Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alperozlu

CEvaplar için saol, tomarco cihazım gittikten sonra nmt rahatlığını alışınca mecbur yenisini alma arayışına girdim. O zaman popcorn,tvix,icybox arasından
    seçim yapacak olursam özelliklerini ve dosya oynatma yüzdesi olarak yani tüm mkv ler m2ts olarak ve firmware yenilenme desteği olarak hangisini tercih edersiniz. Diye son bi kez sorayım.

Bunları soruyorum çünkü 540 tlyede tvix-7000a buldum ondan aklım karışıtı.
  • kampanya sadece internet mağazasından alımlar için geçerliymiş zaten yazıyormuş banner da.

neyse buda iyi bence hatta bu sıcaktan evden çık git ordan al uğraşmaya deymez zaten hemen kargoya veriyorlarmış ürünleri.

quote:

Orijinalden alıntı: Dr.power

Şimfdi vatan'a gitsek kaç paradan alacağız? mağaza satış fiyatıda 420 TL
  • dostlar pc den ıcybox giriş yapabilirmiyiz. daga doğrusu pcden ıcyboxa usbden baglı harddiski kontrol edebilirmiyim.
  • evet forumda var ya hatta fotoğraf bile koydu arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

evet forumda var ya hatta fotoğraf bile koydu arkadaşlar

Hocam link verebilirmisin

Bende ne alayım derken kampanyanın cazibesine kapılıp sipariş verdim. Hayırlısı artık İnşallah sorunsuz bir cihaz gelir
  • ahbecanın mesajlarına bak egreat m31 topiğinde ext2fsd kurulumu v.s.
  • SADAYS USTA EGREAT M34 MÜ YOKSA ICYBOX MI TAVSİYE EDERSİN HANGİNİ ALAYIM SENCE
  • kardeş ikisi birbirinin muadili değil ki nasıl önereyim ses sistemin yoksa icybox söz verdi ama ne olur ne olmaz m34 dtsyi çözüp tvye verebiliyor o zaman m34 al ama onun da içine hdd takılmıyor hdd sırıtıyor sata bağladığın zaman bakınız aşağıdaki resim

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

usbden bağlayayım deyince de bu sefer alet nmt olmuyor WD gibi player oluyor

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

oysa icybox tam bir nmt dts sorunu olmasaydı şu an ki fiyat da mükemmel

karar senin m34 ucuz ama küçük ve hdd bağlanınca tipsiz takmam tipi filan dersen onu al tam tipi filan da nmt gibi olsun diyorsan icybox al ama DTS sorunu kafanın bir köşesinde bulunsun

• DTS çözme özelliği yalan oldu herhalde.
  • Benim merak ettiğim bir iki konu var, yardımcı olursanız çok sevinirim

Şimdi bu cihaza dahili hdd yi kurduktan sonra hdd ye ntfs olarak formatı cihaza takıp atabilirmiyiz pc ye hiç bağlamadan, ikinci olarak taktığımız dahili hdd ye cihaza usb ile bağladığımız harici hdd den cihazı pc ye tekmadan film, mp3 vs. aktarabilirmiyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceriksiz Adam -- 29 Temmuz 2009; 17:37:09 >
  • DTS çözme özelliği kesin geliyormuş. Bende aynı şeyleri düşünmüştüm DTS olur mu olmaz mı diye ama adamlar kesin diyor .

Hemde 2 gün içinde diyorlar yani bu demek oluyorki ya cuma ya pazartesi olacak bu iş kesin.

Hayırlısı diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: divercats

DTS çözme özelliği kesin geliyormuş. Bende aynı şeyleri düşünmüştüm DTS olur mu olmaz mı diye ama adamlar kesin diyor .

