Şimdi Ara

iData® [ANA KONU] (Almanya & İtalya Vize) (53. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
10.183
Cevap
198
Favori
796.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Etkisizeleman

takip numaram 454333, 29 Mayıs 2015 tarihinde başvurmuştum, durum halen "konsoloslukta" olarak gözüküyor. Cuma günü elçiliğe mail atacam o güne kadar gelmezse

Aynı gün editleyecektim unutmuşum cuma sabah sms geldi pasaportumun Idata'ya iade edildiğine dair, gittim aldım öğleden sonra. tam 15 iş günü sürdü, 3 hafta, eksik evrakım yoktu. Turistik/ziyaret amaçlı vize, 36 günlük, tam da 36 gün vermişler bekleyenlere tavsiyem 15 iş günü yani 3 haftalık bir beklemeyi göz önüne alın derim. herkese iyi günler

• benim tatiller dahil 15 gün sürdü yani 11 iş günü:) bende 1 aylık istemiştim 6 aylık vermişler. kesinlikle erkenden başvurun ben istanbul konsoloslugundan aldım fakat ankaranın işi çok daha uzun sürüyor...
  • 25.05.2015 tarihinde başvuru yaptım pasaportum daha yeni geldi ret almışım
    Alman vatandaşı eşim ve alman vatandası bir oğlum var 5 senelik evliyiz 3 senedir skk olarak çalışıyorum davetiyem var bankada 18 bin tl para gösterdim nasıl ret alırım aklım ermıyor
  • Arkadaşlar vize başvurusu idatadan bir kaç gün evvel konsolosluğa gitti. Ama uçuş ayın 30 unda olacak ve bilet vs daha alınmadı. İdatadakiler muhtemelen ayın 30 onu geçer diyorlar. Bu süreyi kısaltmanın bir yolu var mı? Konsolosluğa gitsek rica etsek felan? Öne alsalar bizim işi de o zamana yetişse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Heykeli -- 23 Haziran 2015; 14:05:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alman konsolosluğundan vize aldığınızda her şey bitmiyor, giderken yanınıza mutlaka otel rezervasyonunu ve dönüş uçak biletinin çıktısını alın, her gidişimde pasaport kontrolünde bu kağıtları eksik olduğu için sorun yaşayanları görüyorum, en son geçtiğimiz cuma günü (19 haziran) münih havalimanında staja gitmiş genç bir arkadaşı az daha geri gönderiyorlardı...hele bir de dil bilmeyince iyice sıkıntı yaşanıyor, bu nedenle otel rezervasyonu ve dönüş uçak biletinin çıktısını mutlaka yanınızda bulundurun...
  • Bende idata izmirden 18.06.2015 başvuru yaptım ordaki görevliye deü okuduğumu bölümüm almanca olduğu için dil kursu yapcağımı söyledim ...davetiye de aldım...bana uçuş tarihimi 29 olarak girdiğini yazdı 30'nda bile alsam sıkıntı olur mu dedim olmaz dedi ve malesef bileti aldım haftaya salı gününe vize hala konsolostukta görünüyor takip sisteminde...aradım bende şirketi bana bir telefon verdiler konsoloslugun açan yok mail attım dün cevap bugün gelmedi zaten gelse mucize olurdu umarım sunexpress ile bir şekilde anlaşıp erteletebilirim biletimi yoksa yanacak bilet....
  • bu mesajı attıktan 1 saat sonra Vizeyi düşürmeyi başardım izmirde 30 dk denedim kadın hiç yardımcı olmadı resmen egosunu tatmin ediyor telefonda..sinirlenip sövmeden kapattım ve 3 saat sonra i data mesaj attı pasaportunuz kargoya verilmiştir diye yardın kavusacagım pasaporta redmi değil mi bilmiyorum ama 5 iş günü içinde noktalandı sanırım en hızlı benim işim halloldu bir oh çektim...darısı başınıza....

