Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben cihaz sürekli açık yanlızca kumandadan kapatıyorum, download yaptığım için, hddin üstüne 12v bir fan taktım artık hiç ısınmıyor.
    Ben evrensel kumandamama cihazı tanıtamadım, evrensel kumanda kodunu buraya yazarsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Ben cihaz sürekli açık yanlızca kumandadan kapatıyorum, download yaptığım için, hddin üstüne 12v bir fan taktım artık hiç ısınmıyor.
    Ben evrensel kumandamama cihazı tanıtamadım, evrensel kumanda kodunu buraya yazarsanız sevinirim.

evrensel kumandanın marka modeli yazmazsan nasıl bileceğiz.
  • Marka model farkediyormu ?
    Inter ır42a bu cihazı kullanıyorum.
  • Öğrenme modu yokmu kumandanda?
  • arkadaşlar birisi bana icyboxta sayfa kurulum kilidinin nasıl kaldılacağını söyleyebilir mi
  • Arkadaşlar sonunda o gün geldi.... bu gün icybox ın yeni firmware güncellemesini farkettim. Sanırım ayın 13 ünde çıkmış benim yeni haberim oldu, duymayan varsa haber vereyim istedim ve benim için en büyük sürpriz, artık beklemeyin dedikleri DTS olayı çözülmüş. Birçok bug fix halledilmiş, sanırım yeni sürümün tüm detayları birkaç güne ortaya çıkar. daha önce söylendiyse kusuruma bakmayın, kendi adıma heycanlandım biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sretlif -- 17 Ocak 2010; 1:25:15 >
  • Yapma yafu!... Bak bu iyi haber işte.
    Eyi eyi, benimkini satmaktan iyice vazcayabilirim artık demek ki.
    Haber verdiğin için teşekkürler kardeş.
    Peki nerede bu haber?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirbay -- 17 Ocak 2010; 1:40:59 >
  • @sretlif
    ya bu yapilirmi simdi yaa... Bu haberi ben verecektim. :))) lafi resmen agzimdan aldin :))
    neyse, acikcasi ben cok farkli bisi goremedim bu yeni firmware'de. Dts konusuna bir yorum yapamiyacagim lakin dts'i ben harici olarak cozuyorum. Ancak cihazi kapattiktan sonra hdd'in kapanmamasi sorunu halen devam ediyor. Hdd'in uzerindeki jumperlerle oynayacam bide. Belki bu ise yarar bu sefer.
    Farkettiginiz bir degisiklik olursa paylasalim.

Bu arada cihazdan windows7 yuklu bilgisayar baglanabilen oldu mu? Ben bilgisayardan cihaza baglaniyorum ama cihazdan bilgisayara baglanamiyorum. Calisma grubu altinda bilgisayarimin ismini goruyorum ama paylasima verdigim klasorler yok ortada. Bir fikri olan?
  • quote:

Bu arada cihazdan windows7 yuklu bilgisayar baglanabilen oldu mu? Ben bilgisayardan cihaza baglaniyorum ama cihazdan bilgisayara baglanamiyorum. Calisma grubu altinda bilgisayarimin ismini goruyorum ama paylasima verdigim klasorler yok ortada. Bir fikri olan?
    Önceki sayfalarda resimliolarak vermiştim.
    KIS2010 yüzünden bende aynı sorunu yaşıyordum.
    Sonra KIS2010'a, ICYBOX izinli demeyi becerebildim sorun kalmadı

+
    Yeni yazılımdan yana gözünüzaydın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

@sretlif
    ya bu yapilirmi simdi yaa... Bu haberi ben verecektim. :))) lafi resmen agzimdan aldin :))
    neyse, acikcasi ben cok farkli bisi goremedim bu yeni firmware'de. Dts konusuna bir yorum yapamiyacagim lakin dts'i ben harici olarak cozuyorum. Ancak cihazi kapattiktan sonra hdd'in kapanmamasi sorunu halen devam ediyor. Hdd'in uzerindeki jumperlerle oynayacam bide. Belki bu ise yarar bu sefer.

Arkadaşım, sevgili kardeşim etme-eyleme, olmaz olabilemez olmaması lazım.
    Torrent ve indiragandi olayı cihaz kapanınca da devam eder çünkü

• bu yazılımın verildiği sitenin linkini niye koymuyor kimse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aziz0571

bu yazılımın verildiği sitenin linkini niye koymuyor kimse.

