Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • --- VİZE SONUÇLANMA SÜRESİ DEĞİŞMİŞTİR 21 GÜNDEN 16 İŞ GÜNÜNE DÜŞMÜŞTÜR--
    ANKARA ALMANYA VİZE BAŞVURU İŞLEM SÜRELERİ HAKKINDA...
    27 February 2015

Ankara Büyükelçiliği Vize Bölümünün Schengen vize başvuruları işlem sürelerine ilişkin önemli duyurusu:

Lütfen mümkün olduğunca erken vize başvurusunda bulunun. Seyahat tarihinizden üç ay öncesine kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Vize Bölümleri başvuru işlemlerini mümkün olduğunca kısa bir sürede sonuçlandırmaya gayret göstermektedirler, fakat aşırı yoğunluk ve teknik sorunlar nedeniyle süreç uzayabilmektedir.

Ankara Büyükelçiliği Vize Bölümü Schengen vize başvurularınızın işlemini güncel olarak aşağıda belirtilen sürelerde tamamlamaktadır;

Ziyaret / Turistik amaҫlı vize başvuruları : 16 gün,

Ticari amaçlı vize başvuruları : 2 gün.

• quote:

Orijinalden alıntı: Amip111

--- VİZE SONUÇLANMA SÜRESİ DEĞİŞMİŞTİR 21 GÜNDEN 16 İŞ GÜNÜNE DÜŞMÜŞTÜR--
    ANKARA ALMANYA VİZE BAŞVURU İŞLEM SÜRELERİ HAKKINDA...
    27 February 2015

Ankara Büyükelçiliği Vize Bölümünün Schengen vize başvuruları işlem sürelerine ilişkin önemli duyurusu:

Lütfen mümkün olduğunca erken vize başvurusunda bulunun. Seyahat tarihinizden üç ay öncesine kadar başvuruda bulunabilirsiniz.

Vize Bölümleri başvuru işlemlerini mümkün olduğunca kısa bir sürede sonuçlandırmaya gayret göstermektedirler, fakat aşırı yoğunluk ve teknik sorunlar nedeniyle süreç uzayabilmektedir.

Ankara Büyükelçiliği Vize Bölümü Schengen vize başvurularınızın işlemini güncel olarak aşağıda belirtilen sürelerde tamamlamaktadır;

Ziyaret / Turistik amaҫlı vize başvuruları : 16 gün,

Ticari amaçlı vize başvuruları : 2 gün.

6 - 7 şubatta başvuru yaptım madem sürede düştü şimdi benim ne zaman gelir sizce cevap ? hala konsoloslukta yazıyor

• Arkadaşlar, idata bahariyeden dün başvuru yaptım. birkaç not paylaşayım.

-Boşuna evrakların fotokopisini götürmeyin, sadece aslını alıyorlar, hepsinden 1er tane. Ben 10 lira fotokopi parası verdim dışarda boş yere.

-Formda anlamadığınız kısım olursa boş bırakın orada verirken sorup doldurursunuz.

-İşyeri evraklarının üstünde kesinlikle alakasız yazı, karalama olmasın.

-Ücretli çalışansanız, ssknın sitesinden 4a hizmet dökümünüzü alın iş yeri vermiyor bunu siz alacaksınız.

Aklıma gelenler bunlar, ben eksiksiz teslim etmiş oldum herşeyi. Bakalım kaç günde sonuçlanacak. :)

Kolay gelsin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6-7 Şubat ankara dan başvurum bugün itibariyle sonuçlandı, başvuru takipte transfer diyor eve kargo istemiştim ben, bu demek vize çıktı demek değil demi arkadaşlar ilk defa alıyorum da çok heyevcanlıyım, bide pazartesi mi gelecek yani bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: veni60

6-7 Şubat ankara dan başvurum bugün itibariyle sonuçlandı, başvuru takipte transfer diyor eve kargo istemiştim ben, bu demek vize çıktı demek değil demi arkadaşlar ilk defa alıyorum da çok heyevcanlıyım, bide pazartesi mi gelecek yani bana

Transferden sonra kargoda yazısı gelecek. Sonucu pasaport elinize ulaştığında öğrenebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Dilara519

quote:

6-7 Şubat ankara dan başvurum bugün itibariyle sonuçlandı, başvuru takipte transfer diyor eve kargo istemiştim ben, bu demek vize çıktı demek değil demi arkadaşlar ilk defa alıyorum da çok heyevcanlıyım, bide pazartesi mi gelecek yani bana

Transferden sonra kargoda yazısı gelecek. Sonucu pasaport elinize ulaştığında öğrenebilirsiniz

Peki İşlemin ankaraya göre biraz hızlı olması mülakata çağırmamaları olumlu düşünmelimiyim ?

• quote:

quote:

quote:

Peki İşlemin ankaraya göre biraz hızlı olması mülakata çağırmamaları olumlu düşünmelimiyim ?

öncelikle 16 gün'e düştü için son başvuru yapanları değerlendirmişler demekki yani seninki sonuçlanmış.
    Pasaportunuz şuan idataya teslim edilmek üzere yolda deniliyor.Yani olumlu da olsa olumsuzda yinede oraya teslim bakmadan öğrenemessiniz.İlla mülakata çağrıcaklar diye birşey yok.Çağırmadıkları halde vize verilen çok insan var.Pazartesi bakıp öğrenilebilir

• Bizim birader 6 Şubat'ta başvurdu geçenlerde 8 günlük vizesi çıktı. Kısa süreli bir seyahat yapacağından 8 gün verildi sanırım. Sonraki başvuruda daha fazla çıkacağını düşünüyorum.

