Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (4 Mobil) - 3 Masaüstü4 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

quote:

Orijinalden alıntı: Amip111

quote:

Orijinalden alıntı: Eren Karabelli

benim bir problemim var nerden başlasam bilmiyorum, kız arkadaşım alman dusseldrof da yaşıyor aynı zaman da bir avukatın yanında tercüman türkçe de biliyor.. biz haziran gibi evlilik kararı aldık, fakat nikahı almanya da yapacaz bunun için gerekli belgeleri şimdiden hazırladım, ama şu vize konusu benim canımı çok sıkıyor neden mi? Banka borçlarımdan dolayı yakın bir zaman da icra davası açılır, şuan zaten çalışıyorum. bana davetiye kız arkadaşımın amcası gönderecek çünkü kendisi lufthansa havayollarının eski ceo'su yani adam taşşaklı.. Banka borcumdan dolayı vize de red yiyebilirmiyim? benim kafamı en çok bu soru kurcalıyor, çünkü benim ne yapıp ne edip haziran hadi en geç temmuz diyelim almanyaya gidip sevgilimle evlenmem lazım.. kendisi avukatın yanıunda çalıştığı oturma iznim için gereken bütün herşeyi biliyor.. bu konularda bilgisi olan varsa beni aydınlatabilirmi?

yurt dışına çıkış yasağı var ise vermezler vizeyi öbür türlü sıkıntı çıkmaz

Daha o durumlara düşmedik.. Benim bildiğim icralık olunca yurtdışına çıkış yasağı olmazı

hayır icralık olmaz ama bankadaki paraya bloke konulmuşsa bilemem çünki hesapta para gösterme gibi mükellefi bir durum var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pirlantacocuk

Moralinizi bozmim ama 2 kisi gidis donus sabiha gokcen - nurnberg 628 tl ye aldim 9-17 mayis arasi 2 ay onceden. Bence super fiyat ama acamiligimden dolayi flypgs dan toplam 6 rezarvasyona 204 tl verdim bilet 830 a geldi yine ii bence :)

ben ankaradan gidiyorum normalte internette 623 tl görünüyo acentada artıyo nasıl bir saçmalıksa bende anlamadım.thy almıyacaktım aslında aktarmalı uçuşlarda hep bagaj kaybı yaşıyorum

acenta komisyon alıyo, yani paran kazanıyodur
  • pirlantacocuk P kullanıcısına yanıt
    türk hava yollarının kendi ofis şubesinden aldım kefşke oradan almasaydım diyorum neyse artık bikere oldu
  • Başvuru :12.03.2015
    Sonuç : 18.03.2015
    Valla kısa sürede verdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son üç aylık aktif hesap dökümü için bankadan onaylı almamıza gerek var mı? Yoksa çıktı alıp versek sorun çıkarırlar mı? Bankadan sayfa başı 5 tl mi öyle bir para alıyorlardı eskiden. Masrafsız bu şekilde çözersek iyi olur.

Bir de seyahat sigortasını eskiden idata yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam(5-6 sene önceden bahsediyorum). Hala ofiste yapılıyor mu yoksa ekstra birşeyler yapmak gerekiyor mu?
  • Bankadan ıslak imza olması gerekiyo para filanda almıyolar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

Son üç aylık aktif hesap dökümü için bankadan onaylı almamıza gerek var mı? Yoksa çıktı alıp versek sorun çıkarırlar mı? Bankadan sayfa başı 5 tl mi öyle bir para alıyorlardı eskiden. Masrafsız bu şekilde çözersek iyi olur.

