Şimdi Ara

ICYBOX IB-MP309HW-B FULL HD Media Player Kullanıcı İncelemesi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
753
Cevap
1
Favori
59.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iyi akşamlar arkadaşlar bu ıcybox mkv filmlerdeki gömülü altyazıyı her türlüsünü gösteriyormu ya da gömülü olan altyazıları gösteriyormu
    arkadaş yeni aldı ama pc de mpc nin dahi gösterdiği gömülü altyazıyı cihaz göstermedi
    problemi anlamamıza yardımcı olurmusunuz teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratigdirli -- 6 Aralık 2009; 23:31:36 >
  • kimsenin yazacak bir sözü yok mu yani koskoca donanımhaber de?
  • Vazgeçtik ne yapalım.

Gösteriyor. Sadece SUBTITLE ON demeniz yeterli.
  • Ben bu cihazı 6 aydır kullanıyordum bugün wifi aparıtı aldım TP-LINK TL-WN821N 300MBPS ve cihazı bağladım ağ ayarlarını kurdum, ama 2 şey de takıldım yardımcı olabilen varsa sevinirim.
    1- torrent kullanmaya çalıştım ama birşeyde takıldım çalıştırdım sonra denemek için stopa basınca inactive oldu torrenti tekrar active edemedim starta bastım pcden bağlanıp start yaptım ama bir türlü actice olmadı.
    2- Bide pc ile iletişim hızı çok yavaş geldi acaba modemle ilgili bir sorun olabilirmi 720p dts filmler sizlerde hiç takılmadan oynuyormu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alperozlu

Ben bu cihazı 6 aydır kullanıyordum bugün wifi aparıtı aldım TP-LINK TL-WN821N 300MBPS ve cihazı bağladım ağ ayarlarını kurdum, ama 2 şey de takıldım yardımcı olabilen varsa sevinirim.
    1- torrent kullanmaya çalıştım ama birşeyde takıldım çalıştırdım sonra denemek için stopa basınca inactive oldu torrenti tekrar active edemedim starta bastım pcden bağlanıp start yaptım ama bir türlü actice olmadı.
    2- Bide pc ile iletişim hızı çok yavaş geldi acaba modemle ilgili bir sorun olabilirmi 720p dts filmler sizlerde hiç takılmadan oynuyormu.

Hangi bant üzerinden bağlandınız? bu cihaz b, g ve n bantlarını destekliyor. HD filmler için mutlaka n bantını kullanmanız lazım. Cihaz ile bilgisayarınızı birbirine bağladığınızı düşünüyorum, o durumda bilgisayarın aygıt yöneticisinden n bant'ı kullanmasını sağlamanız lazım. Tabii eğer bilgisayarınızın ağ bağdaştırıcısı n bantını destekliyorsa.
    Tam olarak neyin nasıl yapıldığı konusunda bende size çok yardımcı olamayacağım çünkü ben kablolu bağlanıyorum.
    Umarım size yardımcı olabilmişimdir.

• Pc olarak notebook kullanıyorum wifi g destekli, notebook kablosuz olarak modeme bağlı, modem en fazla 125 mbps hızın destekliyor yani g+. Icybox n adaptör takılı. Sistem bu şekilde. Hız yetmiyor desem görev yöneticisine bakıyorum;
    kablosuzun kapasitesinin % 6 sını kullanıyor.
    Neyse 1. sorumunun problemini kendim buldum icyboxın kendi torrent programından kaynaklanıyor nmt program yükleyici ile transmission kurdum şimdi canavar gibi oldu. Durdurma başlatma upload hepsini kullanabiliyorum. Ama emuleyi bir türlü yükleyemedim icybox kabul etmiyor emuleyi herhalde.
  • Please, HELP!
    My ICY BOX IB-MP309 problem flash firmware.
    Kim bir kopyasını yapabilmemiz?

telnet [ip-adres-nmt]
    commando:
    dd if=/dev/mtd2 of=/opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/savefile.out
    resultat:

# dd if=/dev/mtd2 of=/opt/sybhttpd/localhost.drives/HARD_DISK/savefile.out
    61440+0 records in
    61440+0 records out
    #
  • Ne demek istediğini kendin anladınmı. Bu nasıl bir yazıdır.
  • Hayır, bir sorun varsa, başarısız güncelledi. Kopya Need FLASH, İnternette bulunamıyor
  • ben yine anlamadım...
  • quote:

