Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.316
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • m2ts yani full blurayi hem usb hem de dahilide oynattım bir problem yok m2tslerde yani fullbluraylerde info tuşuna basınca video bitrate göstermiyor. Ama dediğim gibi m2ts lerde ses formatı ya truehd idi yada ac3 bu 2 sinde problem yok ama m2tslerde dts ve hd-dts li film hiç izlemedim onda nasıl olur bilemiyecem.
  • Arkadaşlar kusura bakmayın forumunuzu kullanıyorum ama son tecrübemi de yazayım dedim.

m2ts dosyasını avi HD'ye çevirdim, yine ps3'den streaming seyrederken bitrate kontrolü yaptım, bu sefer 70 mbps'a kadar yükseldi, ve hiçbir takılma olmadı. m2ts'de bitstream 100'ü geçiyordu, takılma 30'lar civarında başlıyordu.
    m2ts dosyası 40 gb, avi Hd dosyası 15 gb boyutlarında.
  • bu playeri alsam benim pc deki creative 5.1 ses sistemini söküp bu playere adapte edebilirmiyiz ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

m2ts yani full blurayi hem usb hem de dahilide oynattım bir problem yok m2tslerde yani fullbluraylerde info tuşuna basınca video bitrate göstermiyor. Ama dediğim gibi m2ts lerde ses formatı ya truehd idi yada ac3 bu 2 sinde problem yok ama m2tslerde dts ve hd-dts li film hiç izlemedim onda nasıl olur bilemiyecem.

Alperozlu truehd film için 7.1 ses sistemi mi gerekiyor. DTS'ten 2 sese downmix sorularına kızıyordum ama bende 5.1 olarak dinlenebilir mi diye soruyorum şimdi Birde acaba sende DTS'li fullbluray filmler olmadığına göre acaba bu tür bir film mi yok...
    2. sorum bu tür filmleri download mı ediyorsun yoksa satın mı alıyorsun? Eğer satın alıyorsan ve yüklü miktarda varsa (zaten bende fullbluray film satın almak istemiş ama bulamamıştım) adres bilgisini paylaşırsan sevinirim.
    Sonuçta fullbluray'de eğer sorunu çözecekse ICYBOX'ta düzgün film seyretmek adına olacağı için konu dışı sayılmaz...

• Creative'in büyük ihtimalle DTS codec'i yoktur. Ayrıca digital ya da optic 5.1 girişi de yoktur. Sonuç itibariyle 5.1 ses alamazsın. Ama stereo olarak ses alınıp alınmayacağını bilmiyorum.

Cihaza optik yada Spdif giriş portu olan 5.1 ses sistemini bağlayabilirsin. Ya da o ürüne uygun analog 5.1 çıkışı olan HD Player seçmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: futurist16

quote:

m2ts yani full blurayi hem usb hem de dahilide oynattım bir problem yok m2tslerde yani fullbluraylerde info tuşuna basınca video bitrate göstermiyor. Ama dediğim gibi m2ts lerde ses formatı ya truehd idi yada ac3 bu 2 sinde problem yok ama m2tslerde dts ve hd-dts li film hiç izlemedim onda nasıl olur bilemiyecem.

Alperozlu truehd film için 7.1 ses sistemi mi gerekiyor. DTS'ten 2 sese downmix sorularına kızıyordum ama bende 5.1 olarak dinlenebilir mi diye soruyorum şimdi Birde acaba sende DTS'li fullbluray filmler olmadığına göre acaba bu tür bir film mi yok...
    2. sorum bu tür filmleri download mı ediyorsun yoksa satın mı alıyorsun? Eğer satın alıyorsan ve yüklü miktarda varsa (zaten bende fullbluray film satın almak istemiş ama bulamamıştım) adres bilgisini paylaşırsan sevinirim.
    Sonuçta fullbluray'de eğer sorunu çözecekse ICYBOX'ta düzgün film seyretmek adına olacağı için konu dışı sayılmaz...