Bir de seyahat sigortasını eskiden idata yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam(5-6 sene önceden bahsediyorum). Hala ofiste yapılıyor mu yoksa ekstra birşeyler yapmak gerekiyor mu?

ben bankadan hesap cüzdanı şeklinde son 3 ay dökmüü aldım daha sonra onların fotokopilerini imza falan yoktu ama yaptırsan iyi olur
  • arkadaşlar merhaba,
    pasaportumda 2 sene önce fransadan alınmış 3 aylık, geçen sene yunanistandan alınmış 6 aylık schengen vizelerim bulunuyor. ayrıca bir tanede UK vizem var. tabi bunların hepsinin süresi doldu .
    eşimde bende kurumsal firmalarda uzun zamandır çalışıyoruz. hatta benim çalıştığımı firma avrupalı bir firma.
    bu sene 10 günlük geniş bir almanya turu planlıyoruz.

kafamdaki sorular da aşağıdaki gibi. tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem sevinirim.

teşekkürler

**vizemizi almaya üzeriden alsak 1 yıl gibi bir süre ile verirler mi?

** geçen sene yunanistandan 6 aylık vize aldık ilk giriş yunan adasıydı ama 6 aylık vizenin sadece 3 günü yunanistanda geçti. bu sebeple bu sene buradan uzun süreli vize alamayacağımı düşünüyorum. acaba böyle bir kriterleri varmı?

** vizemi yine yunansitandan aldık diyelim. 1 yada 2 günlük bir yunan adası giriş çıkışı sonucu 10 günlük almanya girişinde sorun yaşarmıyım?

• Dünyada bir ilk benzeri olmayan bir sistem Türkiye’de başlıyor ile İlan, satış, fiyat kıyaslama, kampanyalar, dükkânlar, toptancılar bir sistem içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetbilgn

arkadaşlar merhaba,
    pasaportumda 2 sene önce fransadan alınmış 3 aylık, geçen sene yunanistandan alınmış 6 aylık schengen vizelerim bulunuyor. ayrıca bir tanede UK vizem var. tabi bunların hepsinin süresi doldu .
    eşimde bende kurumsal firmalarda uzun zamandır çalışıyoruz. hatta benim çalıştığımı firma avrupalı bir firma.
    bu sene 10 günlük geniş bir almanya turu planlıyoruz.

kafamdaki sorular da aşağıdaki gibi. tecrübeli arkadaşlardan yorum alabilirsem sevinirim.

teşekkürler

**vizemizi almaya üzeriden alsak 1 yıl gibi bir süre ile verirler mi?

** geçen sene yunanistandan 6 aylık vize aldık ilk giriş yunan adasıydı ama 6 aylık vizenin sadece 3 günü yunanistanda geçti. bu sebeple bu sene buradan uzun süreli vize alamayacağımı düşünüyorum. acaba böyle bir kriterleri varmı?

** vizemi yine yunansitandan aldık diyelim. 1 yada 2 günlük bir yunan adası giriş çıkışı sonucu 10 günlük almanya girişinde sorun yaşarmıyım?

ilk başta almanyadan 90 günlük vize alabiliyorsunuz daha sonraki başvurularında fazla verebiliyorlar yani hemen öyle 100 gün ve üstü verme şansları yok.Vizeyi almanyadan alıcaksanız ilk oraya giriş çıkış yapmanız gerek.daha sonra diğer avrupa ülkelerine girebiliyorsunuz.ama adalarda sıkıntı çıkacağını sanmam.

• quote:

quote:

Son üç aylık aktif hesap dökümü için bankadan onaylı almamıza gerek var mı? Yoksa çıktı alıp versek sorun çıkarırlar mı? Bankadan sayfa başı 5 tl mi öyle bir para alıyorlardı eskiden. Masrafsız bu şekilde çözersek iyi olur.

ben bankadan hesap cüzdanı şeklinde son 3 ay dökmüü aldım daha sonra onların fotokopilerini imza falan yoktu ama yaptırsan iyi olur

Hesap dökümü aldığımız hesaptaki para miktarının ne kadar olduğu önemli mi?

• İDATA VİZE İŞLEMLERİ

Almanya Vize Başvuru İşlemlerinde Sizlere Yardımcı Oluyoruz.
    Firmamız Aracılığı İle Almış Olduğunuz Destekle Almanya Vizenizi
    daha Garanti Bir Şekilde Alıyorsunuz.
    İdata Başvuru Merkezi Olarak MAPİ VİZE Olarak Vize İşlemlerinizde
    Sizlere Yardımcı Oluyoruz.

