Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cihaz dts sesleri çözmüyor digital olarak direk aktarıyor.
  • haliTR3 ,

alperzlu arkadaşımız cevabı vermiş. z5500 ile kullanabilirsiniz.
    + Ayrıca
    Dolby TrueHD sesi Dolby D olarak DTS MA sesi de DTS olarak birstream (çözmeden sayısal) olarak gönderebiliyor ve rahatlıkla kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

popcorn c-200de sorun yaşamazsın çünkü işlemcisi daha güçlü en azından blu-ray filmlerin şifresini çözüp oynatacak kadar güçlü

biliyorsunuz sigma 8635'in blu-ray desteği yok ve hiç olmayacak ta

ancak usb üzerinden ne yapar bilmem samsung bXXX serisi de bahsettiğniiz kadar sorunsuz değil mkv oynatımında

İyi de üstad.
    Ben ICY BOX MP309B de BDV klasörünü yani orjinal BD diskin içeriğini HDD ye atıp 1080p/24 olarak True HD olanı TrueHD olarak DTS MA olanı DTS 5.1 olarak AVRye aktarıyorum ve sorunsuz izliyorum.
    Nasıl BD desteği yok? anlamadım açıkcası.

Bana ICY BOX ı sattırıp C200 aldırmtmaya çalışma almam :)

Burda bahsedilen sanırım USB BD-Rom ile BD Disklerin (şifreli) oynatılması. Yani böyle bir destek yok, ancak remux edilmiş BD filmleri çatır çatır oynatıyor.

• quote:

popcorn c-200de sorun yaşamazsın çünkü işlemcisi daha güçlü en azından blu-ray filmlerin şifresini çözüp oynatacak kadar güçlü

ancak usb üzerinden ne yapar bilmem samsung bXXX serisi de bahsettiğniiz kadar sorunsuz değil mkv oynatımında

C-200'ün işlemcisi nedir SADAYS? DUNE HD'de aynısı olabilir mi? Onun da iyi özellikleri var gibi gözüküyor. c-200 Yurt dışı fiyatı bile 500TL'nin üzerinde sanırım . Ben ICYBOX iadesinden alacağım para ile (yurtdışından) Dune/C200 ya da olmazsa HDX almayı düşünüyorum.

Daha öncede belirttiğim gibi ; sadece 2 tane beklentim var bu cihazlardan.(benim meşrebim kalender )

1.si ve en önemlisi. MKV uzantılı filmleri en yüksek bitratelerde takılmadan oynatması.("mümkünse" USB portu üzerinden)

2.si ise Home Theater'ın sadece S/PDIF girişli olması sebebi ile cihazın S/PDIF çıkışlı olması gerekiyor. Gerçi ürün eğer video oynatmada sorunu yoksa Optik-S/PDIF çevirici alıp sorunumu çözebilirim. Ama bu da ayrı bir ürün gerektiriyor Ayrı bir sipariş o yüzden S/PDIF olması tercih sebebi.
    ICYBOX MKV filmlerimin tümünde hareketli sahne sendromu yaşadı :)
    Tabii aslında belirtmeye gerek yok ama yukarıdakilerle birlikte DTS, AC3 ve yeni nesil ses formatlarının tümünü pass-through özelliği ile aktarması.
    Bir de yanağında beni, mutlaka olsun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist16 -- 25 Eylül 2009; 10:54:40 >

• Özelliklerini buldum DUNE HDI için. Ama fiyatı çok yüksek görünüyor. Ben daha insaflı bir yerden mi baktım,ya da DUNE'ün farklı bir ürünümüydü acaba? Bu siteye reklam veren yabancı bir siteden bakmıştım. Ama şimdi fiyatı yüksek gözüküyor (369€) oysa benim bu siteye verilen reklamdaki linkten gördüğüm 250€ civarındaydı.(O siteyi hatırlayan var mı?).

Dune HDI BD Prime High Def Center 10/100 Blu-Ray drive standaard

Main Features

Blu-Ray (Profile 1.1/2.0), DVD, CD discs
    PC, NAS resources in local network (downloading and live playback).
    IPTV: free and paid (with additional software modules).
    Video on Demand (VoD) and Home Video (HV).
    Internet radio support.