Pc olarak notebook kullanıyorum wifi g destekli, notebook kablosuz olarak modeme bağlı, modem en fazla 125 mbps hızın destekliyor yani g+. Icybox n adaptör takılı. Sistem bu şekilde. Hız yetmiyor desem görev yöneticisine bakıyorum;
    Neyse 1. sorumunun problemini kendim buldum icyboxın kendi torrent programından kaynaklanıyor nmt program yükleyici ile transmission kurdum şimdi canavar gibi oldu. Durdurma başlatma upload hepsini kullanabiliyorum. Ama emuleyi bir türlü yükleyemedim icybox kabul etmiyor emuleyi herhalde.

Dostum bildiğim kadarıyla G üzerinden HD videolar takılma yapar. birtek N'de istediğin performansı alabilirsin.

Benim laptop g bandı üzerinden modeme kadar kablosuz, modemden icyboxa kadar da kablolu olarak bağlı. Ancak bende lan üzerinden HD videolarda problem yaşıyorum. HD filmleri hep USB ile izliyorum. Yani bence bu durum gayet normal aslında. 125mbps sadece teoride geçerli. pratikde bu hıza asla ulaşamazsın..

• quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

ben yine anlamadım...

muhtemelen arkadaş yabancı google translate ile bir şeyler karalamış ama
  • Olabilir valla
    Kasmayıp direk ingilizce yazsaymis daha anlaşılır olurmuş gibime geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kızıl Baron

quote:

Pc olarak notebook kullanıyorum wifi g destekli, notebook kablosuz olarak modeme bağlı, modem en fazla 125 mbps hızın destekliyor yani g+. Icybox n adaptör takılı. Sistem bu şekilde. Hız yetmiyor desem görev yöneticisine bakıyorum;

Dostum bildiğim kadarıyla G üzerinden HD videolar takılma yapar. birtek N'de istediğin performansı alabilirsin.

Benim laptop g bandı üzerinden modeme kadar kablosuz, modemden icyboxa kadar da kablolu olarak bağlı. Ancak bende lan üzerinden HD videolarda problem yaşıyorum. HD filmleri hep USB ile izliyorum. Yani bence bu durum gayet normal aslında. 125mbps sadece teoride geçerli. pratikde bu hıza asla ulaşamazsın..

Evet, bende zaten torrentı icyboxda kullanmaya başladım bi tek eski filmleri artık icyboxa ftp ile yüklüyorum, 1 gb ortalamada 20 dk atıyor oda bana şimdilik yetiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ivis73

Hayır, bir sorun varsa, başarısız güncelledi. Kopya Need FLASH, İnternette bulunamıyor

ANLADIĞIM KADARIYLA

Birader firmware güncellerken problem yaşamış. Çalışan bir firmware yedeği istiyor. İnternet üzerinden bulmak imkansızmış.

BTW: Please do not use translate engines. They're sux. We might be understood in English more than robot translates.
  • hahaha... dünyaya açıldık yani..

hadi hayırlı olsuuuunnn....
  • Bunumu yoksa dark maniamı yada wd live ımı tavsiye edersiniz sanırım wdde torrent yok.
    dark mania mı yoksa ıcybox?
    550tl fiyatı var bide 100 tl ye harddisk 650tl ediyor
    Daha uygun nerde var acaba?
    Teşekkürler.
  • kardeş biraz konu takip et icybox tarih oldu

dark mı popcorn a-110 mu diye sor

yahut dark mı egreat m33 mü diye cevap

egreat m33

WDlive daha iyi ama yazılım tam takoz torrent işi de unofficial filan ama daha indirdim diyen yok
  • Merhaba,

Cihazı büyük keyif ile kullanıyorum tek sıkıntım (Bilindik problem / Tembellik) halen bekleme konumunda cihaz ısınmasın diye arkadan güç fişini el ile kapamak/açmak.Bunu önleyici bir yazılım vs halen geliştirilmedi değilmi?
  • hocam yazılımsal olarak hala bir çözüm yok ama uzaktan kumandalı prizler var. onları kullanabilirsin.. bide evrensel uzaktan kumanda aldınmı herşey tek kumanda ile mümkün...
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.