Şimdi Ara

İd ve pass yazıyorum. start dediğimde DC.. YArdım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İd yi yazdıktan sonra ekran geliyor. Char seçme sayfasında asıl chara start dediğimde DC geliyor. Yan char seçildiğinde geliyor ve oynayabiliyorum.Sorun asıl charda.onunla DC olmustum.

Gunduz oynarken Dc oldu ve cıktı. O saatten beri düzelmedi.Yüze yakın denemişimdir ve 9 saattir Dc de. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yanlış yer biliyorum ama cevap pls...Cunku önemli benim için. Koxp falan kullanmıyorum.Koxptandır demezseniz sevinirim.

• kardeş bizde Xrap bile dolmuo? code_fıeld verio
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSibey

kardeş bizde Xrap bile dolmuo? code_fıeld verio
    quote:

Orjinalden alıntı: aSibey

xtrap dolmuyor demişsin kardesim heryerde yazıyorum burdada yazacam. forum da xtrap cözümü diye okadar konu var hepside işe yarıyor bi arastırma yap istersen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aSibey

hayır anlıyorum.biliyorumda.
    ama benimki biraz daha garip bir sorun. ne zaman girsem direkt anlattığım gibi dc. ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim. girdiğim partide kosp mu vardıda banlandım mı yoksa.bir kac dakika kaldım bir partide
  • quote:

Orijinalden alıntı: b7684r

hayır anlıyorum.biliyorumda.
    ama benimki biraz daha garip bir sorun. ne zaman girsem direkt anlattığım gibi dc. ne olabilir ve nasıl düzeltebilirim. girdiğim partide kosp mu vardıda banlandım mı yoksa.bir kac dakika kaldım bir partide

Alıntıları Göster
    Banlamissin sanirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

Banlamissin sanirim

Alıntıları Göster
    hmm bu cok kotu olur iste. umarım oyle bir sey yoktur. üzerindeki itemler fena değildi:( şimdi yeni char acıp in dekileri ona letterdan mı atmam gerekiyor? : bana o zaman
  • quote:

hmm bu cok kotu olur iste. umarım oyle bir sey yoktur. üzerindeki itemler fena değildi:( şimdi yeni char acıp in dekileri ona letterdan mı atmam gerekiyor? : bana o zaman

Alıntıları Göster
    ban yemişsin hmnyan car aç ve gir bankatı boşat 1-2 gün içinde o şifreye giremessin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: b7684r

isin acikcasi %99 banladin sadece kasandakileri atabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: 9090XWB

quote:

isin acikcasi %99 banladin sadece kasandakileri atabilirsin

Alıntıları Göster
    anladım sagolun.
    işin kotu tarafıda. keşke koxp kullansaymısımda banlansaymısım. emek harcayıp üzerini duzeltip boyle pisi pisi banlanınca hiç hoş olmuyor. ben en iyisi dediğiniz gibi yeni bi char acayım.
    sagolun yardımlarınız için.
    letterden atabilirim sanırım di mi? pre falan yok. bana

• quote:

anladım sagolun.
    işin kotu tarafıda. keşke koxp kullansaymısımda banlansaymısım. emek harcayıp üzerini duzeltip boyle pisi pisi banlanınca hiç hoş olmuyor. ben en iyisi dediğiniz gibi yeni bi char acayım.

Alıntıları Göster
    ban yiceksin arkadaşım kasadadki itemleri felan baska chara aktar aynıs ronarkta bana oldu maradonda dc yedim 3 saat sonra girdigimde 999 gun ban kotu bi durum buyuk ihtimal ksc de çıkmışsın

• quote:

anladım sagolun.

Alıntıları Göster
    bisey olmaz bazen gm ler arastırmak icin charda boyle seyler yapıyorlar ,benım wariordada oldu bi kere boyle ticket attım düzeldi ,illegal bisey yapmadıysan duzeltirler ticket yolla.............

