılma olmadığı için resetlemene gerek yok.
  • Bende dün itibari ile ICYBOX aldım bir tane. İçine 1 TB Samsung disk taktım. 5400 RPM bulup. Isınma derdi yok. Dışarıdan da 2 tane 1 er TB USB takacağım. Networkten NFS ile kalan disklere ulaşacam. Dün kısa bir süre inceledim. Network üzerinden 1080p oynatma sorunu yok. Gayet güzel ve sorunsuz oynatıyor (100Mbit Kablo ile bağlı. Dandik bir Hub ile). Ama wi-fi ile oynatabileceğini sanmıyorum. 720 ve 1080p performansı çok güzel aletin ama DivX leri upscale ederken biraz bozuluor sanırım. (Tv 720p plazma)
  • normaldir sorun aletin değil divxlerin

hayırlı olsun
  • quote:

bekledim en az 5 dakka. ama görüntü gelmeyince resetledim.

Takılma olayı zaman zaman olan birşey.Ben genelde fişi çekip birkaç dakika sonra tekrar takıyorum.Reset işe yaramıyor bazı durumlarda.
  • ufak tefek sorunlar yaşadım ilk başlarda ama şimdi iyi şükür.

valla şimdi iyi ki almışım diyorum. pc ye fazla ihtiyacım kalmadı artık. bütün arşivimi bu cihaza bağladım, arkama yaslanıp keyfini çıkarıyorum ısınma olayını 5400 rpm green serisi bir disk alarak çözeriz heralde.

bu arada bir sorum olacak, müzik dinlerken arka plan resmini simsiyah bişey yapmak istiyorum. malum plazmatv var uzun zaman açık kalıyor, ekranda izler kalsın istemiyorum.
  • quote:

Resetledimden kastınız nedir? / Nasıl reset atılıyor?

quote:

ufak tefek sorunlar yaşadım ilk başlarda ama şimdi iyi şükür.

valla şimdi iyi ki almışım diyorum. pc ye fazla ihtiyacım kalmadı artık. bütün arşivimi bu cihaza bağladım, arkama yaslanıp keyfini çıkarıyorum ısınma olayını 5400 rpm green serisi bir disk alarak çözeriz heralde.

bu arada bir sorum olacak, müzik dinlerken arka plan resmini simsiyah bişey yapmak istiyorum. malum plazmatv var uzun zaman açık kalıyor, ekranda izler kalsın istemiyorum.

Ses siteminden dinlemiyorsunuz galiba müzikleri :)

Ses siteminden dinlerken TVyi kapatın. / Gerçi siyaha yakın arka plan var ama şarkı bilgileri beyaz

• aslında resetlemeden kastım cihazı kapatıp açmak. belkide yanlış telaffuz ettim.
    ikinci sorunuzun cevabı ise, evet ses sisteminden dinliyorum. arka planı siyah yapıp font rengini de daha az parlak bir renk ile düzenleyebiliriz düşüncesi ile sormuştum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

quote:

Ses siteminden dinlerken TVyi kapatın. / Gerçi siyaha yakın arka plan var ama şarkı bilgileri beyaz

• tvyi kapatmak en iyisi müzik dinlerken (plazma sahipleri için konuşamk gerekirse)

NMT community Installer var onunla arka plan ve ikon tema v.s. değiştirebilirsin ben bir iki tane resim koymuştum ama hangi topiğe hatırlamadım şimdi oradan beğendiğinle değiştirebilirsin ama temalar hep popcorn için yapılmış aletin ekranında popcorn yazıyor veya simgeler popcorn şeklinde filan oluyor bazılarında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 17 Ağustos 2009; 12:16:23 >
  • nmt community deki teme'leri beğenmedim. ya çok parlak yada liste görünümünde cins cins renkler kullanmışlar. yukarı aşağı hareketlerde zorlanıyo insan.

sadays abi yukarıdaki mesajında "elektrik beslemeli usb hublardan kullan" demiştin elektrik beslemeli hub nasıl oluyo bir iki link verebilir misin abi. zahmet olmazsa ve zamanın varsa tabi. bağladığım hdd ler zaten adaptörlü olduğu için bir sorun yaratmaz diye düşünmüştüm.

500 gb lık dört disk
    1 tb lık bir disk var
    bunlara bir alicengiz oyunu yapıp kutu hazırlıycam birde kıçlarına düşük devirli bir fan taktımmı al sana 5'li hdd kutusu ısınma olayını da böylece çözmüş olurum. hatta şu minik pc kasalarından bir tane bulsam accayip işime yarayacak

bir soru, blueray-room alsamda ıcy boxa bağlasam çalışır mı acaba? böylelikle blueray player derdinde de kurtulmuş olmazmıyım?

• hayır smp8635lerin blu-ray desteği yok
  • yapma yaaa tühh olsa süper olacaktı valla.
  • Böylede güzel.
    Neticede BD playerın işi ayrı.
    Şahsen ben USB den BD player bağlayıp ICY BOX tan izlemektense direkt BD playerı tercih ederim.

Aliyılmaz özellikle sende 876 bende 875 varken bizi SONY BDP-S350 kurtarır
  • biri sony s350 mi dedi arkadaşlar almayı düşünen olur sa benim kini satıyorum yanında 13 tane orjinal blu ray la birlikte 800 tl ye verebilirim filimler ve cihazda çizik bile yoktur player garantisi de devam etmektedir ben 800 tl ye sadece filimleri almıştım

• quote:

aslında resetlemeden kastım cihazı kapatıp açmak. belkide yanlış telaffuz ettim.
    ikinci sorunuzun cevabı ise, evet ses sisteminden dinliyorum. arka planı siyah yapıp font rengini de daha az parlak bir renk ile düzenleyebiliriz düşüncesi ile sormuştum.
    quote:

quote:

quote:

Ali tam senlik bir program var Papirus TF'da anlatmış biraz

Kdoske NMT Customizer

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=10029

TF linki

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=535563

• Elendil düşünmüyor da değilim aslında. ıcy boxa bağlayıp kullanmakta masraflı dediğin gibi. en iyisi bd player almak. ben s350 değilde gene sony nin bir modeli vardı mediamarktta sanırsam 1200 tl civarı bişeydi. onun ucuzlamasını bekliyorum. yada şalterim atarsa gider alırım

quote:

Böylede güzel.
    Neticede BD playerın işi ayrı.
    Şahsen ben USB den BD player bağlayıp ICY BOX tan izlemektense direkt BD playerı tercih ederim.

Aliyılmaz özellikle sende 876 bende 875 varken bizi SONY BDP-S350 kurtarır

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.