Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: YakınPlan Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.183
Cevap
197
Favori
795.787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende İzmirden 15 nisanda başvurdum hala cevap yok.
    eğer bir şekilde ulaşırsanız veya pasaportunuz gelirse haberdar edin lütfen.
    benimde 4 mayısta uçağım var.
  • 17'sinde idata bahariyeden İtalya için başvuruda bulunduk, konsolosluktan sonra durum 3 gündür transferde, şubeye geri gelemedi bir türlü pasaportlar.
  • 13 nisanda yaptığım turistik vize başvurumda şu an transfer yazıyor.çok mutluyummm!! bana ulaşması pzt yada salı olur...biletimi alsammı şu an fiyat çok uygun..bankada 8-9 bin tl vardı..tüm evraklar tam..9 yıldır aynı firmada çalışıyorum..beni buraya bağlayan bir oğlum var acaba vermişlermidir? sadece 9 gün istedim.
  • Idata saat 11.00 da bana sms attı kargoyla verilmiştir die mng kargo takip numarasi göndermedi hala ankaradan sivasa ne zaman gelir kargo
  • Almanya'dan son zamanlarda turistik vize alıp da, 6 aydan daha uzun süreli alabilen var mı acaba ?
    Eğer varsa nelere dikkat ettiğini yazabilir mi acaba ?
    Teşekkürler
  • Merhabalar arkadaşlar. Biz 13 kişi öğrenci grubu olarak başvuru yaptık 15 nisanda. Uçak biletimiz 1 mayista. Sizce yetişir mi ? Belirli bir ortalaması var mi vize sürelerinin ? Gelmezse bütün masraflar yanmış mi olacak :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamnada italya alan var mı ankara

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaslar schengen icin basvururken banka hesabina gunluk kac euro olacak sekilde para yatiralim ?

• 17 nisanda basvurdugumuz italya vizesini araya 23 nisan tatilinin girmesi sebebiyle bugun alabildik. 3 ay vermisler.

• Süreyi ne kadar talep etmıstınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Süreyi ne kadar talep etmıstınız

1 hafta talep etmistim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: RuF Koo7

Süreyi ne kadar talep etmıstınız

1 hafta talep etmistim.

Tesekkurler cok iyi 3 ay

• Arkadaşlar ücretli ssk olarak çalışıyorum idata evrak listesinde şirket imza sirküsü sicil gazetesi faaliyet raporu ile belge yazmıyor ücretli çalışan için diğer vize aracı kurum sitelerine bakıyorum ücretli çalışan için şirket imza sirküsü sicil gazetesi faaliyet raporu ile belgeler isteniyor net bilen bir arkadaş varmı birde çalışma belgesi ve resmi izin kağıdı örneklerine ihtiyacım var
  • arda28 A kullanıcısına yanıt
    İdataya bir başvuru için eksik evraklar dan dolayi 4 kez gitmiş birisi olarak sitelerinde yazan evraklara ek olarak gerekli olabileceğini düşündüğünuz ve alabileceğiniz bir kısım evraklar varsa onlarida alin, eksik evrak çıkarsa geri yolluyorlar, fazlanin zararı yok ama , sizin her ihtimale karşı fazlaniz olsun eksiginiz olmasin

• Bugun ankara idata italya vizesine basvurumu gaptim 1 haftada sonuclanir dendi bakalim kac gun sureyle gelecek pasaport

• fftthh11 F kullanıcısına yanıt
    Merhabakar , konsolosluğa hangi numaradan ulasabildiniz acaba , ben arıyorum sitedeki numaraları acmiyorlar

• 17 nisanda annem ve babam Almanya vizesi için başvurdu, hiçbir eksikleri yok ama hala konsoloslukta görünüyor başvuru. Sözde 2 gün içinde sonuçlanıyor başvurular ama bugün 10 gün oldu.
  • eldiven E kullanıcısına yanıt
    17Nisanda bende almanya başvurusu yaptım.
    kesinlikle çok yavaş çalışıyorlar.
    Ankara konsolosluğu bu konuda gayet hızlı ama izmir konsolosluğu çok yavaş!
  • Istanbul konsolosluk : 0 (212) 334 61 67
    Ankara konsolosluk : 0 (312) 455 53 30

ben son aradigimda yaklasik 70 kez aramistim.hattin dusmesi zor oluyor ama arayin tam umidinizi kaybettiginiz an acan oluyor :)

• bende şirketin faaliyet belgesini falan almıştım yanıma ama idatadaki bayan gerek yok dedi. ondan önce benim işime başka biri bakıyordu o da getirdiysen ekleyelim evraklara demişti. sonuç olarak şirket evraklarını vermedim. yarın sabah gidip pasaportumu alıcam. henüz vize verip vermediklerini bilmiyorum.
    bir arkadaş sormuş günlük kaç euro hesapta gösterelim diye. bence günlük 100 eur olsun. uçak bileti ve otel masrafları da ayrıca hesabınızda görünmeli.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.