Proprietary implementation of full VoD and HV system called "Dune HD" is supported. This system is based on SecureMedia solution, certified by all the Hollywood majors.

File formats: MKV, MPEG-TS, MPEG-PS, M2TS, VOB, AVI, MOV, MP4, QT, ASF, WMV, DVD-ISO, VIDEO_TS.
    Video codecs: MPEG2, MPEG4, DivX, XVID, WMV9, VC1, H.264.
    Audio codecs: DD: AC3 (DD), EAC3 (DD+), Dolby True HD [lossless]; DTS: DTS HD High Resolution Audio (HRA), DTS HD Master Audio (MA) [lossless], decoding in PCM/analog, Bitstream on HDMI1.3.
    Subtitle formats: Plain text, SSA/AAS, SRT, VOB
    Hardware
    the most modern design of Dune HD Center includes - Sigma Designs 8634 SoC

384 MB of RAM, 64 MB flash and 1GB of NAND flash memory for fastest Java support on the latest and future Blu-Ray disks (Profile 2.0).
    HDMI 1.3 for ultimate HD video and HD audio performance.
    Optical and coaxial digital and 7.1 analogue audio output.
    Composite, component, S-Video video output.
    Three USB 2.0 ports for connecting external AV sources.
    Ethernet 100 Mb/s and Wi-Fi up to 300 Mb/s (optional).

• popcorn c-200

Sigma Designs SMP8643, 667MHz CPU with floating point coprocessor.
    Memory
    512MB DDR2 DRAM, 256MB NAND Flash

daha iyi bir işlemciye sahip alacaksan popcorn al hdx'i geç diğerlerinden fazlası yok

TFda topiği var bekleriz

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=522283

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 25 Eylül 2009; 12:24:36 >
  • quote:

quote:

İyi de üstad.
    Ben ICY BOX MP309B de BDV klasörünü yani orjinal BD diskin içeriğini HDD ye atıp 1080p/24 olarak True HD olanı TrueHD olarak DTS MA olanı DTS 5.1 olarak AVRye aktarıyorum ve sorunsuz izliyorum.
    Nasıl BD desteği yok? anlamadım açıkcası.

Bana ICY BOX ı sattırıp C200 aldırmtmaya çalışma almam :)

kardeş kastettiğimiz elbette orijinal blu-ray oynatımı hddlerde kayıtlı bluray içeriklerinin kopya koruması kaldırılmıştır bildiğiniz üzere

• evet dahili hdd ext3 formatlı bir şekilde denedim,problemli filmlerde bir sorun olmadı enterasan birşey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

evet dahili hdd ext3 formatlı bir şekilde denedim,problemli filmlerde bir sorun olmadı enterasan birşey.

E şimdi "Haydaaa" demenin tam zamanı

Ext3 vs. NTFS. Böyle bir kapışma varmıydı ya?
    İşin enteresanı eğer tesadüf değilse Ext3 ile çözülüyorsa ve de bu tür takılma sorunları yaşayan aynı sınıf cihazlarda da işi çözüyorsa en azından Türkiye için pek bilinmeyen bir keişif yapılmış oldu . :)

Gördünüz mü; Tv'den DTS ses alamıyorum soruları yerine gerçek sorunlara odaklanınca iş çözülüyor. Bu arada ben cihazı iade ettim olan bana oldu :)

• quote:

Orijinalden alıntı: futurist16

quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

evet dahili hdd ext3 formatlı bir şekilde denedim,problemli filmlerde bir sorun olmadı enterasan birşey.

