bende aynı problemi yaşıyorum.seçeneklerden-sayfa kurulum kilidini "evet" yaptın tüm menü kilitlendi ve seçeneği değiştiremiyorum..lütfen yardım
setup ve play tuşuna basınca açılıyormuş.
Uzun zaman aradan sonra fırsat buldum ve bu yeni firmware ile cihazı kapattığımızda harddiskin kapanmama sorunu giderilip giderilmedigini ogrenmek için cihazı soktum. HDD üzerindeki tüm jumper ayarları denedim ama ne yazikki bu sorun hala çözülmemiş. Duyurulur arkadaslar...
cihazın ağ bağlantısını yapmama rağmen pc den göremiyorum içeriği.cihaz ıp alıyor.ama o ıp üzarinden ulaşamıyorum..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar..
quote:
Orijinalden alıntı: Kızıl Baron
Uzun zaman aradan sonra fırsat buldum ve bu yeni firmware ile cihazı kapattığımızda harddiskin kapanmama sorunu giderilip giderilmedigini ogrenmek için cihazı soktum. HDD üzerindeki tüm jumper ayarları denedim ama ne yazikki bu sorun hala çözülmemiş. Duyurulur arkadaslar...
Fakat torrentlerden downloada devam edebilmesi için zaten bu gerekmiyor muydu? Yoksa cihaz kapanınca indirme işi de yatar haliyle.
ağ bağlantısı için yardımcı olacak kimse yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: hypnoz
eyvallah kardeş,ama sana birkaç şey daha soracam hazır yakalamışken bazı mkv 720p altyazılı filmlerde altyazıyı görmüyor nasıl hallediyosun o sorunu.birde 1080p filmlerde ise ayrıca sesde gelmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: izmirbay
quote:
Fakat torrentlerden downloada devam edebilmesi için zaten bu gerekmiyor muydu? Yoksa cihaz kapanınca indirme işi de yatar haliyle.
Torrentlerin devam etmesini istiyorsan cihazı açık bırakırsın... ama ben cihazı kapatmak istiyorum. yani ne torrent nede başka bir işlem çalışsın istemiyorum. Bu sorun halen çözülememiş.
quote:
cihazın ağ bağlantısını yapmama rağmen pc den göremiyorum içeriği.cihaz ıp alıyor.ama o ıp üzarinden ulaşamıyorum..bu konuda bilgi verirseniz sevinirim arkadaşlar..
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Benimde benzer bir sorunum var. Vista yüklü bilgisayarımdan; cihazdan laptopa ve lapopdan cihaza sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum. Ama windows 7 yüklü bilgisayarımda; Laptopdan cihaza bağlanabiliyorum ama cihazdan laptopa bağlanamıyorum.
Laptopumda hem vista hemde 7 yüklü. Dolayısıyla ne bilgisayarda, ne kabloda nede ağ bağlantısında bir sorun var. Tek sorun windows 7 de... Bir türlü çözemedim bende bu sorunu..
İşin ilginç yanı, windows 7 yüklü başka bir bilgisayardan laptopuma bağlanınca hiçbir sorun yaşamıyorum. Acaba icybox windows 7 uyumlu değil mi?
quote:
quote:
Hangi işletim sistemini kullanıyorsun? Benimde benzer bir sorunum var. Vista yüklü bilgisayarımdan; cihazdan laptopa ve lapopdan cihaza sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum. Ama windows 7 yüklü bilgisayarımda; Laptopdan cihaza bağlanabiliyorum ama cihazdan laptopa bağlanamıyorum.
Laptopumda hem vista hemde 7 yüklü. Dolayısıyla ne bilgisayarda, ne kabloda nede ağ bağlantısında bir sorun var. Tek sorun windows 7 de... Bir türlü çözemedim bende bu sorunu..
İşin ilginç yanı, windows 7 yüklü başka bir bilgisayardan laptopuma bağlanınca hiçbir sorun yaşamıyorum. Acaba icybox windows 7 uyumlu değil mi?
dostum sanırım sorun win 7 de..xp yada vistaya dönüp sorunu çözmek gerek.
quote:
Orijinalden alıntı: 2pacc21
quote:
eyvallah kardeş,ama sana birkaç şey daha soracam hazır yakalamışken bazı mkv 720p altyazılı filmlerde altyazıyı görmüyor nasıl hallediyosun o sorunu.birde 1080p filmlerde ise ayrıca sesde gelmıyor.
