Bildirim
id ve pasaport hatırlamayanlar'''
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: ferrarisinisatanmag
acconut ve pasaport hatırlamıyorum kayıtlı mail adresimide bulamıyorum bilgilerime nasıl ulaşabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
hiç birşey yapamassın dostum ! -
pasaport için sanıyorum öncelikle bulunduğun ilde ülke konsolosluğuna gitmen gerek -
quote:
Orjinalden alıntı: diablo2
pasaport için sanıyorum öncelikle bulunduğun ilde ülke konsolosluğuna gitmen gerek
roflmao :D
-
acc password vede mailin bilmiosun..bende senin acc paswordunu ve mailini bilmiorum bu durumda benden bi farkın yok...ve benim şuan senin accountunu bu bilgiler olmadan ele geçirmem imkansızsa seninde aynı şekilde dostum:) fakat seriallerden yırtabilirsin belki..belki oyunun Authentication keylerini blizze söleyip alabilirsin ...bol şans -
account da bulunan isim ve soyisime bağlı kimlik kartının önlü arkalı kopyasını bilgisayara al, cd key lerle birlikte blizze yolla derdini anlatarak.
şansını dene ama acc id bilseydin daha kolay olurdu. -
Garanti olmamakla birlikte, böyle bir durumda hesabı almanızı sağlayacak yegane yolu D.Murphy söylemiş. Zaten başkada bir yol olsa, herkes birbirinin hesabını ele geçirebilirdi bu yolu kullanarak. -
2 cif kelime geçmis olsun :( -
quote:
Orjinalden alıntı: ferrarisinisatanmag
acconut ve pasaport hatırlamıyorum kayıtlı mail adresimide bulamıyorum bilgilerime nasıl ulaşabilirim yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar...
bu acconut denilen şey, coconut gibi bişeymi yenirmi
pasaport hatırlamıyorsan birde konsolosluğa sor.. -
acc senin ustuneyse ( onu da hatirlamiyorum deme)
kimlik kopyani wepform la blizzard a yollarsan ve gerekli aciklamalari yaparsan muhtemel olarak geri verirler accountunu... -
quote:
Orjinalden alıntı: diablo2
pasaport için sanıyorum öncelikle bulunduğun ilde ülke konsolosluğuna gitmen gerek
yuh
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X