Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir alt versiyonu DTS çözüyor ancak full HD dedikleri çözmüyor. aktarıyor!

Bu ağırdan almak da neyin nesi anlamış değilim :(

ATA@ > Elendil > Ahmet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 4 Ekim 2009; 12:56:41 >
  • Sadays üstad

Hala test yapamadınızmı?

Dr.NO için!
  • az önce yaptım ext3 formatlı dahili diskten medya çözünürlüğü gerçek boyut video çözünürlüğü 720p 60hz ac3 optikten amfiye digital raw

ingilizce ve türkçe sesler sorunsuz muhtemelen film eski ses dosyası da eski ama tam şöyle gümbür gümbür değil

ama senin dediğin gibi bozuk plak v.s. gibi de değil

yalnız şöyle bir sorun var ingilizce ses ve türkçe altyazı ile oynarken türkçe sese geçince türkçe ses senkronu bozuluyor bir 3-5 dakika geriden geliyor ses o da seek ile film başa sarıldığında düzeliyor
  • western digital hd media player mı yoksa bu mu?
    hangisi daha iyidir?
  • Merhaba arkadaşlar icy box 309mplayerı olupta dahili hardiskine usb üzerinden dosya atamayan arkadaşlar için oturdum 6 saat boyunca uğraşıp çözüm geliştirdim.Xp sistemler için uygundur vistada da sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

NOT: Bu işlemler yapıldıktan sonra HD PLAYER MUTLAKA ARKADAKİ POWER DÜĞMESİNDEN BİR DEFA KAPATIP AÇILARAK TVYE BAĞLANMALIDIR.İŞLEMLER ESNANSINDA CİHAZ KESİNLİKLE TVYE BAĞLANMAMALIDIR.

İlk olarak icybox mediaplayeri normal bir şekilde kendi içerisinde kuruyorsunuz.Nmtleri felan hepsini kurun.Kurulum bittikten sonra cihazı standby konumuna alarak usbden bilgisayara bağlyaın işletim sistemi diskleri tanıyacak fakat ext3 ve swap formatlı olduğu için bilgisayarım kısmında göremeyeceksiniz.Sorun yok ikinci olarak aşağıda resmini verdiğim Partition Manager 8.5 Enterprise Server Edition programıyla dahili olarak taktığınız diskimizin sadece büyük boyutlu kısmını ntfse dönüştürüyorsunuz.Bu işlemden sonra Ext2Fsd-0.46 programıyla (2. resimden itibaren kullanılan program) disklerinizi mount ediyorsunuz.Buraya kadar işlem tamam.Cihazı bir defa mutlaka on/off butonunda kapa aç yapıyoruz.Cihaz açlınıca stanby konumuna alıp usb üzerinden istediğimiz film müzik dosyalarını aktarıyoruz.usb bağlantısı kesilerek cihazı açıp dosya kaynağından hddyi seçerek dosyalarınızı görebilirsiniz.Ve türünü seçerek keyifle kullanmaya başlayabilirsiniz.

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

saygılarımla!!!

• teşekkür ederiz ama ahbecan zaten anlatmıştı m31 topiğinde

bir de not yazdığınız kısmı anlamadım slave usbden bağlar bağlamaz alet zaten kendini kapatıp hdd konumuna geçmiyor mu bizim m32de geçiyor
  • merhaba arkadaşlar.ben de ıcybox yeni aldım fakat usb üzerinden tplink wn821n ile internete bağlanamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • Firmware güncellemsi yaparsanız görür wireless usb adaptörünüzü.
    Aldığınız zamanki Firmware güncel değildir.
    En kısa sürede update yapıp tekrar deneyin sorun çözülecektir.
  • teşekkürler divercats kardeşim.şifreleme sistemini değiştirdim oldu.
  • Arkadaşlar ıcybox ile bilgisayar arasında ağ üzerinden bağlantı kuramadım .yardımcı olursanız sevinirim.
  • Problemle birlikte çözümü de paylaşmak ne güzel
  • Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

1.müzik playlist'leri oynatmayı başaran varmı aranızda?
    2.Menü'de soldan sağa 4 simge var. video-müzik-fotoğraf.. 4.sü ne?
    3.Fotoğrafları slideshow geçme hızı çok yavaş. Daha hızlı bi ayarı varmı? 4sn'de ayarlı ama 4sn'yi de geçiyo sanki..

Yakın bir tarih için firware çıkmayacak herhalde. raidsonic'e msj attım 1 hafta önce, cvp gelmedi.
  • Playlistleri oynatabileceğini zannetmiyorum

4. simge other anlamında olması lazım cihazın harici disk gibi kullanabileceğini düşündüklerinden içerisindeki dosyalara bakmak için sanırım uzantılarını felan gösteriyor olması lazım.

diğer sorularınla alakalı şimdilik bir fikrim yok :)
  • arkadaşlar ıcy box ile bilgisayar arasında ağ bağlantısı kuramadım aymet arkadaşımız sayfa 7 de resimli anlatmış ama ben xp pro yüklü bilgisayarımda o menüleri bulamadım.yardımcı olacak arkadaş olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsvatman

Arkadaşlar ıcybox ile bilgisayar arasında ağ üzerinden bağlantı kuramadım .yardımcı olursanız sevinirim.

ICYBOX tarafında tdlink ile nete bağlandığınız gibi menüden ağı seçin ve modem ile bağlantılayın.
    ICYBOX adını belirleyin örnek:icybox
    ++
    PC nizde hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz bilemiyorum ancak ağ bağlantılarımda ıcybox adını görmeniz gerekli.
    bağlantı yapmak için şifre parola isteyecektir.

NMT
    1234
    yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

Arkadaşlar birkaç sorum olacak.

1.müzik playlist'leri oynatmayı başaran varmı aranızda?
    2.Menü'de soldan sağa 4 simge var. video-müzik-fotoğraf.. 4.sü ne?
    3.Fotoğrafları slideshow geçme hızı çok yavaş. Daha hızlı bi ayarı varmı? 4sn'de ayarlı ama 4sn'yi de geçiyo sanki..

Yakın bir tarih için firware çıkmayacak herhalde. raidsonic'e msj attım 1 hafta önce, cvp gelmedi.

1 : Ben birkaçkez media player listi denedim olmuyor.
    2 : Text belgelerini okuyabilirsiniz.
    (örnek: netten çektiğiniz filmlerin klasörü içerisinde açıklama text belgesi varsa o menü ile okuyabilirsiniz)
    3 : 4sn den daha hızlı slide show ne işinize yarar bilemiyorum.
    Ben 8sn de kullanıorum. amaç fotoğraflara bakmak ise yeterli bir süredir diye düşünmekteyim.

+++
    FW çıkarmamaları çok kötü

• @ahmet
    teşekkür ederim..

4sn bana fazla geliyor.. ben hızlı bakıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MeTePe
    Şimdiden müjdeyi verelim..

NMT CSI programı diğer pek çok dilden önce çok yakında Türkçe olarak güncellenecek..

Programı yazan arkadaşla yaptığımız görüşme sonucunda Türkçe dosyalarını hazırladık, yolladık. Ufak tefek hatalar olabilir.. affola..

MeTePe'nin TF'daki mesajı hayırlı olsun
  • Sadays üstad
    iyi haer hadi hayırlısı bakalım. ICYBOX lılar olarak gözümüz aydın
  • Sadee icybox değil hepimizin için iyi olacak bir programın türkçesini görünce seviniyorum demek ki adam yerine koyuluyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.