Fullbluray indiriyorum zaten orginal alacak para olsa gider sağlam bir bluray player alırdım:)
    Truehd sesleri ciha kendi downmix edip tv veriyor dolasıyla tv streo dinliyorum, yok hd-dts film var ama onlardan uak duruyorum.
    Ama her film fullblurayi nete düşmüyor yada düşsede çok sonra düşüyor, o yüzden ben şimdilik 720p ve 1080p düşük bitrateli filmleri indiriyorum acaba yeni fw de dts desteği verirlerse belki bu sorun ortadan kalkar ama daha firma sö verdiği fwyi hala çıkarmadı.

• Orjinal bluray'i değil Ripli filmleri internette satıyorlar, onu kastetmiştim. Yoksa bluray orjinali olsa bu forumda işimiz ne? :)
    Ama bu sorunlar yüzünden düşünmüyorda değilim.
    Fakat cihazın senin dediğin gibi m2ts'yi hem USB'de hem dahili ile oynatması enteresan. Sorun sanki DTS aktarımı ile ilgili gibi.
    Sen m2ts ile yani daha kaliteli görüntü ile deniyorsun ve problem olmuyor. Ama taşınan ses truehd veya AC3 .TrueHD'yi de downmix ediliyor.
    TrueHd'yi aynı formatta down etmeden dinlemek mümkün olsaydı ve m2tslerde bu şekilde sorun olmasaydı (yani bu sorunsuz bir şekilde denenebilseydi) bu durumda sorun kesinlikle DTS ses aktarımında olurdu.
    Bakalım SADAYS ve ELENDİL'den 2 önceki mesajıma cevap gelecek mi? Aslında verecekleri cevaplar forumu takip edenler için bir alım
    kararına ya da iptaline neden olabilir.

Bu arada filmlerin info bilgilerini göndermiştin önceki mesajında buna nasıl bakabiliyoruz PC'den?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist16 -- 18 Eylül 2009; 16:47:23 >

• Kullandığın player programında özellikler kısmında media info kısmı vardır. Ama ben onu indirdiğim yerden aldım.
  • quote:

quote:

1- ) Hayır TrueHD için 7.1 ses sistemine gerek yok. TrueHD her film 7.1 değil zaten Kayıtları 2.0/5.1/7.1 olabilir.
    TrueHD 7.1 kayıtlı filmi de her şekilde hoparlörde izleyebilir/dinleyebilirsiniz.
    Ancak en kaliteli olarak 7.1 ses sistemiyle olur
    >>Burada<< TrueHD / DTS / DTS HD / PCM Multi Chanell 7.1 sesler ile ilgili AVR/TV Ekranı Caps lerini koyduğum mesaj var.
    TrueHD li ve DTS HD/DTSHD-MA lı filmler Mevcut.
    DTS HD -MA lı filme örnek> Broken Arrow(travolta)
    2- ) Bu tür filmleri bende download ediyorum. Bir önceki sayfada linkte vermiştim Demo diye ama site kapatılmış :(

Ekleme;
    Şuana kadar hiçbir filmde/Müzikte sorunla karşılaşmadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terms -- 18 Eylül 2009; 20:16:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

quote:

Orijinalden alıntı: Elendil

Arkadaşlar bir yarım lütfen!

Aylardır kullandığım
    Windows 7Ultimate 64Bit RC 7.100 sürüm işletim sistemi ile
    ICYBOX TP LIN Wireles dongle ile dosya aktardığım şekli bir türlü yapamadım.
    Tek değişiklik

7.600 RTM yükledim ama ICYBOX ı bir türlü PC den göremedim.
    Aynı şekilde ICYBOX tan da pc yi göremedim.

Çaresi nedir.

Sorunu buldum arkadaşlar!

Sorunun kaynağı KASPERSKY INTERNET SECURITY 2010(KIS2010)

KIS2010 u PC den kaldırırsam ağ bağlantısı düzeliyor ama PC güvenliğini kaldırmış oluyoruz.
    --

Başka Antivirüs Prg mi bulmalıyım, yoksa KIS2010 un Firewall ayarları ile düzeliyormu?

