Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (51. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.183
Cevap
198
Favori
796.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 26 mayısta Antep'ten başvurdum ne ses var ne seda. Ne maile cevap var ne Telefona.. Uçak biletim yarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquess -- 15 Haziran 2015; 15:50:44 >
  • Merhaba arkadaşlar,
    Ben mayısın 5inde izmir alman konsolosluğundan stajım için ulusal vize başvurusu yaptım. Bugün 45gün oldu hala haber yok. Benim yeşil pasaportum var diğer iki arkadaşımın borduydu onlarınkı haftalar önce geldi benimki internet sitesinden bile bakılmıyor. Gidiş tarihim de 26 haziranda . İki hafta önce adres değişikliğimi belirten bir faks gönderdim ancak onada ne bir cevap nede arama var. Günlerdir uğraşıyorum heryeri arıyorum almanyada daha önce 5yıl yaşadığım için orda tanıdığım birine konsolosluğa sormasını rica ettim umarım bi cevap gelir hayallerim suya düşmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeşil pasaportlu olduğun halde böyle ise bir sorun var demektir. Bir şekilde konsolosluğa gitmen lazım veya birilerinin izmir'E gitmesi.
  • Ama sorun olsa aramazlarmı şimdi orduda ikamet ediyorum izmirde tanıdıkda yok gitmem de zor gibi

• Bu aralar baya yavaşlar, sorun olsa ararlardı. Biraz daha bekle..
  • Arkadaslar 22 mayista muracat yaptim bugun basvuru yaptiginiz ofise gonderilmektedir bilgisi geldi idata baavuru takibinde darisi diger arkadaslara insallah vizem olumludur

• omer@ege O kullanıcısına yanıt
    kardeşim bende gaziantep'ten başvuru yaptım 27'sinde. Senin takip numaran kaçtı acaba. Belki ona göre bir fikir yürütebiliriz. İnşallah olumludur vizen :)
  • omerfaruq O kullanıcısına yanıt
    faruk kardeşim ayın kaçında başvuru yaptın Ankara'ya. Ve takip numaran kaçtır. 22'sinde başvuralara dün gönderilmiş pasaportlar.
  • 28 Mayıs ankara dan başvurdum.
    Uçak 20 haziran Yetişirmi acaba???

• Arkadaşlar 15 gün içinde işlemler tamamlanıyor dendiğinde bu 2 hafta sonra olumlu ya da olumsuz pasaportum gelir demek değil, 15 iş gününü kastediyorlar, bu da eğer cumartesi - pazar hariç hafta içinde bir resmi tatile denk gelmezse 5er günden tam 3 hafta ediyor... aynı gün başvurmuş kişilerin pasaportları da aynı gün verilir diye bir kaide yok, benden sonra başvurup da benden önce pasaportu gelen de oldu, benle beraber başvurup benden sonra alan da oldu...
  • Hakkı71 H kullanıcısına yanıt
    Şu duruma bakacak olursak yetişmez. 22 mayısta başvurdu 15inde aldı. Takip numaran kaç? 15 ş gününe göre hesapla ki 15 iş gününde gelmiyor. 18 ile 19 ortalama olarak. 23-24ü bulur gibi seninkisi.
  • elturco78 E kullanıcısına yanıt
    Bugün itibari ile benim 15 iş günü. Hayırlısı bakalım daha haber yok :)
  • jacquess J kullanıcısına yanıt
    Ben 29 Mayıs'ta Antep'ten başvurdum. 3 pasaport verdik takip numaralarım 453962, 453944, 453978.
    Uçuş tarihim 17 Temmuz.
    Birde eksik evrak diye kağıt imzaladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerfaruq -- 16 Haziran 2015; 15:25:16 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolukla temasa geçmenin, uçuş tarihini bildirsek (şahsen müracaat, fax, telefon, mail) vizenin erken çıkması için etkisi olabilirmi? Tam 15 iş gününe denk geliyor ama süre yaklaşık olarak veriliyor sanırım.

• Hakkı71 H kullanıcısına yanıt
    Hakkı, ben mail attım hala cevap gelmedi. Senin takip no kaç..
    Ömer Faruk aramızda iki gün olduğu halde 1500 kişi başvurmuş. Konsolosluğa fazla suç bulmamak lazım bu kadar pasaportu vizeyi gününde yetiştirmek gerçekten zor. 2 günde 1500 kişi çok fazla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jacquess -- 16 Haziran 2015; 16:05:51 >
  • Bugün almanyadan haber geldi pasaportum oraya gönderlmemiş bile bu nasıl iş ya nasıl çalışıyor bu konsolosluk hergün tatl yapmasını biliyorlar iş yaptıkları yok ! Belkide hayatımın en önemli fırsatını kaçırıcam onlar yüzünden . Bide aramayıp insanı oyalıyorlar ya

• quote:

Orijinalden alıntı: CM1985

Arkadaslar,cuma gunu itibari ile Alman elciligine gittim.Pasaportumu geri istedigimi ve vize basvurumun iptal edilmesini istedim. Yurtdisi cikisima uc is gunu kalmisti vede halen vizem cikmamisti. Ben transit vize basvurusu yapmistim. Amerika vizem var.Beni davet eden firma ucak biletimi Almanya uzerinden almis bulunmakta. Bu nedenle transit vizeye basvurmustum. (kimileri vize gerekli kimileri transit vize gerekli degil demisti.Elcilik ise transit vize gerekiyor dedi)

Her neyse sabah iptal icin dilekce verdim. Ogleden sonrada 13.00 civari telefon ettim.Vize bolumundeki gorevli vizemin ciktigini ve idata'dan ogleden sonra pasaportumu alabilecegimi soyledi. Hakkatende ogleden sonra pasaportumu transit vize ile birlikte aldim. Basvurumu 20 Mayista yapmistim. 5 Haziranda vizeyi alabildim. Simdiye kadar vize basvurusunda bulundugum Hollanda, Irlanda, Ingiltere, Amerika hepsi 3-4 is gunu icinde vizeyi verdi. Almanya altu ustu bir transit vize icin nerdeyse 15 gun bekletti. Ne ozellikleri varsa. pufffffffff

almanya için transit vize gerekli değil ki bende frankfurt üzerinden amerikaya gittim hiçde öyle birşey soran olmadı. transit vizeyi sadece ingiltere ve kanada istiyor bildiğim kadarıyla

• Arkadaşlar İzmirden almanya vizesine başvurdum. İdata aracılığıyla. Eğer red gelirse Red kaşesinde İzmir mi yazar Ankara mı? Değerlendirme nerede yapılıyor?

• takip numaram 454333, 29 Mayıs 2015 tarihinde başvurmuştum, durum halen "konsoloslukta" olarak gözüküyor. Cuma günü elçiliğe mail atacam o güne kadar gelmezse
  • Konsolukla temasa geçmenin, uçuş tarihini bildirsek (şahsen müracaat, fax, telefon, mail) vizenin erken çıkması için etkisi olabilirmi?

• 
Sayfa: önceki 4950515253
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.