Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ethernet kablosu takılı olsada olmasada cihaz içindeki HDD'i görebilmen gerekirdi..
  • Arkadaşlar bu cihaza DTS desteği geldi mi gelmedi mi?
  • bir değişiklik yok maalesef
  • ........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beceriksiz Adam -- 27 Temmuz 2010; 11:04:33 >
  • Benimki dün gece mefta oldu malesef görüntü vermiyor artık TV ye (Zaten arada açılıp kapnmamayada başlamıştı 1-2 aydır) tamire göndericeğim .Yerine ne alsam diye düşünüyorum yine en iyisi bu : Dark wireless li olan model gibi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vipracing

Benimki dün gece mefta oldu malesef görüntü vermiyor artık TV ye (Zaten arada açılıp kapnmamayada başlamıştı 1-2 aydır) tamire göndericeğim .Yerine ne alsam diye düşünüyorum yine en iyisi bu : Dark wireless li olan model gibi ?

sevgili Vipracing 1.tercihinde hata yaptığını yazılım desteği olmadığını öğrendiğinde anlamış olmalısın.DTS desteği gelmedi geleceğide yok gibi.
    sakın dark falan alayım deme 2.hatanı yaparsın.aşağıda ki listedeki cihazlardan bir tanesini alki pişman olmayasın.söylemesi benden.kolay gelsin.

1.Dune BD Prime 3.0
    2.Popcorn Hour C-200
    3.Popcorn Hour A-200
    4.Egreat Eg-M32B
    5.Egreat Eg-M33A
    6.Egreat Eg-M34A
    7.WD WD TV Live
    8WD WD TV (2.GEN)
    9.EGREAT (S2)bulabilirsen tabiki türkiyede daha yok.
    10.EGREAT (S1A)bulabilirsen tabiki türkiyede daha yok.

• Sevgili aziz0571 cevap&ilginiz için çok teşekkürler (İncelemeye başlıyorum)
  • İlk 6 seçeneğin hiç birisini balamadım aklımda olan diğer bir cihaz :

7.WD WD TV Live

Satın aldım.Firmware filan update ettim ama nafile takılma gibi problemler var.Mediamarkttan almıştım geri götüreceğim birazdan.Benim Icybox da değim yerinde ise 'yağ' gibi kayan sahneler bu cihaz da frame atlatır gibi mili saniyelik takılmalar yapıyor.
  • Medimarkta geri götürdüm cihazı memnun değili dedim direkt k.k iadesini yaptılar müşteri memnuniyeti açısından MediaMarkttan bir kere daha memnun kaldım

Bu arada sök tak icybox tekrar çalıştı.Şimdilik beklemedeyim bu Dune BD Prime'ı merak ettim tek çekincem : İtlatçı firmanın malına sahip çıkıp çıkmadığı .
  • quote:

Medimarkta geri götürdüm cihazı memnun değili dedim direkt k.k iadesini yaptılar müşteri memnuniyeti açısından MediaMarkttan bir kere daha memnun kaldım

Bu arada sök tak icybox tekrar çalıştı.Şimdilik beklemedeyim bu Dune BD Prime'ı merak ettim tek çekincem : İtlatçı firmanın malına sahip çıkıp çıkmadığı .

o önemli değilde menüsü daha türkçe değil.bilmem kaç yazılım sonra gelir o belli değil.ingilizce biliyorsan o başka.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

quote:

Medimarkta geri götürdüm cihazı memnun değili dedim direkt k.k iadesini yaptılar müşteri memnuniyeti açısından MediaMarkttan bir kere daha memnun kaldım

o önemli değilde menüsü daha türkçe değil.bilmem kaç yazılım sonra gelir o belli değil.ingilizce biliyorsan o başka.

Dune ve Popcornhour ithalatçısı sancak bilgisayar.
    Ve kesinlikle ithat ettikleri ürünün satış sonrası hizmetini layıkı ile yapıyor.
    C200 ile ilgili ben yaşadım ve kendilerini bu hizmetlerinden dolayı kutlarım.

Sancakın tek eksi yanı ithal edeceğini söylediği ürünlerin satış zamanı ile ilgili şu kadar ay yada önümüzdeki ay satış başlayacak diyeceklerine "hafta" demekteler.
    Bu yanıltıcı/yanlış bilgi verme olaylarını da düzeltirlerse çok daha hoş olacak.

+
    aziz0571

Hangimizin kullandığı AVR lerin menüsü türkçe ki.
    Menünün ingilizce olması kullanılamayacağı anlamına gelmez zaten belirtmişsiniz.
    Önemli olan Altyazı TR desteği.
    Onuda kullanan arkadaşlarım belirttiler, çok memnunlar.

• sevgili ahmet ben Pioneer VSX-1019 almaya niyetlendim amacım egreat m33a ile müzik dinlerken pioneer plazmayı açık bırakmamak.ve filimlerde DTS ses HD ses dinlemek.ama öğrendimki türkçe kullanma klavuzu yokmuş.(bildiğim kadarı ile türkçe kullanma klavuzu olmayan elektronik ürünler sanayi bakanlığından onay almıyor doğrumu) bende şimdilik vazgeçtim.ileride digicom türkçe kullanma klavuzu çıkarırsa o zaman alırım.türkçe menünün olup olmadığnı da bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz0571 -- 26 Temmuz 2010; 2:36:14 >
  • quote:

quote:

Selam,

Hep İngilizce kullanırım menüleri.Yanlız cihazın menüsünde altayazılar için diğer diller arasında Türkçeyi görmüştüm (Malumunuz İngilizce dışında diğer dillerdeki eserler az ama olduğunda da Türkçe altyazıyı kullanmak istiyorum) yanlız : WD içinden de Türkçe kullanma klavuzu çıkmadı.Bu egreat modellerini bualamadım bir kaç online siteye baktım odan sonra da Vata,Medimarkt,Dart,Gold vb tel ettim yoktu ellerinde sizin bildiğiniz İstanbul içi satan firmalar varmı?

