Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar hepinize hayırlı olun güle güle gidin güle güle gelin, şimdiden hayırlı yolculuklar =)

Bi sorum olacak arkadaşlar ben aralık 2014 te başvurmuştum 45 günün sonunda '' vize süresi sonunda geri dönceğime inanmadıkları için '' red verdiler. Ben de bunun üzerine itiraz dilekçesi yazıp hem fax hem de posta yoluyla gönderdim. Ancak henüz bir sonuç çıkmadı. Hazır Ankara da işlem süresi 8 güne düşmüşken yeniden başvursam bi sıkıntı olur mu? Bi fikir verirseniz sevinirm.
  • Arkadasım ıtıraz ettiysen sana dönüş yapılacaktır en kısa zamanda ama öncelikle evrakların ve yıne itiraz dilekçen incelenir ona göre tekrar sonuc çıkarılır zaten onların tek. Düşüncesi senın oraya gidip geri dönmeme ıhtımalin bu süreç degısebilmektedir... Az bekle ondan sonra tekrar vize başvurusu yaparsın ama bende öncelıkl sonucu beklemenı tavsiye ederim...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara nurnberg 600 tl 1 aktarma thy 23 nisanda gitmeyi düşünüyorum nasipse

• Fffth kardes islemde olan vize basvurun kapanma dan yeni yapamazsın sonucu bekle hangi nedenden dolayi red geldise ona göre daha fazla savunma yap ankara 3-4 gunde sonuclaniyor artik.Vizeyi vermeden önce motivasyon yazısı yazın.Başvuru yapınca önceki başvurunuzu geri çekip öyle yapın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVialpando -- 13 Mart 2015; 1:24:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amip111

Ankara nurnberg 600 tl 1 aktarma thy 23 nisanda gitmeyi düşünüyorum nasipse

Ankaradan 22 veya 24 nisanda giderseniz Nürnberge 212TL 1 aktarma pegasus bunu da göz önünde bulundurun derim:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilara519 -- 13 Mart 2015; 9:32:09 >
  • Vize konusunda yardım ısteyen arkadslara yardımcı olabılırım
    AMERIKA VE AVRUPA SHENGEN VİZESİ
    konusunda vıze alabılmenız ıcın yardımcı olabılırım

belırlı bı ucret dahılınde vızenız cıktıgında odeme yaparsınız

YAPTIGIMIZ ISE KEFILIZDIR
  • Tamam arkadaşlar sağolun. Bekleyim bakalım biraz daha acelem yok ne de olsa =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilara519

quote:

Ankara nurnberg 600 tl 1 aktarma thy 23 nisanda gitmeyi düşünüyorum nasipse

Ankaradan 22 veya 24 nisanda giderseniz Nürnberge 212TL 1 aktarma pegasus bunu da göz önünde bulundurun derim:)

evet onuda gördümde pegasusun 1-2 mayısda dönüş için uçağı yok.yani bu durumda ya lufthansadan yada thy den bilet almam gerekecek oda hemen hemen aynı şeye geliyor 500 600 tl civarı
  • Sonunda pasaportumu aldım bugün gidip:)

3 aylık, 30 gün vermişler. İlk şengenim, tüm evraklar tamdı, 12günde falan çıkmış oldu.

diyeceğim şu, gözünüzde büyütmeyin herşey kuralına uygunsa gayet rahat alınıyor tek bir seferde. kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ugur87

Sonunda pasaportumu aldım bugün gidip:)

3 aylık, 30 gün vermişler. İlk şengenim, tüm evraklar tamdı, 12günde falan çıkmış oldu.

diyeceğim şu, gözünüzde büyütmeyin herşey kuralına uygunsa gayet rahat alınıyor tek bir seferde. kolay gelsin.

hayırlı olsun hocam.
    red olan arkadaşlar illa alacam diyorsanız ümidinizi kaybetmeyin benim 2 tane ulusal vizeden red olmama karşın bana verdilerse size haydi haydi verirler.bugün birisiyle görüşmem oldu itirazı salladıkları yokmuş.eksik evraklar hariç.başvurunuzu geri çekip temizcene yine başvuru yapın biliyorum maddi manevi etkileniyoruz.ama yapacak birşey yok.Bu arada motivasyon yazısı yazarsanız başvurularınız mutlaka onaylanır.tam verdiğiniz sürece
    kolay gelsin