Sitede henüz görünmüyorda ondan...
    Cihazın içinden destek bölümünden yeni f/w aratınca hemen bulup kuruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirbay

quote:

@sretlif

Arkadaşım, sevgili kardeşim etme-eyleme, olmaz olabilemez olmaması lazım.
    Torrent ve indiragandi olayı cihaz kapanınca da devam eder çünkü

Acikcasi ne demek istedigini anlamis degilim. Torrentin devam etmesini istiyorsan cihazi acik birakacaksin. Ben cihazi kapatmak istedigim icin kapatiyorum. Dolayisiyla harddisk dahil, cihazin tum birimleri kapanmasi gerekir.
    Hadi diyelim senin dedigin gibi torrent vs icin harddisk calismaya devam ediyor. Bu durumda o zaman cihazin fani da calismasi gerekir. Zira fan kapaliyken harddisk yaniyor.
    Umarim jumperlerle oynayinca bu sorun giderilir, yoksa firmware'de halen kocaman bir bug bulunuyor.

• Bilgisayarımda hem vista hemde win 7 yüklü. windows 7den ve vistadan cihaza sorunsuz bir şekilde bağlanıyorum ve tüm klasörleri görebiliyorum.

Cihazdan vistaya da sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum. paylaşımları görüp, filmleri izleyebiliyorum. ama cihazdan win 7'ye birtürlü bağlanmayı başaramadım. cihazın menüsünden bağlı olduğu çalışma grubunu görüyorum, çalışma grubunun içinde 2 adet isim var. 1- cihaz'ın kendisi, 2- bilgisayar. ama bilgisayarın içini görmek istediğimde hiç bir paylaşılmış klasörü göremiyorum. ortak klasörler dahi yok.

Windows 7 ağ ayarlarına girdiğimde çalışma grubunun içinde yine 2 adet isim var. 1-cihaz , 2-bilgisayar. Bilgisayara girdiğimde paylaştırılmış klasörleri ve ortak klasörleri de görebiliyorum. Yani sorun paylaştırmada değil. 3 adet klasörde paylaşım sağlanmış durumda. ama acaba sorun yetkilerde mi? başka birşey de mi?

Antivirüslerde hiç bir sorun yok. Kapattım, açtım, kaldırdım, yinede değişiklik yok.
    Sizce sorun nerde? Bi fikri olan?

• 10 TB lık güncel full hd 1080p bluray mkv film arşivim var ihtiyacı olan msn_mehmetozkan@hotmail.com eklesin.Aradığınız her filmi bulabilirsiniz arşivimde.
  • quote:

Bilgisayarımda hem vista hemde win 7 yüklü. windows 7den ve vistadan cihaza sorunsuz bir şekilde bağlanıyorum ve tüm klasörleri görebiliyorum.

Cihazdan vistaya da sorunsuz bir şekilde bağlanabiliyorum. paylaşımları görüp, filmleri izleyebiliyorum. ama cihazdan win 7'ye birtürlü bağlanmayı başaramadım. cihazın menüsünden bağlı olduğu çalışma grubunu görüyorum, çalışma grubunun içinde 2 adet isim var. 1- cihaz'ın kendisi, 2- bilgisayar. ama bilgisayarın içini görmek istediğimde hiç bir paylaşılmış klasörü göremiyorum. ortak klasörler dahi yok.

Windows 7 ağ ayarlarına girdiğimde çalışma grubunun içinde yine 2 adet isim var. 1-cihaz , 2-bilgisayar. Bilgisayara girdiğimde paylaştırılmış klasörleri ve ortak klasörleri de görebiliyorum. Yani sorun paylaştırmada değil. 3 adet klasörde paylaşım sağlanmış durumda. ama acaba sorun yetkilerde mi? başka birşey de mi?

Antivirüslerde hiç bir sorun yok. Kapattım, açtım, kaldırdım, yinede değişiklik yok.
    Sizce sorun nerde? Bi fikri olan?

bi bilen yok herhalde...

• Arkadaşlar yeni yazılım ile DTS çözüyor mu?
  • merhabalar yeni uye oldum

daha once sorulduysa bulamadim kusura bakmayin benim problemim biraz alakasiz....icindeki hard diski bilgisayarda formatladim ve sanirim yanlis birsey yptigim icin kutudaki kendine ait yazilimida silmis oldum su anda sadece herhangi bir harici hard disk kutusu durumunda sadece bilgisayarda gorebiliyorum...tv'ye baglayinca once icybox yazisi cikiyor sonra hicbirsey cikmiyor ve tv baglantisi kesiliyor...sinyal olmadigina dair tv uyarisi cikiyor...benim kurtulusum varmi sizce:)
  • bildiğim kadarı ile içinde hdd ile gelmiyor zaten
    bende içine sonradan hdd koydum
    format sistemi farklı yanlız
    şimdi adını unuttum
    ya farklı bir hdd takmayı deniyebilrsiniz yada farklı format atmayı deneyin
    hatta hdd siz açmayı deneyin derim
  • arkadaşlar birisi bana icyboxta sayfa kurulum kilidinin nasıl kaldılacağını söyleyebilir mi ? ayrıca ben fazla haşır neşir değilim bu konularda ama alt yazı 720p dizileri izlemek istiyorum ama çoğu dizide alt yazıları görmüyor.lütfen yardım...
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.