Teşekkürler.

Ahmet : Bey bilgi için teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 26 Temmuz 2010; 3:18:30 >

• sevgili Vipracing egreat in modellerinden

9.EGREAT (S2)
    10.EGREAT (S1A) bu iki modeli ebay dan satıyorlar.ayrıca kendi yazılımlarıda yok biliyorum.
    diğer modeller ise

4.Egreat Eg-M32B
    5.Egreat Eg-M33A
    6.Egreat Eg-M34A
    varsahttp://www.egreattr.com/ den alabilirsin.yanılmıyorsam m32b ile m33a bitti yada bitmek üzere.bir dahada getirilmecek.çünkü yeni modeller piyasaya girecek.S2,S1A,A1080,R4A,R3A,R4B,R1B,R2A, gibi R ile başlayanların işlemcileri realtek tir.
  • Sevgili aziz0571 : Tekrar teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vipracing -- 26 Temmuz 2010; 23:58:42 >
  • aziz0571 : Bayisinde de egreat kalmamış Dune için (Her ne kadar 500 TL nin üstünde bir cihaz almak istemesemde dayanamadım) de ithalatçı firmayı aradım onlarda gelen malı komple başka bir firma (Arena olabilirmi? Tam hatırlamıyorum telde konuştuk) vermişler .

Aslında en beğendiği cihazlardan birisi A200 dü o da yok nereye baktıysam bulamadım.

İş yerim Maslakta yeni açılan Electroworlde bakayım dedim iyikide bakmışım orada 229TL ye Egreat Eg-M34A buldum baktım ve beğendim & aldım.Network özelliği benim için ön planda değil ağırlıkla usb hdd takıp oradan dizi&filim vb izliyorum.Cihazın yapım kalitesi gayet hoş.

Ekran ayarlarını ve ses i (Fabrikasyon +14 de geliyor) ayarladım renkler biraz farklı geldi baktımki pc renk uzayına ayarlı onuda düzelttim ve referans filim/kliplerimi izledim Icybox dan geri kalır hiç bir yanı yok hatta bazı konularda avantjlı bile.

2 ufak tefek şey var ama bu fiyatta bir cihazda fazla kusuru bulamıyorum özellik ile WD Live dan sonra ciddi kaliteli geldi (Film vb ilk açıldığında ses bir iki 'çıt/pıt' yapabiliyor mkv filimden ana menüye dönerken bir kaç kere menü görüntüsü TV çözünürlüğü ayarlanırken olduğu gibi 1-2 sn gitti geldi o kadar).

Kapat düğmnesine basınca kapanmasıda büyük lux oldu benim için (Icyboxdan sonra!) Icy e göre görüntü bir parça daha keskin gibi bir tek divx lerde arka planda ki karanlık sahnelerde noise bir parça daha fazla gibi görünsede psikolojik de olabilir

Sonuç : Gayette memnunum beni uzun süre iade eder bu arada diğer cihazlarada bakarım ama bu cihazı vermem zira kendi fyatının&beklentilerimin üstünde performans veriyor.

Tavsiye ve önerileriniz için bir kere daha teşekkürler & çok işe yaradı/ makbule geçti

• quote:

quote:

Benimki dün gece mefta oldu malesef görüntü vermiyor artık TV ye (Zaten arada açılıp kapnmamayada başlamıştı 1-2 aydır) tamire göndericeğim .Yerine ne alsam diye düşünüyorum yine en iyisi bu : Dark wireless li olan model gibi ?

sevgili Vipracing 1.tercihinde hata yaptığını yazılım desteği olmadığını öğrendiğinde anlamış olmalısın.DTS desteği gelmedi geleceğide yok gibi.
    sakın dark falan alayım deme 2.hatanı yaparsın.aşağıda ki listedeki cihazlardan bir tanesini alki pişman olmayasın.söylemesi benden.kolay gelsin.

1.Dune BD Prime 3.0
    2.Popcorn Hour C-200
    3.Popcorn Hour A-200
    4.Egreat Eg-M32B
    5.Egreat Eg-M33A
    6.Egreat Eg-M34A
    7.WD WD TV Live
    8WD WD TV (2.GEN)
    9.EGREAT (S2)bulabilirsen tabiki türkiyede daha yok.
    10.EGREAT (S1A)bulabilirsen tabiki türkiyede daha yok.

Bu cihaza dts desteği veren firmware yayınlanalı çok zaman oldu yahu...

• quote:

Orijinalden alıntı: HWA@zaza

Arkadaşlar bu cihaza DTS desteği geldi mi gelmedi mi?

Hem de çok oldu geleli...
  • Arkadaşlar 1 senedir sorunsuz kullandığım ıce box cihazımı bugün bi halt ettim dvd-görüntü menüsünden vide çıkışını hdmi 1280*720 yaptım kaydettim bundan sonra açtığımda sadece ıce box loading yazısı geliyo bidaada açmıyo makine ise çalımaya devam ediyor eskiden auto da duruyordu tekrer autoya nasıl getirecem menü ekrana artık gelmiyo yardım lütfen
  • Yok mu yardım edecek olan alet çalışmıyo
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.