Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

Orijinalden alıntı: eresgü

biri sony s350 mi dedi arkadaşlar almayı düşünen olur sa benim kini satıyorum yanında 13 tane orjinal blu ray la birlikte 800 tl ye verebilirim filimler ve cihazda çizik bile yoktur player garantisi de devam etmektedir ben 800 tl ye sadece filimleri almıştım
  • abi çok saol yaa. valla güzel bir programa benziyor. biraz kurcalayım. sağol varol

bu arada birşeye daha takıldı kafam, şu illet olduğum ısınma sorununun green serisi 5400 rpm hdd ile çözüleceğini söylemiştiniz. şuanda kullandığım 1,5 tb hdd yi yeni alacağım hdd ye kopyalamak neredeyse bir günümü alacak. ben bu kadar zamandan kazanmak adına, yeni alacağım green serisi hdd ile kullandığım hdd yi pc ye bağlayıp powerquest in bir programı var onunla birebir disk to disk kopyalama yapsam green hdd yi ıcy boxa taktımğımda bir sorun yaşarmıyım herşey önceki diskte olduğu gibi sorunsuz çalışır mı acaba? bu işlem windows ta oluyor ama linuxta nasıldır kullanmadığım için bilemiyorum. ona göre hdd alayım.

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: aliyilmaz

aslında resetlemeden kastım cihazı kapatıp açmak. belkide yanlış telaffuz ettim.
    ikinci sorunuzun cevabı ise, evet ses sisteminden dinliyorum. arka planı siyah yapıp font rengini de daha az parlak bir renk ile düzenleyebiliriz düşüncesi ile sormuştum.
    quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

bekledim en az 5 dakka. ama görüntü gelmeyince resetledim.

Resetledimden kastınız nedir? / Nasıl reset atılıyor?

quote:

ufak tefek sorunlar yaşadım ilk başlarda ama şimdi iyi şükür.

valla şimdi iyi ki almışım diyorum. pc ye fazla ihtiyacım kalmadı artık. bütün arşivimi bu cihaza bağladım, arkama yaslanıp keyfini çıkarıyorum ısınma olayını 5400 rpm green serisi bir disk alarak çözeriz heralde.

bu arada bir sorum olacak, müzik dinlerken arka plan resmini simsiyah bişey yapmak istiyorum. malum plazmatv var uzun zaman açık kalıyor, ekranda izler kalsın istemiyorum.

Ses siteminden dinlemiyorsunuz galiba müzikleri :)

Ses siteminden dinlerken TVyi kapatın. / Gerçi siyaha yakın arka plan var ama şarkı bilgileri beyaz

Ali tam senlik bir program var Papirus TF'da anlatmış biraz

Kdoske NMT Customizer

http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=10029

TF linki

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=535563

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by@li -- 20 Ağustos 2009; 15:34:36 >

• bence işi sağlama almak lazım koy pcye git işe akşam geldiğinde kopyalamayı bitirir nasıl olsa

nmtnin ne tepki vereceğini bilemezsin aynalamaya
  • o da doğru.
  • Yeni FW ne zaman gelecek arkadaşlar.
  • Ya arkadaşlar çalma winamp'de oluşturduğum çalma listesini birtürlü çalıştıramadım.
    Çalma listelerini destekliyor mu bu cihaz. destekliyorsa hangi uzantıda??
  • sn. aliyılmaz, region free s350 satıyor bir satıcı eBay'de. Ben blu-rayleri yurtdışından sipariş vereceğim için region free almaya niyetliyim. 550$ kargo dahil fiyatı var. İsterseniz düşük fatura da hazırlayıp hediye formatında yollayabilirim de diyor satıcı. En olmadı vip gönderi yapan amerikadan türkiyeye gönderen bir site biliyorum. 970 küsura geliyor gümrük falan herşey onlara ait, ben böyle göndertmeyi düşünüyoruml. Düşünürseniz yardımcı olabilirim. Pm'den ulaşabilirsiniz. Belki 2 tane yollatıp kargoyu ucuza da getirebiliriz.
  • Arkadaşlar üründe problem yok galiba artık ne dersiniz alalım mı bu cihazı.

Eylül ayı içinde alacağım son kararımı vereceğim eğer ok ise alayım ben bu cihazı.

bauadır takip ediyorum bu cihazı. Son zamanlarda sorunsuz gibi görünüyor.

Lütfen en kısa sürede bilgi verirseniz sevinirim.
  • Ben aldığımdan bu yana herhangi bir sorunla karşılamadım

+ Sorunlu diyenler de komplike olduğundan başlarda sorunlar oldu sanırım!
  • Vay vay vay uzun süre takip edemedim ne olmuş bu konuya herkes icybox çı olmş Sevindim valla bu arada dipnot neredeyse cihazı tr'de ilk alan benim ve daha hiç bir sorunla karşılaşmadım Dünyanın filmini indirdim, izledim banamısın demedi cihaz maşallah Hala almayan kaldıysa tavsiye edeiyim artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Ya arkadaşlar çalma winamp'de oluşturduğum çalma listesini birtürlü çalıştıramadım.
    Çalma listelerini destekliyor mu bu cihaz. destekliyorsa hangi uzantıda??