Başvuru yeri Harbiye şubesi.
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Beni 22 ocakta basvurmustum o zamanlar 35 is gunu diyordu sonuclar icin benimki 5 is gununde sonuclanmisti red vermislerdi. Ama belli olmaz 35 gun bekleyip red alanlar da olmuş vizeniz cikmis da olabilir. Mulakata kimleri cagiriyorlar ki?

• quote:

Beni 22 ocakta basvurmustum o zamanlar 35 is gunu diyordu sonuclar icin benimki 5 is gununde sonuclanmisti red vermislerdi. Ama belli olmaz 35 gun bekleyip red alanlar da olmuş vizeniz cikmis da olabilir. Mulakata kimleri cagiriyorlar ki?

hımm inş çıkar pazartesi salı anlayacaz yaazarım buraya, ben şey diye okumuştum durumundan şüphelenenleri çağırıyorlarmış mülakata diye hani bi bakalım kimmiş neyin nesiymiş öğrenmek için , bencede mantıklı şüphe duyulan çağırılır gibi geliyohımm inş çıkar pazartesi salı anlayacaz yaazarım buraya, ben şey diye okumuştum durumundan şüphelenenleri çağırıyorlarmış mülakata diye hani bi bakalım kimmiş neyin nesiymiş öğrenmek için , bencede mantıklı şüphe duyulan çağırılır gibi geliyo
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Şüphe duyduklarina red veriyorlar:) Benim herseyim tamdi davetiyem sponsorum uçak rezervasyonu banka hesaplarım gidiş sebebim de düğündü ve belgelerim de eksik yoktu vize red sebebi olarak "ülke topraklarindan ayrilma niyetinde olduğunuz tespit edilememiştir" gösterdiler. Umarım alırsınız

• quote:

Şüphe duyduklarina red veriyorlar:) Benim herseyim tamdi davetiyem sponsorum uçak rezervasyonu banka hesaplarım gidiş sebebim de düğündü ve belgelerim de eksik yoktu vize red sebebi olarak "ülke topraklarindan ayrilma niyetinde olduğunuz tespit edilememiştir" gösterdiler. Umarım alırsınız

bir iş yerinde çalışmıyorsanız ondan vermemişlerdir
  • quote:

quote:

Ben muhendisim ama 2. Universiteyi okuyorum onun da belgesi de vardı. ben zaten burada niye vermediklerinin değil vize bekleyen arkadaslar için fikir olussun diye paylasiyorum

• Arkadasım calısmıyanlara vıze vermıyoruz dıye bırsey yok calısıyor ısen sana bır kolaylık saglayabılır vıze acısından önemli olan senın oraya gıdıp gerı donecek olman bunu kanıtlaman sadece yanı calısmıyorsun dıye sana vıze vermedıler dıye böyle bir sacmalık yok tamamen gidis amacın ve onların ınsafıyetıne kalmıs bır durum söz konusu mılletı de bosuna telaslandırmayın heran hersey olabılır vize alabılırde alamayabilirde bu budur arkadaslar bilenler veya bilmeyenler saçmalamasın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 2 Mart 2015; 12:48:13 >
  • Arkadaşlar benım pasaport ta bugün öğleden sonra kargoya verılmıstır dıye şunu belirtim tekrardan ben 10 Şubat sali günü Ankara idata dan başvurdum sonucum 2 Mart pazartesi yanı bugün sonuçlanmış oldu sonucu inanın bilmıyorum eksıksız evrak davetıye ve sponsor oldukları takdirde sonuc dört gözle beklıuroum yarın yadan Çarşamba günü sizi bilgilendırecegim tüm vize sonucu bekleyenlere inşallah istediğiniz vizeyi bir an önce alırsınız...

• Dilara519 D kullanıcısına yanıt
    çalışmayıp tekrardan bir 4 senelik okuyorsun sanırım? çünkü master falan yapıyor isen ve sponsor da varsa vermemeleri ilginç.. neyse geçmiş olsun.
  • quote:

quote:

quote:

Ben muhendisim ama 2. Universiteyi okuyorum onun da belgesi de vardı. ben zaten burada niye vermediklerinin değil vize bekleyen arkadaslar için fikir olussun diye paylasiyorum

Alıntıları Göster
    ben zaten kötü birşey söylemedim,Tüm schengende aynı durum söz konusu.Olduğu için söyledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVialpando -- 2 Mart 2015; 18:04:07 >

• Bugün konsolosluktan aradılar itiraz dilekçemi kabul etmişler gitmek istiyorsan 10 marta kadar pasaportunla beraber sağlık sigortanı gönder dediler yarın göndereceğim inşallah :)
  • Kahir K kullanıcısına yanıt
    daha önce dediğim gibi eksik evrakta belgeleri tamamlarsanız %95 vizeyi veriyorlar
  • Icimde hep bir kusku var surekli alman vizeysiyle ilgili kotu seyler duyuyorum. Daha once isvece, danimarkaya ve yunanistana (yunanistandan aldim schengeni) gittim.Agustos ayinda almanyada bir dil okuluna kayit oldum kalacak yer dahil. Ogrenciyim. Yuzde kac oranla vizeyi alirim, icinizden geleni soyleyin
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.