KIS 2010 Firewal ayarları bilenler lütfen yardım cı olurmusunuz?

Sorunu çözdüm arkadaşlar
    Sorunsuz her iki taraftan da görebiliyorum artık.
    Kırmızı ile işaretli settings e giriyoruz.
     ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi

Sol taraftan kırmızı ok ile işaretli "Firewall" tıklıyoruz. Sonra tekrar settings klik.

Kırmızı Daire ile işaretlenmiş yerde "Local Networks" seçiyoruz.
    Aşağıda işaretli "Local Services (TCP)" ve "Local Services (UDP)" seçeneklerini "Allow" (OK) yapıyoruz.

Sonra açtığımız bütün pencerelerden OK diyerek çıkıyoruz.
    Ağda herhangi bir sorun oluşmadan iki yönlü kullanılabilir hale geliyor.
    KIS2010 öncesi gibi.

• quote:

Orjinal bluray'i değil Ripli filmleri internette satıyorlar, onu kastetmiştim. Yoksa bluray orjinali olsa bu forumda işimiz ne? :)
    Ama bu sorunlar yüzünden düşünmüyorda değilim.
    Fakat cihazın senin dediğin gibi m2ts'yi hem USB'de hem dahili ile oynatması enteresan. Sorun sanki DTS aktarımı ile ilgili gibi.
    Sen m2ts ile yani daha kaliteli görüntü ile deniyorsun ve problem olmuyor. Ama taşınan ses truehd veya AC3 .TrueHD'yi de downmix ediliyor.
    TrueHd'yi aynı formatta down etmeden dinlemek mümkün olsaydı ve m2tslerde bu şekilde sorun olmasaydı (yani bu sorunsuz bir şekilde denenebilseydi) bu durumda sorun kesinlikle DTS ses aktarımında olurdu.
    Bakalım SADAYS ve ELENDİL'den 2 önceki mesajıma cevap gelecek mi? Aslında verecekleri cevaplar forumu takip edenler için bir alım
    kararına ya da iptaline neden olabilir.

Bu arada filmlerin info bilgilerini göndermiştin önceki mesajında buna nasıl bakabiliyoruz PC'den?

sevgili kardeşim iki üç mesaj öncene de baktım sorunu net olarak anlayamadım

• sadays üstad.

Ben "futurist16 " sorusunu cevapladım ya :)

Senden önceki , arkadaşın mesajından alıntı yaparak cevapladım
    Soru dediklerini 2 tane ikisine de cevap verdim.
    Senin youmun ne olacak?

futurist16 soruları;

Benim Cevabım;
    1- ) Hayır TrueHD için 7.1 ses sistemine gerek yok. TrueHD her film 7.1 değil zaten Kayıtları 2.0/5.1/7.1 olabilir.
    TrueHD 7.1 kayıtlı filmi de her şekilde hoparlörde izleyebilir/dinleyebilirsiniz.
    Ancak en kaliteli olarak 7.1 ses sistemiyle olur
    >>Burada<< TrueHD / DTS / DTS HD / PCM Multi Chanell 7.1 sesler ile ilgili AVR/TV Ekranı Caps lerini koyduğum mesaj var.
    TrueHD li ve DTS HD/DTSHD-MA lı filmler Mevcut.
    DTS HD -MA lı filme örnek> Broken Arrow(travolta)
    2- ) Bu tür filmleri bende download ediyorum. Bir önceki sayfada linkte vermiştim Demo diye ama site kapatılmış :(

--------------------------------------------------------------------------------

Ekleme;
    Şuana kadar hiçbir filmde/Müzikte sorunla karşılaşmadım

• Sadays Üstad;

1TB WD-Green Dizi, video klip ve film(mkv,Xvid vs) derken doldu.
    Kalan boşluk 72GB!