Varmı bi fikri olan kimse?
  • Bunun bir de Realtek chipsetli olanı var (IB-MP305A-B). O nasıl acaba ? Avrupa'da 125 € civarına satılıyor, Türkçe altyazı onda da var.
  • Ben de almayı düşünüyorum çok yakında, şimdilik tüplü TV'de kullanıcam bakalım onda nasıl performans vericek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LUZz -- 3 Eylül 2009; 0:46:35 >
  • 970 çok para be abi,

quote:

Orijinalden alıntı: darthnihilus

sn. aliyılmaz, region free s350 satıyor bir satıcı eBay'de. Ben blu-rayleri yurtdışından sipariş vereceğim için region free almaya niyetliyim. 550$ kargo dahil fiyatı var. İsterseniz düşük fatura da hazırlayıp hediye formatında yollayabilirim de diyor satıcı. En olmadı vip gönderi yapan amerikadan türkiyeye gönderen bir site biliyorum. 970 küsura geliyor gümrük falan herşey onlara ait, ben böyle göndertmeyi düşünüyoruml. Düşünürseniz yardımcı olabilirim. Pm'den ulaşabilirsiniz. Belki 2 tane yollatıp kargoyu ucuza da getirebiliriz.
  • Belki benim gibi kullananlar vardır ama bilmeyen olursa diye izlenimlerim;
    ICYBOX ve Sony Z serisi Tv kullanıyorum
    ICY den video output olarak auto seçtiğimde 1080p/24 olan filmler sadece 1080 gözüküyordu
    eğer output u 1080p/24 seçersem bu seferde tüm filmler -24 olan olmayan- hepsini
    SD divxler dahil bu şekilde veriyordu.
    Çözümü ICY output 1080p 60Hz olarak seçmek.
    Artık nasıl olması gerekiyorsa öyle out veriyor.
    Daha önceki denemelerde Tv de oluşan sekme atlama efektleri artık yok
    çok akıcı bir görüntü var.
  • herkese merhaba ben bu cihazi 2 ay once vatandan aldim, o zamanlar av receiverim yoktu ondan dts film izlemiyordum, yemi bir av receiver aldim ve artik 1080p dts mkv filmleri izlemeye basladim ama sonuc husran cunku arada bitrate cok oldugu yerlerde takilma yapiyor, daha once tomacro kullaniyordum boyle birsey gormemistim. sonra cozum olrak herseyi denedim usbden oynatma dahili hdd ten oynatma aysrlari degistirme ama hicbirsey yaramadi ve canim cok sikildi bu olaydan daha once boyle bir sey badina gelen varmi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PashaX

Belki benim gibi kullananlar vardır ama bilmeyen olursa diye izlenimlerim;
    ICYBOX ve Sony Z serisi Tv kullanıyorum
    ICY den video output olarak auto seçtiğimde 1080p/24 olan filmler sadece 1080 gözüküyordu
    eğer output u 1080p/24 seçersem bu seferde tüm filmler -24 olan olmayan- hepsini
    SD divxler dahil bu şekilde veriyordu.
    Çözümü ICY output 1080p 60Hz olarak seçmek.
    Artık nasıl olması gerekiyorsa öyle out veriyor.
    Daha önceki denemelerde Tv de oluşan sekme atlama efektleri artık yok
    çok akıcı bir görüntü var.

Kullandığım donanım imzada mevcut ve
    23.976 > 23.976
    24 > 24
    25 > 25

olarak kullanmaktayım herhangi sorun yok!
  • Arkadaşım kafama takılan hep bi konu var. Benim evde vestelin 5+1 ses sistemi var dvd player a optik bağlıyorum yani iki kablo var bir hoparlör için.
    Ben bunu aldığımda ses sistemi mi bağlıyabilirmiyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayblack

Arkadaşım kafama takılan hep bi konu var. Benim evde vestelin 5+1 ses sistemi var dvd player a optik bağlıyorum yani iki kablo var bir hoparlör için.
    Ben bunu aldığımda ses sistemi mi bağlıyabilirmiyim?

Ses sisteminize bağlayabilmeniz için;
    Ses sisteminizde aşağıdaki girişlerden biri olmalı. Herhangi biri ile bağlayabilirsiniz.
    Ben en iyi bağlantı şeklinden zayıfa doğru sıraladım. Aşağıdaki bağlantıları ICY BOX destekler.

1- HDMI ın
    2- OPTIC ın
    3- AUX ın (Stereo L/R)
  • arkadalar icybox'tan almayı düşünüyorum. ancak DTS'li firmware'i hala çıkmadı galiba.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.