Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
794.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coder1940

Arkadaşlar benım pasaport ta bugün öğleden sonra kargoya verılmıstır dıye şunu belirtim tekrardan ben 10 Şubat sali günü Ankara idata dan başvurdum sonucum 2 Mart pazartesi yanı bugün sonuçlanmış oldu sonucu inanın bilmıyorum eksıksız evrak davetıye ve sponsor oldukları takdirde sonuc dört gözle beklıuroum yarın yadan Çarşamba günü sizi bilgilendırecegim tüm vize sonucu bekleyenlere inşallah istediğiniz vizeyi bir an önce alırsınız...

Bu yazıya göre benim bu gün sonucu almam lazım :) 11 şubatta başvurdum bende :) Ama eşim benden 5 gün sonra başvuru yaptı (3 iş günü sonra) acaba beraber gittimiz için onun başvurusu benimkini geçiktirir mi? Yoksa başvurular bireysel mi? Bilen varsa yazabilir. Teşk.
  • Kardesım bu hafta sonuna kalmaz en geç cevap verılır bende 10 Şubat'ta başvurdum ve 1 aylık vizem elime geçti inşallah Sneın de bu sonuca varmanı canı gönülden istiyorum saygılar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amerika Dil Okulları tavsiyeniz nedir ?
  • Amerika Dil Okuluaraştırıyorum yardımcı olur musunuz ?
  • 1 haftalık başvurudğum almanya vizem 12 gün multi giriş olarak vermişler , sonunda yaaaa
  • veni60 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim hayırlı olsun Güle güle git yolun acık olsun bende bugün aldım 1 aylık multi girişli 😁😇👍

• quote:

Kardeşim hayırlı olsun Güle güle git yolun acık olsun bende bugün aldım 1 aylık multi girişli 😁😇👍

saolasın hocam sana da hayırlı yolculuklar, işsize vermez vize diyolardı burda ben işsizim verdiler :D
  • almış olan arkadaşlara hayırlı olsun.Hayırlı yolculuklar.
    almanyadan gelen davetiye elime ulaştı.Diğer evraklarıda tamamlayıp cuma günü başvuru yapıcam Allah nasip ederse
  • kardes hıc bırseyden cekınme evrakların tam olsun ne ıstenılıyorsa tam hazırla ayrıca seyahat saglık sıgortanı gerekırse kalacagın gun sayısından fazla yap ve acıklama kısmında 30.000.000 temınatlı dıye belırtılirse daha iyi olur bunun farkına var dedıgım gıbı evrakların tam olsun gerıye kalan ınsafıyet onlara kalmıs ayrıca dıleklerın ıcınde tsk ederım allah rast getırsın
  • quote:

kardes hıc bırseyden cekınme evrakların tam olsun ne ıstenılıyorsa tam hazırla ayrıca seyahat saglık sıgortanı gerekırse kalacagın gun sayısından fazla yap ve acıklama kısmında 30.000.000 temınatlı dıye belırtılirse daha iyi olur bunun farkına var dedıgım gıbı evrakların tam olsun gerıye kalan ınsafıyet onlara kalmıs ayrıca dıleklerın ıcınde tsk ederım allah rast getırsın

seyehat'a ilişkin belgeyi internetten çıkarttım bir sorun olurmu ? sen nasıl yaptın
  • Sana uygun Butun evrakları hazırla KARDEŞ hepsını hazırla gerekse isteyecekler gerek değilse iade edecekler ama dediklerimi asıl evraklar hazırla başvuruyu eksıksız ve yalnış bir şey yapmamaya Özen gözter uçak rezervasyonu otel rezarvasyonu nu belgelendır ve onları sun..sonucu onlar belirler yazdıklarıma dikkat et seyahat sağlık Sigorta'sı 30.000.000 teminatli olacak genelde yazar yazmıyorsa buna dikkat et davetıye sponsor varsa hepsını belgelerını yanında götür ssk evrakları tam götür işe giriş bildirgesı ayrı götür SSK dokümanını ayrı götür hepsı Islak ımzalı olsun senın ıcın bu iyi olur Maaş dokümanı olsun banka da hesabin var ise 1 yıllık hesap extresı Bankadan iste sorarlar sa konsolosluğa verecem de önemli olan şey (giriş-çıkış) son tarihli bir miktar para bulundur senın ıcın avantaj vs vs ögrenci isen belgenı gözter yanında imzalı ögrencı belgesı götür Sneın ıcın avantaj onun dışında mezun isen dıplomanı yanında bulundur eğer üniversite mezunu isen arkadasım bu dedıklerimi yap önce başvurunu eksıksız evrak olarak teslim et geri Kalan sonucu zaten konsolosluğun insafıyetı ne için gideceksen sen ona göre hareket edıyorlar ona göre bir sonuc çıkar umarım istedin vizeye alırsın. Sen ne için gideceksin amac ne başvurun ne olacak ?

