Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.180
Cevap
197
Favori
795.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet Almanya için başvurdum. bugünde değişiklik yok.
  • Ya konsoloslugu aradiginizda nasil soruyorsunuz bana hic bir sekilde bilgi vermediler birde dalga gecer gibi konusuyorlar insanin canını sıkıyorlar. İzmir konsoloslugu icin bu bahsettigim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • baki_can B kullanıcısına yanıt
    Ararken nasil soruyorsunuz acaba ben izmirde epeyice terslendim ve bilgi alamadim bir turlu. Basvurumuda 15inde yapmistim. 4 mayista ucak var. Adam bana basvurunuz 3 ayı gectimi diyor dalga gecer gibi bide.

• Merhabalar, 15 nisanda harbiyeden almanya için basvurdum. Bugun idatadan pasaportunuz hazır mesajı geldi. Ancak iki kişi bavurmuştuk benimki geldi diğeri gelmedi. Diğerinin gecikme nedeni ne olabilir fikri olan var mı acaba?
  • Merhaba
    7 nisan tarihinde Ankara idata uzerinden almanya vize basvurusunda bulundum.9 nisanda istanbul konsolosluga transfer oldu belgelerim.ama halen cevap yok.basvuru takipte halen konsoloslukta yaziyor. Oysa ben 21 nisan icin basvuru yapmistim. Idatayi arayinca paskalya yuzunden yogunluk var beklemeniz normal diyolar. Bugun 17 gun oldu.
    Konsoloslugu ariyorum ama ulasamiyorum kimseyede. Bi aksilik cikti red yicem diye telas yapiyorum.
    Internette konsolosluk icin bu numaralara ulastim
    0 (212) 334 61 67
    0 (212) 334 61 00
    Ama bu numaralarla kimseye ulasamadim. Ulasabilecegim baska numara var mi? Yada nasil ulasabilirim baska? Ve neden bu kadar uzun surmus olabilir?

• baki_can B kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Idata uzerinden 7 nisanda basvuru yaptim ankaradn bugun 17 gun oldu cevap yok. Konsolosluga hangi numaradan ulastiniz acaba? Bende ki numaralarla iletisime gecemedim bir turlu.
    @baki_can

• Uykusuzlullabies U kullanıcısına yanıt
    03124555330 almanya vize bolumu
  • mel.bilgin M kullanıcısına yanıt
    Konsoloslukta direk almanca konuşan biri acıyor telefonu adımı söyleyip başvurum hakkında bilgi edinmek istiyorum diyorum konuşma şeklin gayet resmi olsun valla yaptığım sadece bu ben bunları söylüyorum bırakıyorum o anlatıyor gerisini yardimci olabilirse ne mutlu bana
  • Uykusuz ozp senden 6 gun sonra basvurmus ama onunki cikmis seninki cikmamis. İkinizinkide ist. Konsoloslugu mu? Ben anlamadim bu isi neye gore yapiyorlar. Bilete gore ise olabilir ama arayinca da bugun yok ayin bilmem kacindaki basvurulari degerlendiriyoruz dememeleri gerekiyor.

• mel.bilgin M kullanıcısına yanıt
    Harbiye idatadan İstanbula basvurdum. Sanırım ilk kez alacak olanların daha uzun sürüyor. Bu benim 3. Gidişim olacak. Ananemle birlikte basvurduk. Onun ilk gidişi olacak ve pasaportu daha konsoloslukta görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozp -- 23 Nisan 2015; 13:40:48 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ozp O kullanıcısına yanıt
    Daha once almanyaya basvurmadim shengen almisligim var. Ne sıkıntılı seyler ya.

• Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Benim vizem 18 Mayıs tarihinde kadar, yani vizede bu tarih yazıyor. Bu durumda ben en geç 17 Mayıs'ta mı yoksa 18 Mayıs'ta mı Almanya'dan çıkış yapmalıyım?
  • dun ıtıbarıyle 1 yıllık vıze gelmıstır
  • Hic bir konsolosluk telefona yanit vermiyor. Ne ankara ne istanbul konsolosluklari. Gercekten herseyi zorlastiriyolar bilgi almamiz bile imkansiz halde.idatayi arayinca yogunluk diyip salliyolar.15 gunu gecti diyorum hafta sonlarini saymayin diyo boyle komik bi durum yok.cildirmamak elde degil.

• Istanbul konsolosluguna ulasan var mi?

• ARKADAŞLAR MERHABA,

ÖNCELİKLE BEN ŞUANA KADAR TOPLAM 4 DEFA VİZE ALDIM.

VE İLK DEFA BUKADAR UZUN SÜRDÜ.
    BUGÜN 7 GÜN OLMASINA RAĞMEN ÇOK SÜRDÜ!.

ÖNCEDEN HERŞEY 3 GÜN İÇİNDE BİTERDİ.
    İRTİBATA GEÇTİĞİMDE BİRAZ DAHA SABIR GÖSTERMENİZ GEREKİR DEDİLER :)

BU TAMAMEN İDATA'NIN DEĞİL KONSOLOSLUĞUN YAVAŞLIĞI.

İZMİR KONSOLOSU BU KONUDA ÇOK YAVAŞ.
  • Arkadaşlar 28 Nisan da idata Ankara şubesinden randevu aldım 19 mayısta Almanya ya biletim var bu tarihe akdar yetişirmi sizce?
  • rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    18ınde çıkmanız lazım

• ismailgrphc İ kullanıcısına yanıt
    Konsolosluğun çalışma hızına bakar umarım sıkıntı yaşamazsınız.

• rechstanwalt R kullanıcısına yanıt
    18 mayis dahildir. Yani 18inde çıkış yapsanız olur

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.