Şimdi yenisini almak göründü :)

Acaba 2TB lik alsam bu alet desteklermi? Veya alıp deneyen varmıdır?
  • Aynı soruda 3 kişiye soru sorunca SADAYS kardeşimiz soruyu farkedememiş,ELENDİL'de bir sonraki soruyu baz almış. Neyse tekrar eskiye atıf yapmaya gerek yok.
    Aslında soruyu bu forumu ziyaret eden ve Media player kullanan herkese sormak isterim.

ICYBOX kullanıcıları ya da bu forumu ziyaret eden diğer cihaz kullanıcıları da deneyimlerini paylaşırsa güzel bir karar verme ortamı oluştururuz diye düşünüyorum.

Kullanılan cihaz ? (ICYBOX,PCHA110,EgreatM32,M34,...vb.)
    Film hangi formatta?(mkv,m2ts, ..vb.)
    Ses formatı? (AC3,DTS,Truehd ...vb.)
    Dosyanın bulunduğu ortam? Dahili disk,Harici USB disk ya da USB memory

Tabii insanların 720 P deneyimlerini değil sadece 1080P ve high bitrate diyebileceğimiz 20.000Kbps'tan daha yüksek bitrate olan sahnelerde cihazınızın nasıl davrandığını (problemsiz,atlamalı vbi) paylaşırsa , iyi bir veritabanımız oluşur.
    Dahili diskle problemsiz seyredenler ayrıca USB ile de (USB memory veya USB harici diskle)ek deneme yaparak sonuçları aktarırlarsa tam dolu bir veritabanı oluşur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi futurist16 -- 21 Eylül 2009; 1:18:11 >

• 720plerde WD bile sorunsuz o yüzden konuşmaya bile değmez

1080plerle ilgili olarak benim plazmam hd ready o yüzden bana 1080p film HDDte yer kaplamaktan başka işe yaramıyor ancak şu filmler sorunlu diyen arkadaşlar olunca denemek için aynı filmleri indirip deniyorum benim deneyimim 1080p üzerine sınırlı mesela bayramda şunu denedim

TFda ocean72 arkadaş m34te usb üzerinden esata ve sata denedim hep takılıyor dediği mesajı ve test sonuçlarım

TF'dan ocean72 aşağıdaki filmler takılıyor deyince test sonuçlarım

quote:

Orijinalden alıntı:ocean72

Evet SADAYS ,
    Öncelikle daimi desteğin için sağol. Ama sende m34 te yok ki neyse.

Bazı filmlerin aralarında da olduğu için hepsini hatırlamıyorum. Ama 3 ünü yazayım.

1) HANCOCK UNRATED 2008 BRRIP 1080P DTS X264 EUREKA
    00:07:50 civarlarında (kızla beraber bardan çıkarken) oluyor. Karavanda bir yerde normale dönüyor.
    01:11:00 civarında (adam' ın kafasına kamyonu yemeden önce başlıyor ve tüm action boyunca sürüyor)

Mediainfo:

Tam isim :F:\HD\FİLMLER\HANCOCK UNRATED 2008 BRRIP 1080P DTS X264 EUREKA\HANCOCK UNRATED 2008 BRRIP 1080P DTS X264 EUREKA.mkv
    Biçim :Matroska
    Dosya boyutu :10.7 GiB
    Süre :1s 42dk
    Kapsamlı bit oranı :15.0 Mbps
    Kodlanma tarihi :UTC 2008-11-05 02:23:10
    Yapım uygulaması :mkvmerge v2.3.0 ('Freak U') built on Sep 8 2008 18:32:16
    Yapım kütüphanesi :libebml v0.7.7 + libmatroska v0.8.1