• quote:

Sana uygun Butun evrakları hazırla KARDEŞ hepsını hazırla gerekse isteyecekler gerek değilse iade edecekler ama dediklerimi asıl evraklar hazırla başvuruyu eksıksız ve yalnış bir şey yapmamaya Özen gözter uçak rezervasyonu otel rezarvasyonu nu belgelendır ve onları sun..sonucu onlar belirler yazdıklarıma dikkat et seyahat sağlık Sigorta'sı 30.000.000 teminatli olacak genelde yazar yazmıyorsa buna dikkat et davetıye sponsor varsa hepsını belgelerını yanında götür ssk evrakları tam götür işe giriş bildirgesı ayrı götür SSK dokümanını ayrı götür hepsı Islak ımzalı olsun senın ıcın bu iyi olur Maaş dokümanı olsun banka da hesabin var ise 1 yıllık hesap extresı Bankadan iste sorarlar sa konsolosluğa verecem de önemli olan şey (giriş-çıkış) son tarihli bir miktar para bulundur senın ıcın avantaj vs vs ögrenci isen belgenı gözter yanında imzalı ögrencı belgesı götür Sneın ıcın avantaj onun dışında mezun isen dıplomanı yanında bulundur eğer üniversite mezunu isen arkadasım bu dedıklerimi yap önce başvurunu eksıksız evrak olarak teslim et geri Kalan sonucu zaten konsolosluğun insafıyetı ne için gideceksen sen ona göre hareket edıyorlar ona göre bir sonuc çıkar umarım istedin vizeye alırsın. Sen ne için gideceksin amac ne başvurun ne olacak ?

ya benim davetiyem varda.banka hesabında ilk 2600 gösterdim sonra 3 milyar daha yatırdım 5600 tl gösterdim hesap cüzdanında 3 aylık bir döküm aldım baya hareketli aldığım maaşlar harcadığım paralar falan gözüküyor zaten.eski pasaportları da koydum 1 tane 2007 yılında alınmış schengen vizem var benim bakalım nasıl olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVialpando -- 3 Mart 2015; 23:09:53 >

• Merhaba 24.2.2015 Bahariye şubesinden başvurdum. Takip numaram 394381.
    Başvurusu sonuçlanan arkadaşlar takip numaralarını yazabilirlermi acaba.
  • Tmm davetıyende war hesap zaten davetiyesi olan adamın eğer kı turıstık olarak gıdıyorsa bankada temınat göztermesıne gerek te kalmıyor özellıkle okuyor isen yani ögrenci isen bak ben çalışmıyorum suanda genelde üniversite bitirdim 2. Üniversite okuyorum ve Açıköğretim fakultesı uluslar arasi ilişkiler bölümü yani demek istedim bu tıp işlemlerde Sneın oraya gıdıp gerı dönmen eğer sen turistik gidiyorsan davetıye ve sponsorun sağlıklı ise öyle diyim senin acından herhangı bir artniyetli bulmaz iseler sana çıkmama gibi birsey söz konusu deıl yanı senın vizen Çıkma ihtimali %80 arkadasım yanı daha önce de shengen almış olabılırsın bu senın işini biraz daha kolaylaştırır mı evet ama onlar sonuc olarak Senın Gidiş amacın ve dönüşünü ılgılenıuor bu adam gıder de gerı döner mi amaç bu emınim alırsın düşündürecek bir durum yok hali Hazir ol herturlu sonuca.

• adntcl A kullanıcısına yanıt
    KARDEŞ benımkısı açıklandı 02.03.2015 pazartesi öğlen saatlerinde başvurum No 386412 senın sonucunda hangı tarıhte başvurdun ? Ona göre 16 iş gününde en geç sonuçlanıyor bilgin olsun 👍

• Merhaba ankara idatan 4 subatta basvuru yaptim dun sonuclandi bugun pasaport mng kargoyla elime ulasti 3ay vize vermisler yanliz saglik sigortasi orjinal kagit konsolosluktami kaliyor o gelmedi bilgisi olan varmi normal mi bu

• quote:

Orijinalden alıntı: reyessss

Merhaba ankara idatan 4 subatta basvuru yaptim dun sonuclandi bugun pasaport mng kargoyla elime ulasti 3ay vize vermisler yanliz saglik sigortasi orjinal kagit konsolosluktami kaliyor o gelmedi bilgisi olan varmi normal mi bu

Aynen kağıt konsoloslukta kalıyor
  • Kardesım sadece davetıye ve ödediğin Visa ücreti makbuzu gibi birşeyi iade ediyorlar diğerleri konsolosluk ta kalıyor.hayırlı yolculuklar arkadasım

• Tesekkur ederim arkadaslar sizlerede iyi yolculuklar bekleyen arkadaslarinda haklarinda hayirlisi olsun insani gercekten stres yapan bir durum

• Herkese merhaba,

16 şubatta İstanbul bahariye ofisinden başvuru yaptım. Bugün sms geldi. 15 günlük vize için başvurdum 3 aylık vize verdiler. Bu firma sadece başvuru sürecini hızlandırıyor, onun dışında çalışanlarının büyük çoğunluğu aynı soruları duymaktan o kadar bıkmış ki, cevap verirken ki gerginlikleri çalışmalarına mani oluyor. İnşallah hepinizin istediği sürelerde vizeleriniz gelir.
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.