• banned yan char aç inn deki itemleri kurtar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: stormshadow

bisey olmaz bazen gm ler arastırmak icin charda boyle seyler yapıyorlar ,benım wariordada oldu bi kere boyle ticket attım düzeldi ,illegal bisey yapmadıysan duzeltirler ticket yolla.............

Alıntıları Göster
    ok tesekkur ederim.
    ben her ihtimale karsı letter olayını yapıyım.
    gerci bulamadım daha onun nasıl yapıldıgını arıycam:)
  • quote:

İd yi yazdıktan sonra ekran geliyor. Char seçme sayfasında asıl chara start dediğimde DC geliyor. Yan char seçildiğinde geliyor ve oynayabiliyorum.Sorun asıl charda.onunla DC olmustum.

Gunduz oynarken Dc oldu ve cıktı. O saatten beri düzelmedi.Yüze yakın denemişimdir ve 9 saattir Dc de. Nasıl düzeltebilirim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Yanlış yer biliyorum ama cevap pls...Cunku önemli benim için. Koxp falan kullanmıyorum.Koxptandır demezseniz sevinirim.

adamın ıcını karartmayın yahu
    arkadasım banada oldu aynısı 61 lwl charım start dedıgmde dc verıordu
    yan charlar a gırıyordu
    ßende arastırdım herkes cok bılır bu konuları ya o %99 ßan dıyen arkadas dahıl
    charım 2 hafta sonra acıldı
    bu gozlem altına alma gıbı bırser sanırım
    ama acılcaktır merak etme
    sıteye bak orda block 999 yazmıyosa kesın acılır bıraz sabret
    aynı seyı yasadım bılıyorum...

• quote:

ok tesekkur ederim.
    ben her ihtimale karsı letter olayını yapıyım.
    gerci bulamadım daha onun nasıl yapıldıgını arıycam:)

Alıntıları Göster
    letter olayı bitmiştir. sıra geldi inn i bosaltmaya. esegini saglam kazıga baglamak lazım demiş atalarımız. bosuna mı. knight ta bile cıktı karsımıza işte.
    tamda adr. için char yapmıştım. item topluyordum. gitti +9 dex kupelerde cabası:)
  • quote:

letter olayı bitmiştir. sıra geldi inn i bosaltmaya. esegini saglam kazıga baglamak lazım demiş atalarımız. bosuna mı. knight ta bile cıktı karsımıza işte.
    tamda adr. için char yapmıştım. item topluyordum. gitti +9 dex kupelerde cabası:)

Alıntıları Göster
    siteye baktım block falan yazmıyor. koxp olayına girmiyirum cunku daha 60 lvl sınırken areste 60 lvl magemi banlamıslardı. o gun bu gundur girmem koxp olayına.
  • quote:

siteye baktım block falan yazmıyor. koxp olayına girmiyirum cunku daha 60 lvl sınırken areste 60 lvl magemi banlamıslardı. o gun bu gundur girmem koxp olayına.

Alıntıları Göster
    isallah ban deildir ama genelde dedigin sekilde ban oluyor.Ama sitede yazmiyor diyosun baska bir seyde olabilir.
  • quote:

Alıntıları Göster
    LETTER le attım .ama alamıyorum. ekranda geldi. nasıl alabilirim letterden itemleri?
  • quote:

LETTER le attım .ama alamıyorum. ekranda geldi. nasıl alabilirim letterden itemleri?

Alıntıları Göster
    acıkcası ben bu oyuna guvenmıyorum. o yuzden her ihtimale karşı yeni chara atıyorum hepsini. ama tabi nasıl çekicem letterdan onu bilmiyorum:)
  • quote:

acıkcası ben bu oyuna guvenmıyorum. o yuzden her ihtimale karşı yeni chara atıyorum hepsini. ama tabi nasıl çekicem letterdan onu bilmiyorum:)

Alıntıları Göster
    letterdan malzemeyi nasıl alıcam solermisiniz.. attın ama alamıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.