Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ankara da, işlem süreleri düşmüş. Bizim dilekçelerden halen ses yok.

Ziyaret / Turistik amaҫlı vize başvuruları : 8 gün,

Ticari amaçlı vize başvuruları : 2 gün.
  • pirlantacocuk P kullanıcısına yanıt
    inşallah başkan hersey gönlunce olsun :D
  • ugur87 U kullanıcısına yanıt
    aynen konsoloslukdan cıkmıs idata ofısıne teslimat surecinde ondan sonra kargo yazısı yazılırsa teslımat yola cıkmıs demektır ıstıkamet sız olmak sartıyla yanı bekleyın 2-3 gun sonra elınızde pasaport...
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder1940

aynen konsoloslukdan cıkmıs idata ofısıne teslimat surecinde ondan sonra kargo yazısı yazılırsa teslımat yola cıkmıs demektır ıstıkamet sız olmak sartıyla yanı bekleyın 2-3 gun sonra elınızde pasaport...

ben gidip kendim alacağım. herhalde o zaman yarın mesaj gelir:)

diğer okuyacakların bilgisine olsun. 13 gün sürdü benim başvuru süreci aşağı yukarı.
  • ugur87 U kullanıcısına yanıt
    ozaman kendin gidip alacaksın arkadasım ınsallah ıyı haberlerle donersin
  • Bu arada vize teslim süresi değişmiş.
    Ankara Büyükelçiliği Vize Bölümü Schengen vize başvurularınızın işlemini güncel olarak aşağıda belirtilen sürelerde tamamlamaktadır;

Ziyaret / Turistik amaҫlı vize başvuruları : 8 gün,

Ticari amaçlı vize başvuruları : 2 gün.

Not: Vize başvurusu Ankara'da bulunan iDATA merkez ofisten yapılmaması durumunda meydana gelebilecek gecikmelerde göz önünde bulundurulmalıdır.
  • itiraz dilekçeleri kaç günde cevaplanıyor
  • benim bankada hiç param yok birinden borç alıp hesaba yatırma gibi bi şansım da yok
    vergi borcundan dolayı maliye haciz koydu hesaplara
    pasaportta amerika vizesi var
    hesapta para yokken vize alma şansımız yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: messuth

benim bankada hiç param yok birinden borç alıp hesaba yatırma gibi bi şansım da yok
    vergi borcundan dolayı maliye haciz koydu hesaplara
    pasaportta amerika vizesi var
    hesapta para yokken vize alma şansımız yok mudur?

almanyada tanıdık varsa davetiye ile beraber tüm masrafların üstelendiğini belirten yazı göndersin
  • Arkadaşlar geçen hafta salı günü harbiye ofisten turistik vize başvurusu yaptım 8 günlük takip no 399500 tüm belgelerim tamdı banka hesabımda 6.500 tl var booking ve ucus rezervaqsyonlarının hepsi tamam araba ruhsatı falan kurumsal bir turizm şirketinde çalışıyorum türkiyenin en bilindik turizm şirketi diyebiliriz.Bugün mesaj geldi pasaportunuz kargodadır diye ama beni konsolosluktan kimse aramadı bide ilk yurtdısı ve schengen basvurum kimse aramayınca içime bi şüphe düştü acaba redmi aldım diye konu hakkında bilgisi olan yazabilirmi?

Teşekkürler.
  • Deroceras D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım, Konsolosluktan birinin aramasına gerek yok ki zaten.
  • Kimsenin aramasını bekleme hıc kimse aramaz arayacak insan ya evrak eksık bilgisi için arar Yada bir yerde bir yalnıslık vardır dıye arar eger pasaport kargoda bilgisi warsa teslimat için sana yonlendırılmıs demektir korkulacak bir durum yok ya vize almışsındır Yada red yemissindir inşallah sevincli haberini bekliyoruz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coder1940 -- 11 Mart 2015; 23:01:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvuru tarihi 06.03.2015
    sonuçlanma : 11.03.2015
    allaha şükür 2 aylık vizeyi almış bulunuyorum
  • Gözün aydın bide bana vermezler diyen sen degilmiydin

• Aynen benim 2 tane reddim vardi almanyadan 9 gunluk basvurmama ragmen 60 gunluk verdiler.zaten herkez sasirdi

• Evet arkadaşlar dedğiniz çıktı aramalarına gerek yokmuş pasaportum bugün elime ulaştı benimde vizem çıktı ilk defa yurt dışına çıkıyorum ve ilk vize başvurum birde almanya olunca iyice gözüm korkmuştu şöyle bişey var sadece seyahat sürem boyunca vize vermişler 8 günlük yani orasını anlayamadım tam olarak ama saten ihtiyacım olan okadardı sevincimi kırmadı yani bütün evraklarımı tam olarak fazlasıyla vermiştim maaşım falanda düzenli ve yüksek olarak gözüküyordu hayırlısıyla aldım artık darısı sizin başınıza.
  • Kardesım gözün aydın ne zaman uçuyorsun tarih belli mi ayrıca neresine gideceksin 👍

Gözün Aydın KARDEŞ Sende sonunda aldın acele etmıyeceksınız böyle durumlarda herturlu sonuc varılabılır...

• Eyvallah kardesim 10 nisanda gidiyorum inşallah 1 hafta kalıcam berlinde ucak biletini bugun 690 tl alıyorum gidiş dönüş aktarmasız thy den fiyat nasıl sence .?
    Fıyat İstanbul ıcınse orta düzeyde ama eger farklı ılden dırek berline uçuyorsan fıyat gayet iyi bende adanadan Duseldorfa 650 tl ye gıdıs dönüş aldım sunexpress den 😄hem de 1.5 ay önceden 👍

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.