dostum,, şimdiye kadar altyazı olayında hiç sorun yaşamadım ve yaşamanda mantıksız.kumandanın sağ alt köşesindeki tuş ile altyazı ayarlarını yapıyorsun.o menüde on-off seçeneği var. ses olayına gelince 720p de bile bende ses sıkıntısı oluyor.neden olduğunu inan bende bilmiyorum.sırf bu yüzden bu cihazı değiştirmeyi düşünüyorum
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 2pacc21
quote:
dostum,, şimdiye kadar altyazı olayında hiç sorun yaşamadım ve yaşamanda mantıksız.kumandanın sağ alt köşesindeki tuş ile altyazı ayarlarını yapıyorsun.o menüde on-off seçeneği var. ses olayına gelince 720p de bile bende ses sıkıntısı oluyor.neden olduğunu inan bende bilmiyorum.sırf bu yüzden bu cihazı değiştirmeyi düşünüyorum
valla arkadaşım bende 720p lerde ses sorunu olmuyo ama 1080p lerin bazılarında ses bazılarında ise renk kaybı oluyor.kendı ekledığım altyazılı filmlerınde % 90 nında altyazıyı okumuyor.biliyorum sağ alt köşesınde kumandanın altyazı seçeneklerınden denıyorum ama olmuyor.bir çok değişik siteden altyazı yükledım ama olmuyor işte.artık altyazısı gömülü film indirecem,oda yeni film izleyememek oluyor :D ama bu seferde bu kadar para veripte aldığımız makınadan verim alamadımı insan demoralize oluyor tabi.
dostum senin cihazda bir problem var bence...bu güne kadar bir defa olsun dediğin problemi yaşamadım.zaten dediğin olayın cihazın kalitesiylede alakası yok..ya bir yerde basit bir hata yapıyorsun yada dediğim gibi cihazda bir sıkıntı var..istersen kurulumdan son yazılımını bir yükle..
evet belkide ben hiç yazılım yüklemedım ondan olabilir.wireless yok ama sanırım kabloları var aletın.fakat nerden yüklüyoruz yani hangi siteden yardımcı olursan iyi olur,olaya biraz fransızımda :D
cihazı modeme bağlıyorsun. pc ni bağladığın kabloyla...yani pc'nin bağlantı kablosunu söküp ıcybox a bağa ve cihazın kurulum menüsünden, destek seçeneğine gel ve firmware güncellemesini kontrol et seçeneğini tıkla gerisini cihaza bırak.ok.
quote:
cihazı modeme bağlıyorsun. pc ni bağladığın kabloyla...yani pc'nin bağlantı kablosunu söküp ıcybox a bağa ve cihazın kurulum menüsünden, destek seçeneğine gel ve firmware güncellemesini kontrol et seçeneğini tıkla gerisini cihaza bırak.ok.
eyvallah kardeşim hallettim tüm sorunları,şimdi hem 1080p hemde altyazı sorununu hallettim ;)
selam herkese
1 yıldır falan icybox kullanıyorum ve oldukça memnunum ama birkaç kez sorun yaşadım ve aynı sorunu yaşayıp çözen olduysa yardımlarınız rica edeceğim. Sorun şu birkaç filmde altyazı normal başlarken bir süre sonra saçmalıyor skipped item blabla yazmaya başlıyor ve daha sonra bu böyle devam edip altyazı göstermez oluyor. film ve altyazı pcde sorunsuz çalışıyor, ayrıca altyazıyı subtitle workshop ile farklı formatlara cevirdim ama değişen pek birşey olmadı, dediğim gibi bu sorun şimdiye kadar sadece birkaç filmde yaptı. çözümü bilen varsa paylaşırsa sevinirim ...
ilk kez böyle bir sorunla karşılaştım.. senkronizasyon sorunu olsa, pc'de de kayması lazım yazılar... yazıların arasında yabancı, çince mince karakter var mı acaba? hani onları okuyamıyordur, atlayınca da senkronizasyon gidiyordur...
Merhabalar, Ben bu ürünü 6 aydır kullanıyorum yaklaşık olarak. Şuana kadar bir problem ile karşılaşmamıştım ancak 2 gün önce SAMSUNG 1TB 32MB SATA2 7200 RPM HARDDİSK taktım. ethernet kablosu ile bağlayım diske format attıktan sonra usb kablo ile bilgisayarıma bağladım ve içine bir sürü veri depoladım. Ancak dün makineyi açtığımda harddiski görmediğini farkettim. bu arada ethernet bağlı değildi. Sorum; cihaz içine takılı hdd'yi ethernet kablosu takılı olmadan göremiyor muyuz? hdd'yi görmek için ne yapmam gerekiyor? şimdiden çok teşekkür ederim.