Görüntü
    ID :1
    Biçim :AVC
    Biçim/Bilgi :Advanced Video Codec
    Biçim profili :High@L4.1
    Biçim ayarları, CABAC :Evet
    Biçim ayarları, ReFrames :4 kare
    Çoklamalı mod :Container profile=Unknown@4.1
    Kodek ID :V_MPEG4/ISO/AVC
    Bit oranı :13.1 Mbps
    Genişlik :1 920 piksel
    Yükseklik :800 piksel
    Görüntü en-boy oranı :2.400
    Kare hızı :23.976 kare/s
    Çözünürlük :24 bit
    Renkölçüm :4:2:0
    Tarama türü :Aşamalı
    Bit/(Piksel*Kare) :0.357
    Akış boyutu :9.38 GiB (88%)
    Başlık :x264 - crf encode
    Yapım kütüphanesi :x264 core 65 r1016M dbc5ef0
    Kodlama ayarları :cabac=1 / ref=4 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=9 / psy_rd=1.2:0.2 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-3 / threads=6 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=5 / b_pyramid=1 / b_adapt=2 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=crf / crf=21.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / vbv_maxrate=38000 / vbv_bufsize=30000 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00
    Dil :İngilizce

Ses
    ID :2
    Biçim :DTS
    Biçim/Bilgi :Digital Theater Systems
    Kodek ID :A_DTS
    Bit oranı modu :Sabit
    Bit oranı :1 510 Kbps
    Kanal :6 kanal
    Kanal konumları :Front: L C R, Surround: L R, LFE
    Örnekleme oranı :48.0 KHz
    Akış boyutu :1.08 GiB (10%)
    Başlık :DTS - 1536 kbit/sec

Metin #1
    ID :3
    Biçim :UTF-8
    Kodek ID :S_TEXT/UTF8
    Kodek ID/Bilgi :UTF-8 Plain Text

Metin #2
    ID :4
    Dil :Flemenkçe

2) THE MATRIX 1999 1080P BRRIP DTS X264 DUAL DZON3 (Linkini daha önce de vermiştim sana.Yine dzone3 yeni başladı filan deme. wdtv çatır çatır oynatıyor)
    01:42:00 ( Meşhur action sahnesi, Morpheus' u kurtarmak için binaya girdikleri ve binayı az sonra tarumar edecekleri sahne . Burada da trinity bacağını bayağı bir kaldırıp bir askeri yıktıktan sonra, sahneye neo giriyor ya 2 mini makinalıyla beraber orjinal olarak slow çekimde, işte burada ses kesiliyor ve herkesi yıktıktan ve bu kattaki işi bitirdikten sonra asansöre yönelene kadar bu kesinti sürüyor.)

Mediainfosu:

Tam isim :F:\THE MATRIX 1999 1080P BRRIP DTS X264 DUAL DZON3\THE MATRIX 1999 1080P BRRIP DTS X264 DUAL DZON3.mkv
    Dosya boyutu :12.3 GiB
    Süre :2s 16dk
    Kapsamlı bit oranı :12.9 Mbps
    Kodlanma tarihi :UTC 2009-03-26 18:59:30
    Yapım uygulaması :mkvmerge v2.4.2 ('Oh My God') built on Jan 18 2009 17:30:28

Görüntü
    Bit oranı :10.7 Mbps
    Bit/(Piksel*Kare) :0.290
    Akış boyutu :10.2 GiB (83%)
    Başlık :D-Z0N3 HD VIDEO
    Yapım kütüphanesi :x264 core 66 r1114M a933a3e
    Kodlama ayarları :cabac=1 / ref=4 / deblock=1:-2:-2 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=7 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=crf / crf=23.0 / qcomp=1.00 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / vbv_maxrate=38000 / vbv_bufsize=30000 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00

Ses #1
    Akış boyutu :1.44 GiB (12%)
    Başlık :D-Z0N3 HD AUDIO DTS

Ses #2
    Biçim :AC-3
    Biçim/Bilgi :Audio Coding 3
    Kodek ID :A_AC3
    Bit oranı :448 Kbps
    Görüntü gecikmesi :1s 500ms
    Akış boyutu :437 MiB (3%)
    Dil :Türkçe

Metin #1
    Başlık :D-Z0N3 HD SUB

Metin #2
    ID :5
    Başlık :D-Z0N3 HD SUB

3) INDIANA JONES IV 2008 BRRIP 1080P DTS X264 DXVA-EUREKA
    00:12:00 gibi (Rus Bayan Albay, sandığın cam muhafazasını kaldırdığında..) bazen daha önce de başlayabiliyor ve hareketli sahnelerin bitişine kadar sesin kesilip, ağır çekim oynatmaya başlıyor. Ortalık sakinleşince tekrar normale dönüyor. Aksiyon başlayınca problem de başlıyor vs vs vs

