Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende 2 nisanda başvuru yaptım heyecan ile beklemekteyim umarım en yakın sürede iyi bir sonuç alırım
  • başvuru tarihi 24.03.2015
    sonuçlanma :27.03.2015

ankara idata dan başvurdum. 3 günde belli oldu. 3 aylık multi almanya vizesi vermişler. Çalışan olarak belgeleri hazırlarsanız sorun çıkmıyor bence. (davetiye vardı.)
  • BENDE 2 NİSANDA BAŞVURDUM HALA CEVAP YOK. 2 NİSANDA TİCARİ OLARAK BAŞVURUP CEVAP ALAN VAR MI. UÇAK BİLETİMİ ALDIM PAZAR GÜNÜ (
  • Bende 30 Martta Bahariye'den başvurdum.Daha ses seda yok :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Colo -- 9 Nisan 2015; 20:40:00 >
  • Colo C kullanıcısına yanıt
    Dün Transfer yazısı geldi idata.com.tr den arattığımda pasaport no'yu bu ne anlama geliyor acaba?
  • Cuma günü italyaya basvurucam interrail için

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Colo

Dün Transfer yazısı geldi idata.com.tr den arattığımda pasaport no'yu bu ne anlama geliyor acaba?

vizeniz sonuçlanmış idataya gidiyor yarın alabilirsin uygun saatlerde diyor
  • Arakadaşlar 30 mayıs almanya biletim var. ilk defa gidiyorum. bu yüzden vize namına hiçbir şey bilmiyorum. eşimle birlikte gideceğiz. ikimiz de devlet memuruyuz. acil yardım edecek bir arkadaş var mı? neler yapmalıyım? çok mu geç kaldık? illa i-data gibi şirket aracılığı ile mi almak lazım vizeyi? kendimiz alabiliyor muyuz?
  • gkhn.hll G kullanıcısına yanıt
    Yeşil pasaportunuz varsa vizeden muafsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Yeşil pasaportunuz varsa vizeden muafsınız

yok hocam daha yeşil yok
  • gkhn.hll G kullanıcısına yanıt
    İdatadan randevu aldıktan sonra gerekli evrakları hazırlamaya başlayın. Şahsen gidip parmak izi vereceksiniz.

Memurlar için:
    Mesleğinize dair de bilgi içeren çalışma belgesi

Talep edilen vize süresi için resmi izin belgesi

Son aya ait maaş bordrosu

Güncel şahsi banka hesap dökümleri

Bunlar sadece memurların hazırlaması gereken belgeler.

Pasaport, uçak otel rezervasyonları, vb bunlar da ortak belgeler.

İdatadan randevu almakla işe başlayın. Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: gkhn.hll

Arakadaşlar 30 mayıs almanya biletim var. ilk defa gidiyorum. bu yüzden vize namına hiçbir şey bilmiyorum. eşimle birlikte gideceğiz. ikimiz de devlet memuruyuz. acil yardım edecek bir arkadaş var mı? neler yapmalıyım? çok mu geç kaldık? illa i-data gibi şirket aracılığı ile mi almak lazım vizeyi? kendimiz alabiliyor muyuz?

İlk olarak büyükelçiliğe artık başvuru kabul edilmiyor bunun yerine idataya başvuru yapacaksın
    istenilen evraklar-->http://www.idata.com.tr/tr/doc/de/6/61.html

• bu tarz vize alımı mantıklı mı fiyatı uygun mu

• idata.com.tr'de vize başvuru durumum "idata'ya iade" yazıyor. idata'dan pasaportumu alabilir miyim, yoksa vize durumu başka bir noktaya geçince "örn. vize hazır" olduğunda mı almaya gidebilirim?
  • Arkadaşlar idata da almanya turistik başvuru süreci 2 gun olmuş 13.04.2015 tarihinde başvuru yaptım ne zaman sonuçlanır sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

idata.com.tr'de vize başvuru durumum "idata'ya iade" yazıyor. idata'dan pasaportumu alabilir miyim, yoksa vize durumu başka bir noktaya geçince "örn. vize hazır" olduğunda mı almaya gidebilirim?

evet alablirsiniz
  • quote:

idata.com.tr'de vize başvuru durumum "idata'ya iade" yazıyor. idata'dan pasaportumu alabilir miyim, yoksa vize durumu başka bir noktaya geçince "örn. vize hazır" olduğunda mı almaya gidebilirim?

Ne zaman başvuru yapmıştiniz kaç günde sonuclandi
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki_can

quote:

Cuma basvurdum,bugun pasaportumu aldim.

• quote:

quote:

quote:

Cevap için çok teşekkür ederim inşallah olumludur
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Cevap için çok teşekkür ederim inşallah olumludur

Evet olumlu. Yalniz benim onceden 2 adet İtalya Schengen vizesi almisligim vardi. Bu sefer 3 aylik vermisler. Ben acikcasi 6 ay veya 1 yillik vereceklerini bekliyordum.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.