• İdata
    İdata üzerinden vize alacak yurttaşlarımıza önerebilceğimiz danışmanlık şirketi aracılığı ile sıra beklemeden profesyonel ekipler aracılığı ile garantili bir şekilde idata vize başvurusunu sizin adınıza yapabilmektedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PNR Data Hizmetleri A.Ş -- 16 Mart 2015; 8:26:45 >
  • Hocam daha önceki ulusal vizelerinizi neden red ettiler ve ne amaçlı vizeye başvurmuştunuz okumak için falan aile birleşimi falan mı? Bende doktora için sonuç bekliyorumda da hatta yabancılar ofisindeki adam biz onay verdik dedi tebrik falan etti beni ama pasaportu almadan vizeyi aldım diyemiyorum.
  • benim bir problemim var nerden başlasam bilmiyorum, kız arkadaşım alman dusseldrof da yaşıyor aynı zaman da bir avukatın yanında tercüman türkçe de biliyor.. biz haziran gibi evlilik kararı aldık, fakat nikahı almanya da yapacaz bunun için gerekli belgeleri şimdiden hazırladım, ama şu vize konusu benim canımı çok sıkıyor neden mi? Banka borçlarımdan dolayı yakın bir zaman da icra davası açılır, şuan zaten çalışıyorum. bana davetiye kız arkadaşımın amcası gönderecek çünkü kendisi lufthansa havayollarının eski ceo'su yani adam taşşaklı.. Banka borcumdan dolayı vize de red yiyebilirmiyim? benim kafamı en çok bu soru kurcalıyor, çünkü benim ne yapıp ne edip haziran hadi en geç temmuz diyelim almanyaya gidip sevgilimle evlenmem lazım.. kendisi avukatın yanıunda çalıştığı oturma iznim için gereken bütün herşeyi biliyor.. bu konularda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi?
  • Moralinizi bozmim ama 2 kisi gidis donus sabiha gokcen - nurnberg 628 tl ye aldim 9-17 mayis arasi 2 ay onceden. Bence super fiyat ama acamiligimden dolayi flypgs dan toplam 6 rezarvasyona 204 tl verdim bilet 830 a geldi yine ii bence :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sdtsl

Hocam daha önceki ulusal vizelerinizi neden red ettiler ve ne amaçlı vizeye başvurmuştunuz okumak için falan aile birleşimi falan mı? Bende doktora için sonuç bekliyorumda da hatta yabancılar ofisindeki adam biz onay verdik dedi tebrik falan etti beni ama pasaportu almadan vizeyi aldım diyemiyorum.

recht auf wiederkehr § 37 aufenthg kanununa bağlı geri dönüş vizesi yabancılar dairesi onay vermedi bana.Zaten yabancılar dairesi onay verdiyse iş bitmiştir en son sözü onlar söyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TommyVialpando -- 17 Mart 2015; 20:19:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

benim bir problemim var nerden başlasam bilmiyorum, kız arkadaşım alman dusseldrof da yaşıyor aynı zaman da bir avukatın yanında tercüman türkçe de biliyor.. biz haziran gibi evlilik kararı aldık, fakat nikahı almanya da yapacaz bunun için gerekli belgeleri şimdiden hazırladım, ama şu vize konusu benim canımı çok sıkıyor neden mi? Banka borçlarımdan dolayı yakın bir zaman da icra davası açılır, şuan zaten çalışıyorum. bana davetiye kız arkadaşımın amcası gönderecek çünkü kendisi lufthansa havayollarının eski ceo'su yani adam taşşaklı.. Banka borcumdan dolayı vize de red yiyebilirmiyim? benim kafamı en çok bu soru kurcalıyor, çünkü benim ne yapıp ne edip haziran hadi en geç temmuz diyelim almanyaya gidip sevgilimle evlenmem lazım.. kendisi avukatın yanıunda çalıştığı oturma iznim için gereken bütün herşeyi biliyor.. bu konularda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi?

yurt dışına çıkış yasağı var ise vermezler vizeyi öbür türlü sıkıntı çıkmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

Moralinizi bozmim ama 2 kisi gidis donus sabiha gokcen - nurnberg 628 tl ye aldim 9-17 mayis arasi 2 ay onceden. Bence super fiyat ama acamiligimden dolayi flypgs dan toplam 6 rezarvasyona 204 tl verdim bilet 830 a geldi yine ii bence :)

ben ankaradan gidiyorum normalte internette 623 tl görünüyo acentada artıyo nasıl bir saçmalıksa bende anlamadım.thy almıyacaktım aslında aktarmalı uçuşlarda hep bagaj kaybı yaşıyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

benim bir problemim var nerden başlasam bilmiyorum, kız arkadaşım alman dusseldrof da yaşıyor aynı zaman da bir avukatın yanında tercüman türkçe de biliyor.. biz haziran gibi evlilik kararı aldık, fakat nikahı almanya da yapacaz bunun için gerekli belgeleri şimdiden hazırladım, ama şu vize konusu benim canımı çok sıkıyor neden mi? Banka borçlarımdan dolayı yakın bir zaman da icra davası açılır, şuan zaten çalışıyorum. bana davetiye kız arkadaşımın amcası gönderecek çünkü kendisi lufthansa havayollarının eski ceo'su yani adam taşşaklı.. Banka borcumdan dolayı vize de red yiyebilirmiyim? benim kafamı en çok bu soru kurcalıyor, çünkü benim ne yapıp ne edip haziran hadi en geç temmuz diyelim almanyaya gidip sevgilimle evlenmem lazım.. kendisi avukatın yanıunda çalıştığı oturma iznim için gereken bütün herşeyi biliyor.. bu konularda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi?

yurt dışına çıkış yasağı var ise vermezler vizeyi öbür türlü sıkıntı çıkmaz

Daha o durumlara düşmedik.. Benim bildiğim icralık olunca yurtdışına çıkış yasağı olmazı

• hayırlı olsun hocam mrk ettıgım sız 2 aylık ıstedınız oyle verdıler yoksa 1 aylık ıstedınız onlarmı 2 aylık verdıler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Afyonteam

hayırlı olsun hocam mrk ettıgım sız 2 aylık ıstedınız oyle verdıler yoksa 1 aylık ıstedınız onlarmı 2 aylık verdıler

22.04.2015-02.05.2015 tarihleri arasında 10 gün istedim 60 gün olarak verilmiş
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.