Mediainfo:
    Tam isim :F:\INDIANA JONES IV 2008 BRRIP 1080P DTS X264 DXVA-EUREKA\INDIANA JONES IV 2008 BRRIP 1080P DTS X264 DXVA-EUREKA.mkv
    Dosya boyutu :14.4 GiB
    Süre :2s 2dk
    Kapsamlı bit oranı :16.8 Mbps
    Kodlanma tarihi :UTC 2009-08-18 22:55:13
    Yapım uygulaması :mkvmerge v2.8.0 ('The Tree') built on May 9 2009 18:02:06

Görüntü
    Bit oranı :15.0 Mbps
    Bit/(Piksel*Kare) :0.407
    Akış boyutu :12.8 GiB (89%)
    Başlık :x264 - crf encode
    Yapım kütüphanesi :x264 core 65 r998M 6768543
    Kodlama ayarları :cabac=1 / ref=4 / deblock=1:-3:-3 / analyse=0x3:0x113 / me=umh / subme=7 / psy_rd=1.0:0.0 / mixed_ref=1 / me_range=16 / chroma_me=1 / trellis=2 / 8x8dct=1 / cqm=0 / deadzone=21,11 / chroma_qp_offset=-2 / threads=6 / nr=0 / decimate=0 / mbaff=0 / bframes=3 / b_pyramid=1 / b_adapt=1 / b_bias=0 / direct=3 / wpredb=1 / keyint=250 / keyint_min=25 / scenecut=40(pre) / rc=crf / crf=21.0 / qcomp=0.60 / qpmin=10 / qpmax=51 / qpstep=4 / vbv_maxrate=38000 / vbv_bufsize=30000 / ip_ratio=1.40 / pb_ratio=1.30 / aq=1:1.00

Ses
    Akış boyutu :1.29 GiB (9%)
    Başlık :DTS - 1536 kbit/sec

Metin #1

Metin #2

Bilmem yeterli olur mu... Bu arada top sana geçti şu an...

kardeş denedim filmleri m32nin internal diski ile (ext3 formatlı) cihazın çıkış çözünürlüğü 1080p/23.976 fps

hem dts bitstream denedim sesi amfiye çözdürdüm hem de analog seçip işlemciye yük bindirdim bir de dtsyi çözmekle uğraşsın işlemci diye sonuç takıldığını söylediğin hiçbir yerde takılma olmadı kaymak gibi görüntü

hanccoku izlememiştim zaten onu sardırmadan kayınbirader gelmişti bayramlaşmaya tamamını izledik diğer filmlerin takılan yerlerine sardırdım

neo ile trinitye defalarca zemin katı paramparça ettirdim :D: en ufak bir sıkıntı yok

daha sonra filmleri usb hdd'e ntfs formatlı kopyaladım yine aynı şekilde hem dts sesi çözdürerek hem de çözdürmeden denedim bahsettiğin yerlerde takılma oldu

sonra diğer usb soketine bağladığımda bu takılmaların geçtiğini gördüm

drant arkadaşımızda m34 var o da 1080p filmler takılıyor deyince diğer usbden bağla dedim bağlayınca düzeldi demişti

demek ki bu aletlerin usb girişlerinden birisi ya usb 1.1 (fotoğraf ve mp3 için usb bellek kullanmak amacıyla filan dizayn edilmiş) ya da yazılımlarında bir sorun var

komik olacak ama diğer usb girişten denemiş miydin filmleri?

sonuç internal sorunsuz usb girişlerden biri sorunlu biri sorunsuz olmak üzere her üç filmi denemiş oldum

muhtemelen senin sattığın m34'ü bana göndertecek soultrap99 o zaman m34 üzerinde de deneyeceğim şimdilik bu kadar