Almanya Vize Ve Randevu İşlemleriniz İçin.
    www.almanyavizesialma.com
    www.almanyayavize.net
    www.almanyavizerandevu.com Adreslerimizden Bizlere Ulaşabilirsiniz.

0 312 419 62 14 - 0 312 419 66 69

Hızlı Erişim: 0 554 603 42 73

Sizler Zahmet Etmeyin Sizin Adınıza Vizenizi Biz Alım.
    iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mapi Vize -- 23 Mart 2015; 17:42:51 >

• quote:

quote:

quote:

Hesap dökümü aldığımız hesaptaki para miktarının ne kadar olduğu önemli mi?

davetiyeniz varsa çok önemli değil
    yoksa çok çok önemli
    davetiyeli miktar en az 2500 tl civarı olmalı
    hotel rezervasyonu yaptırdıysanız 6000 7000 olursa iyi olur belki 2-3 az olabilir

• Herkese merhaba. Şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler.

Ben 6-21 mart arasında vize almıştım. ve 6-21 martta giriş ve çıkış yaptım. şimdi tekrar gitmem gerekiyor.
    15-20 gün kalıcam. ama 2-3 aylık vize versinler istiyorum. fuarlar filan oluyor. uğraşmamak için.

10 nisanda gidicem 10 haziranda dönücem desem mesela 60 günlük vize verirlermi.
    veya 1 ay gidicem. ama siz 3 aylık vize verin gibi bişey oluyomu. doldurulan formda ben öle bişey göremedim.
  • Vize aldık gittik geldik. 10 gün sonra tekrar vize almamızda bir sakınca varmı arkadaşlar. bi arkadaş. 3 ay geçmesi gerekiyor dedi tekrar vize alabilmen için.
  • Selamlar , ben de randevuyu aldım evraklarım tamam kısmetse başvuruyu yapacağım ancak başvuru formu almanca doldurulmalı diyor onu nasıl yaparız?Teşekürler.
  • Merhaba,

18 Mart Çarşamba günü Saat 13-14.00 saatleri arası Gümüşsuyu Taksim'deki Almanya Başkonsolosluğuna önce bizzat başvuruda bulundum. 31 Mart tarihine randevu verdiler randevuları bu şekilde ileri tarihe vermekteler arkadaşlar vakti olan gidip önce randevu alıp randevu tarihini bekleyip randevu gününde bizzat istenilen evraklarla başvuruyu kendisi yapabilir.Ancak benim vakit sınırım olduğu için IDATA firmasına gidip saatlerce de kuyruk bekleyip aynı gün 18 Mart'da evraklarımı teslim ettim halen Konsolosluk'da şeklinde gözükmekte pasaportumun durumu ortalama 7-15 gün aralığında sonuçlanmakta İstanbul'da işlemler. Başvuru formunu Türkçe dolduruyorsunuz özellikle uçak,otel rezervasyonlarına,bankada belli bir mevduat birikimine ve çalışıyorsanız işyerinden alacağınız belgelere özen göstermeniz yeterli.Dilekçe yazıp şimdiye kadar aldığım vizelerin uzun tarihli olduğunu, uzun tarihli vize talep ettiğimi belirttim bakalım nasıl sonuçlanacak görücez...

• quote:

Orijinalden alıntı: adntcl

Vize aldık gittik geldik. 10 gün sonra tekrar vize almamızda bir sakınca varmı arkadaşlar. bi arkadaş. 3 ay geçmesi gerekiyor dedi tekrar vize alabilmen için.

Duration Of Stay 90 gün ise aradan 3 ay geçmesi gerekiyor 60 gün ise vize bittikten sonra max 30 gün daha başvurma hakkınız var.
    amma velakin,büyükelçilik nadir durumlarda 90+ gün ve fazlası için vize verebiliyor.şartları 1 yıl içerisinde çok defa vize almanız olmak ve sağlam bahaneniz olmalı
    (işte annem yaşlı bakmaya gidiyorum.İş seyehati v.s
  • Itiraz dilekçesi yazıp cevap alan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dilara519

Itiraz dilekçesi yazıp cevap alan var mı?

4-6 hafta Arasında sonuçlanır itirazınız, gidiş sebebinize göre zaman değişebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.