Ben 24 temmuzda dijital trend'e sordum şu yanıtı aldım :

Üretici firma DTS yazılımına ait firmware hazırlamış durumda ve yayınlamak
    için lisans anlaşmasının onaylanması beklenmekte bizde üretici firmadan
    bilgi beklemekteyiz. Gelişmeleri raidsonic.de sitesinden takip
    edebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,

Bu forumdaki her satırı okuyarak icyboxta karar kıldım ve vatan bilgisayardan internet üzerinden satın aldım. Dün akşam bazı denemeler yaptım ve elimde bulunan biri 720 p diğeri 1080i formatındaki iki videoyu gayet güzel seyrettim. Tabii ara sıra video seçenekleriyle oynayıp en iyi durumu bulmaya çalıştım. Yaklaşık 1,5 saat sonra video seçenekleriyle oynarken pal mi ntsc mi derken birini seçip kayıt dedim görüntü gitti ve cihaz sinyal gelmiyor moduna geçti. Açtım kapadım. adaptörü çıkardım. Icybox loading yazısı çıkıyor. 2 dakika sonra yüklemeyi yapamayıp televizyonu karanlık moda geçiriyor. Gece bu halde bırakıp yattım . yaklaşık 6 saat sonra sabah denedim. Yine aynı durum. Söküp cihazı işe getirsim. Yaklaşık 1 saat önce denedim . Sorunsuz açıldı. Bir iki video seyrettim. Tekrar video moduna gelip bu sefer 1080 i kompozit seçtim. Akşamki olayların aynısıyla karşılaştım. Problem hala devam ediyor. Akşamki durumda HDMI bağlantısı şimdiki durumda normal kompozit bağlantısı yapılıydı. Sizce ne yapmalıyım? Eğer geri gönderirsem bugünkü gibi oradad da çalışabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

• internetten alırsak 420 lira gidip mağazadan alırsak 460 liraymış. ne mantık ne saçmalık arkada yaaa anlamadım gitti.
  • quote:

quote:

bu cihazı kullananlara birşey sormak istiyorum m2ts yani bluray dosyalarını oynatıyor dimi, peki bluray iso larını hdd den oynatıyormu.
    Bide bumu yoksa tvix-7000a mı alınır yoksa 2side iyimidir.

bluray .isoları popcorn bile oynatmıyor benim bildiğim isoları açıp oynatacaksınız artık

Üstad;
    Alınıyorum ama
    Ben sana sordum bana hiç popcorn demedin

• quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Benim merak ettiğim bir iki konu var, yardımcı olursanız çok sevinirim

Şimdi bu cihaza dahili hdd yi kurduktan sonra hdd ye ntfs olarak formatı cihaza takıp atabilirmiyiz pc ye hiç bağlamadan, ikinci olarak taktığımız dahili hdd ye cihaza usb ile bağladığımız harici hdd den cihazı pc ye tekmadan film, mp3 vs. aktarabilirmiyiz

Bold olan yeri anlayamadım.
    Diğerleri evet.
    --
    Cihaz içerisine HDD taktığında cihaza NMT yazılımlarını kurmak istiyorsan ext3 formatı ile biçimlendiriyor.
    Birinci anlayamadığım kısım ise Cihazı harici bellek gibi PC ye bağlayıp istediğiniz formatta HDD sini biçimlendirebilirsiniz.

Yalnız hatırlatma;
    NMT yazılımları sadece ext3 formatına yüklenebilir.

• Merhaba arkadaşım,

öncelikle 1080i composit çalışmaz component seçmen gerekir.

kilitlenme yaptıysa fişden çekerek bir süre bekle. ve tekrar aç. yaklaşık 5 dakika gibi bir süre.

bence düzelecektir ama video ayarlarında dikkatli olman lazım.

quote:

Orijinalden alıntı: mayhos

Arkadaşlar merhaba,

Bu forumdaki her satırı okuyarak icyboxta karar kıldım ve vatan bilgisayardan internet üzerinden satın aldım. Dün akşam bazı denemeler yaptım ve elimde bulunan biri 720 p diğeri 1080i formatındaki iki videoyu gayet güzel seyrettim. Tabii ara sıra video seçenekleriyle oynayıp en iyi durumu bulmaya çalıştım. Yaklaşık 1,5 saat sonra video seçenekleriyle oynarken pal mi ntsc mi derken birini seçip kayıt dedim görüntü gitti ve cihaz sinyal gelmiyor moduna geçti. Açtım kapadım. adaptörü çıkardım. Icybox loading yazısı çıkıyor. 2 dakika sonra yüklemeyi yapamayıp televizyonu karanlık moda geçiriyor. Gece bu halde bırakıp yattım . yaklaşık 6 saat sonra sabah denedim. Yine aynı durum. Söküp cihazı işe getirsim. Yaklaşık 1 saat önce denedim . Sorunsuz açıldı. Bir iki video seyrettim. Tekrar video moduna gelip bu sefer 1080 i kompozit seçtim. Akşamki olayların aynısıyla karşılaştım. Problem hala devam ediyor. Akşamki durumda HDMI bağlantısı şimdiki durumda normal kompozit bağlantısı yapılıydı. Sizce ne yapmalıyım? Eğer geri gönderirsem bugünkü gibi oradad da çalışabilir. Önerilerinizi bekliyorum.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,

Arkadaşım sizin cihazınız arızalı değil!!!!

Cihaz değiştirmekle alaaklı değil. (Cihazınız arızalı değil. Sizin acemiliğiniz söz konusu. Yanlış anlamayınız)
    Böyle bir mesajda yanlış yaptığınızı bilenler anlıyor ancak bilmeyenlere kötü örnek olabilirsiniz.
    --
    Sizin görüntü çıkış formatını TV nizin desteklemediği formata getirmenizdir sorun.
    Dün akşam HDMI den çıkış verdiğiniz için onun çıkış formatını değiştirdiniz ve sabahta görüntü alamadınız!

İşyerinizde söylediğiniz gibi composit ten görüntü çıkışı verdiniz açıldı.
    Sonra ouda yanlış bir formata getirdiniz oda görüntü gitti.
    ---

* Siz cihazınızı "RESET" leyiniz.
    * Görüntü formatını da TR de "NTSC" yapmayınız. TR deki format "PAL" dir.

Cihazınız arızalı değil. Yanlışlıkla ayarlarını bozup arızalı diye düşünmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 29 Temmuz 2009; 21:11:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

quote:

bu cihazı kullananlara birşey sormak istiyorum m2ts yani bluray dosyalarını oynatıyor dimi, peki bluray iso larını hdd den oynatıyormu.
    Bide bumu yoksa tvix-7000a mı alınır yoksa 2side iyimidir.

bluray .isoları popcorn bile oynatmıyor benim bildiğim isoları açıp oynatacaksınız artık

Üstad;
    Alınıyorum ama
    Ben sana sordum bana hiç popcorn demedin

orada bahsi geçen yazılımı yoksa cihaz değil eğri oturalım doğru konuşalım ısınıyor v.s. deseler de tipi yamuk böyle oynatıcı mı olur deseler de en gelişmiş yazılım popcornda

o anlamda yazdım popcorn bile oynatmıyorsa diğerlerini unut anlamında

• quote:

Orijinalden alıntı: divercats

Merhaba arkadaşım,

öncelikle 1080i composit çalışmaz component seçmen gerekir.

kilitlenme yaptıysa fişden çekerek bir süre bekle. ve tekrar aç. yaklaşık 5 dakika gibi bir süre.

bence düzelecektir ama video ayarlarında dikkatli olman lazım.

quote:

Arkadaşlar merhaba,

Cevaplarınız için teşekkürler. Dün akşam tekrar eve gittim ve dediğiniz gibi cihaz açıldı. Asıl problem video ayarlarınla oynarken yaptığım acemilikler herhalde. Sizin yardımlarınızla cihazı keşfetmeye çalışacağız.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.