• İyide bende icybox var,onda internal hdd var onda takılma oluyor, ama ntfs olarak formatlı. Acaba ext3 olarakmı değiştirsem. Bir çözüm olurmu.
  • Ürünü yukarıdaki mesajlarımda belirttiğim halledemediğim sorunları nedeniyle iade ettim (aslında kargoda (UPS) kayboldu şu anda ödeme yapacaklarını söylediler.; süreç bitince ithalatçı firmanın güzel!! yaklaşımını da konu ederek yorum yapacağım. Çünkü bu ürünün önemli unsurlarından biride ithal eden firma sonuçta)

Belki Alperozlu'nün yapmayı düşündüğü gibi Ext3 ya da dahili ile denemedim ama beni o şekilde yönlendiren de (ithalatçı)olmadı. Ayrıca USB'den sorunsuz oynatması gerekiyor. (Bkz. MKV Player özellikli Samsung B65x Tv'ler)

Şimdi almayı düşündüğüm (yurtdışından) Dune ya da PCH C-200 sanırım bunlarda mesajlarıma konu olan sorun yoktur. Şimdilik başka bir seçeneğim daha var ama adını unuttum. Benim için 1. kriter MKV'de high bitrate desteği (20.000-40.000 Kbps) olması ve FullBluray olarak hazırlanmış filmlerde daha da yüksek bitratelerde sorunsuz çalışması
    2.si ise; S/PDIF(Digital koaksiyel) çıkışı olması.

ICYBOX'u S/PDIF çıkışı olması nedeniyle tercih etmiştim. Ama harici disk ve USB memory ile film arşivimin %10 u ile denedim hepsinde sorun oluşturdu. (Hareketli sahnelerde ">25.000 Kbps ve üstü" atlamalı gösterme ve DTS sesin kesilmesi)

• popcorn c-200de sorun yaşamazsın çünkü işlemcisi daha güçlü en azından blu-ray filmlerin şifresini çözüp oynatacak kadar güçlü

biliyorsunuz sigma 8635'in blu-ray desteği yok ve hiç olmayacak ta

ancak usb üzerinden ne yapar bilmem samsung bXXX serisi de bahsettiğniiz kadar sorunsuz değil mkv oynatımında
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

popcorn c-200de sorun yaşamazsın çünkü işlemcisi daha güçlü en azından blu-ray filmlerin şifresini çözüp oynatacak kadar güçlü

ancak usb üzerinden ne yapar bilmem samsung bXXX serisi de bahsettiğniiz kadar sorunsuz değil mkv oynatımında

İyi de üstad.
    Ben ICY BOX MP309B de BDV klasörünü yani orjinal BD diskin içeriğini HDD ye atıp 1080p/24 olarak True HD olanı TrueHD olarak DTS MA olanı DTS 5.1 olarak AVRye aktarıyorum ve sorunsuz izliyorum.
    Nasıl BD desteği yok? anlamadım açıkcası.

Bana ICY BOX ı sattırıp C200 aldırmtmaya çalışma almam :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

popcorn c-200de sorun yaşamazsın çünkü işlemcisi daha güçlü en azından blu-ray filmlerin şifresini çözüp oynatacak kadar güçlü

İyi de üstad.
    Ben ICY BOX MP309B de BDV klasörünü yani orjinal BD diskin içeriğini HDD ye atıp 1080p/24 olarak True HD olanı TrueHD olarak DTS MA olanı DTS 5.1 olarak AVRye aktarıyorum ve sorunsuz izliyorum.
    Nasıl BD desteği yok? anlamadım açıkcası.

Bana ICY BOX ı sattırıp C200 aldırmtmaya çalışma almam :)

hocam memnunmusun ıcyboxtan.bende popcorn ile bunun arasında kaldım.söyediklerine göre ıcybox dts ses çözemiyomuş.bendede dts ses çözebilen logitech z5500 var.şimdi ben ıcybox alsam z5500 e optik kablo ile bağlasam dts bir filmden dts sses alabilirmiyim

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.