E şimdi "Haydaaa" demenin tam zamanı

Ext3 vs. NTFS. Böyle bir kapışma varmıydı ya?
    İşin enteresanı eğer tesadüf değilse Ext3 ile çözülüyorsa ve de bu tür takılma sorunları yaşayan aynı sınıf cihazlarda da işi çözüyorsa en azından Türkiye için pek bilinmeyen bir keişif yapılmış oldu . :)

Gördünüz mü; Tv'den DTS ses alamıyorum soruları yerine gerçek sorunlara odaklanınca iş çözülüyor. Bu arada ben cihazı iade ettim olan bana oldu :)

*** Evet Bu ayrıntıyı kaçırmışım.***
    Ancak şunu da belirtmekte fayda var.
    ICY BOX 309 Dahili hdd yi taktığımızda kendisine formatlatırsak HDD yi zaten tek format sunduğundan herkez aynı
    şekilde Formatlamıştır diyerek hiç düşünmemiştim.

Ben ilk aldığımda HDD yi kendisine formatlattım ve netten NMT yazılımlarını yukledim ve hep söylediğim gibi hiç sorunla karşılaşmadım.

• TR distribütör ü ile görüşen arkadaşlar!

Nerde bu aletin Firmware i?
  • Yazılım desteği olarak çok kötüymüş, firma bu konuda gözümden düştü(raidsonic)
  • ama bunu çok önce yazmıştım ben dts işinin bürokrasisi çok diye bunu bilerek aldıysa arkadaşlar sorun yok
  • quote:

ama bunu çok önce yazmıştım ben dts işinin bürokrasisi çok diye bunu bilerek aldıysa arkadaşlar sorun yok

Üstad tamam bilerek aldım ama!

James BONA Mega pack çektim netten. Dual ac3 lü.

ICY BOX sanki bozuk plak gibi ses çıkarıyor.(Eski tape kasetlerinin şeritlerini elinde boca ettiğin gibi)

PC de 4*4 lük.
    DVD ye DVD formatında yazıyorum EP-30 da 4*4 lük Sorunsuz.

Ancak ICY BOX bir türlü oynatamadı. olsa olsa yazılımdandır diye düşünmekteyim.

Mailini verirsen dlc dosyasını yollayabilirim.
  • Hatta buradan yollayayım

>>http://rapidshare.com/files/286962218/007.James.Bond.HDTVRip.Xvid.AC3.zip <<

.DLC dosyasıdır. JDownloader ile tüm seriyi indirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 30 Eylül 2009; 19:23:34 >
  • Allah Allah Prodji ripleri en sorunsuz riplerdendir

açıkçası aletlerin divxlere karşı nasıl davrandığı konusunda çok tecrübem yok iki karton koli arşivi çöpe atalı 2 sene oluyor

biraz yavaş oluyor divxlerde ikinci dil geçişleri ama onun dışında bir sorun görmedim denediğim bir kaç divxte hepsini deneyemem en sorunlusu hangisi ise söyle indirip onu bir deneyeyim m32de
  • quote:

Allah Allah Prodji ripleri en sorunsuz riplerdendir

açıkçası aletlerin divxlere karşı nasıl davrandığı konusunda çok tecrübem yok iki karton koli arşivi çöpe atalı 2 sene oluyor

biraz yavaş oluyor divxlerde ikinci dil geçişleri ama onun dışında bir sorun görmedim denediğim bir kaç divxte hepsini deneyemem en sorunlusu hangisi ise söyle indirip onu bir deneyeyim m32de

Elbette üstad :)

Dr.NO

Linkteki zip lenmiş klasör içerisinde her bmlümün ayrı ayrı DLC dosyası var.

Dr.NO için olanı test edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 1 Ekim 2009; 20:27:42 >
  • tamam akşam dener yazarım yarın bir gün
  • Halen beklemekteyim :)
  • quote:

TR distribütör ü ile görüşen arkadaşlar!

Nerde bu aletin Firmware i?

Benim 24 temmuzda gönderdiğim maile dijitaltrend'den gelen yanıt:

Üretici firma DTS yazılımına ait firmware hazırlamış durumda ve yayınlamak
    için lisans anlaşmasının onaylanması beklenmekte bizde üretici firmadan
    bilgi beklemekteyiz. Gelişmeleri raidsonic.de sitesinden takip
    edebilirsiniz.

2 ayı geçti halen ses yok...
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.