18(06)2015 başvuru tarihi 25(06)2015 teslimat tarihi 5 iş günü ..
  • jacquess J kullanıcısına yanıt
    gaziantep şubesinde sıra bekleme yoğunluk falan çok mu var? 13:50'ye randevu aldım da çok sarkmasından korkuyorum istanbul gibi.
  • daha önceden 2 kere pasaport çıkartıp vize başvurusu yapmayan biri olarak üçüncü pasaportumda birşey çıkacak vize başvurusu yapamayacağım diye şüpheliydim
    aracı firma olduğunu öğrenince kesin para yemek için red verirler falan dedim ama adamlar parasını cidden hak ediyor
    eksik evrakları tek tek söylüyorlar. Gidip getirin bekliyoruz öbür türlü vizeyi vermezler falan diyorlar. Pazartesi 1:30 da verdim belgeleri daha doğrusu randevum o saateydi gider gitmez bekleme falan olmadan aldılar eskiden kapı önlerinde sıralar vardı millet eve gitmeyip kapı önünde bekliyordu, perşembe akşam 4:50 gibi geldiğini öğrendim. 5:30 a kadar yetişip aldım 45 gün multi vermişler. Konsolosluğada idatayada teşekkürler 1-2 haftaya uçuyorum
  • Bu konsolosluk kafasına göre yorum yapıp nasıl red veriyor ya. Herşey tamam hazır sadece vizenin çıkması bekleniyor gidiş döniş bileti almak için. Adamlar gelip dönülmeyeceği düşünüldüğü için red vermişler. İtiraz dilekçesi ile sonuç alabilen var mı acaba? Kıçı boklu adamlara verirler herşeyi tasmamam dönmeme ihtimali 0 olan insana dönmeme imtimalin var diye vermezler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ayın 19'unda Cuma günü başvuru yaptım. Çarşamba günü yani üçüncü iş gününde olumlu bir şekilde Ağustos ayı için turistik vize aldım. Burada haftalarca bekleyenleri okuduktan sonra şaştım kaldım bu ne hız. Başvuru Yeri İzmir. Hepinize hayırlı bekleyisler.

• Arkadaşlar başvuru takip numaramı kaybetmişim nerden öğrenebilirim bilgilendirirseniz sevinirim

• Slm arkadaslar ben almanyada yasiyorum kardesim carsamba günü turist vizesi almK icin basvuracak kendisi ögrenci benim sor ak istedigim davetiye icin basvurmaya gittigimizde maasimizin yetersiz oldugunu bu yüzden belirli bi para yatirmamiz gerektigi söylendi devlet icin ve temmuzun birinden itaberen vizesini yazdigini belirti sizi basiniza böyle birsey geldimi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi arkadaşlar burda insanları korkutmayalım lütfen evraklar tamsa hiç bir sıkıntınız olmaz sadece idata şirketi biraz yoruyor sizi onlarda sizin iyiliğinize yapıyor işsiz güçsüz adama vize vermezler istediğiniz kadar davetiyeniz olsun öncelikle öğrenci olabilirsiniz aöf hariç ve de sigortalı düzgün bir işiniz olabilir böylelikle gitmeniz elbet kolaylaşacak alman firmanlarında çalışan arkadaşlar daha avantajlı öğrenciyim ve davetiyem vardı. Başvuru tarihim : 24/06/2015 teslim tarihim: 29/06/2015 3 iş günü içinde pasaportumu teslim ettiler ve 63 günlük multi verdiler. Dediğim gibi buraya ilk önce ne meslek yaptığınızı ve çalışıp çalışmadığınızı yazın ondan sonra işlerin zorlaştığını yazın kimseyide korkutmayın darısı herkesin başına

• sadece aöf öğrencisiyim, davetiyem vardı, banka hesabında 3000 lira para, 36 günlük vize aldım çok sorun olmadı, örgünler can da aöf patlıcan mı
  • arkadaşlar ben öğretmenim ankaradan başvurdum ve 3 gün içerisnde 1 yıllık vizem hazırdı shengen aldım ( berlin-amsterdam-hamburg-mailona-barselona)
  • Karedesim bugün basvurdu iki hafta icinde belli olur demisler ve takip numarasi vermislr hayirlisiyla gelir insalah

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 30 haziran salı idata izmirden başvurdum,çarsamba konsolosluktan arayıp bir kaç soru sordular ve 3 temuuz cuma bugün msj geldi pasaportunuz geldi diye ,birazdan gidip alıcam sonucu yazarım.3 iş günü sonuçlanması mucize gibi.

edit:3 günde 1 aylık multi vizem onaylanmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekokat -- 4 Temmuz 2015; 10:50:21 >
  • Merhaba, son 1 ay içerisinde istanbuldan başvuranlar turistik vizeyi ne kadar sürede aldı acaba ? 30 haziran başvuru tarihim 15 temmuz'da uçuşum var. Yetişememe korkusu var içimde.

• Arkadaşlar acaba uçakla gidip geri akrabamla birlikte araba ile geleceğim dersem vize verirlermi. Üniversite öğrencisiyim.

• 
Sayfa: önceki 5152535455
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.