Şimdi Ara

iddaa ediyorum daha önce böyle sorunla karşılasmadınız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar simdi konu başlıgından anlaşılacagı gbi çok ilginc bir sorun ile karşı karşıyayım.Simdi 1 hafta önce laptop aldım windows 8 isletim sistemli , laptopu actım ve benden 8.1 guncellememi istedi ben bunu 1 yani düne kadar ertelemistim ancak dün yapmak zorunda kldım ve güncellemeyi başarıyla yaptım.Ancak sorun simdi baslıyor, guncelleme tamamlandıktan sonra windows ayarlamalar yapmaya basladı ilk once wi fi agına baglandım ardından uzun senelerdir kullandıgım e posta adresimi yazdım .Ve ben bu e posta adresimi yaklaşık 1 ay önce sifresini degistirmistim bilgisayar açılırkende bu degisiklife baglı benden onay yapmamı istedi yani e postaya kayıtlı telefonuma mesaj gelicek ve bende resmini koydugum kısıma yazıcaktm bu kadar basitti ama benim telefonumun hattı 1 hafta once kapandı uzun sure kontor atmadıgm icin :( dolayısıyla mesaj telefona gelmiyor ve bende bilgisayarı acamıyorum :( bugun hattı actırmayı denedim ancak hat kimin ustune ise onun acmaası gerektigini soylediler vodafone bayide, hattın sahibi babam yurtdısında ne zamn gelicegi belirsiz o olmadan aacamıyorumda hattı.simdi ben bu bilgisayarı nasl acarm eskisi gbi arkadaslaer bir cözumu varmı acaba tum aksilikler ust uste geldi :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sorunun cevabı çok basit olmasına rağmen araştırmaya devam et.Böyle iddialı bir başlık açmak ve başka konularda cevap aramamak bu forumun genel kuralı gibi oldu galiba.Forum tamamen konu çöplüğüne döndü.Haydi kolay gelsin.
  • Ne yazıpta arastırıcam kardes ben sizin gbi bilgisayardan anlayan birisi degilimki mecburen boyle yazdm istemiyorsan cevaplama sagol yinede

• Lütfen bilen yokmu arkadslar bulamıyorum çözümu :(

• Sol altta bunu şu an yapamama tıkladığında ne dıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine başa dönüyor tekrar girmemi istiyor :( ne kadar sacma bir sistem ne yaptıysam acamıyorum bilgisayarımı :( bilgisayarcıya versem yapılırmı acaba internette bise bulamadım

• Son cümlenide okumamıstım adam koskoca forum sitesini benim kirlettigimi bildigin apacık söyledi gercekten yazık bnm ne suçum var isimi yapnak icin lanet makineyi duzeltmeye calisiyorum baska amacım yok emin ol.laptopumu acamadım icin 2 gun oldu autocadd programını kullanamıyorum aramadıgm yer kalmadı işimdende geri kaldm buraya guvendim ama ondada adam beni neyle sucladı bravo gercekten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu Allah rızası icin yardım et kardes kafayı yiyicem artık işimdende geri kaldım lutfen :(

• quote:

Orijinalden alıntı: dragula81

Arkadaslar simdi konu başlıgından anlaşılacagı gbi çok ilginc bir sorun ile karşı karşıyayım.Simdi 1 hafta önce laptop aldım windows 8 isletim sistemli , laptopu actım ve benden 8.1 guncellememi istedi ben bunu 1 yani düne kadar ertelemistim ancak dün yapmak zorunda kldım ve güncellemeyi başarıyla yaptım.Ancak sorun simdi baslıyor, guncelleme tamamlandıktan sonra windows ayarlamalar yapmaya basladı ilk once wi fi agına baglandım ardından uzun senelerdir kullandıgım e posta adresimi yazdım .Ve ben bu e posta adresimi yaklaşık 1 ay önce sifresini degistirmistim bilgisayar açılırkende bu degisiklife baglı benden onay yapmamı istedi yani e postaya kayıtlı telefonuma mesaj gelicek ve bende resmini koydugum kısıma yazıcaktm bu kadar basitti ama benim telefonumun hattı 1 hafta once kapandı uzun sure kontor atmadıgm icin :( dolayısıyla mesaj telefona gelmiyor ve bende bilgisayarı acamıyorum :( bugun hattı actırmayı denedim ancak hat kimin ustune ise onun acmaası gerektigini soylediler vodafone bayide, hattın sahibi babam yurtdısında ne zamn gelicegi belirsiz o olmadan aacamıyorumda hattı.simdi ben bu bilgisayarı nasl acarm eskisi gbi arkadaslaer bir cözumu varmı acaba tum aksilikler ust uste geldi :(

1:Eğer içinde size ait önemli bilgiler var ise HDD yedeğini alın

2:Eğer içinde önemli bilgiler yok ise F11 Recovery modda açın Yapılışı şöyle

bilgisayar kapalı iken F11 tuşuna basılı tutun ve POWER ON tuşuna basın recovery moda girin (hiç bir şey bilmiyorsanız bir bilgisayarcıya gidin)
    Yeniden yüklemeyi FACTORY FORMAT yada fabrika imajı yükle gibi kelimeleri seçerek formatayın.

Bitince yine size E-POSTA adresi soracak eski olanı GİRMEYİİİİİNNNNN. Orayı ya atlayın yada yeni bir E-POSTA almak için pencerede göreceksiniz çok basit bir şekilde alabiliyorsunuz.YEDEK E-POSTA adresini de O pençeye yazadıktan sonra ONAY şifresini CEBE değil E-POSTA adresine gönderecek YİNE O SORUNLU PENCERE GELDİĞİNDE "BUNU ŞU AN YAPAMAM " seçeneği ile atlayın.

Masaüstü geldiğinde "Denetim Masası\Sistem ve Güvenlik\İşlem Merkezi" gidin ORADA BU BİLGİSAYARA GÜVEN işlemini tamamlatın ve artık bir sorununuz kalmayacak.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgem -- 9 Ocak 2015; 1:25:46 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.