yarınki maçta Fenerbahçe yener diyorum bi aylık avatarına iddaasına giren beşiktaşlı var mı?
Hocam daha yeni gs avatarını değiştirdin.Şimdi birde 1 ay bjk avatarı sıkmasın seni.Bence uzak dur,belli olmaz bu maç
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Hocam daha yeni gs avatarını değiştirdin.Şimdi birde 1 ay bjk avatarı sıkmasın seni.Bence uzak dur,belli olmaz bu maç
maksat heyecan olsun
quote:
Orjinalden alıntı: Kadir Nar
Olsun hocam ikisinin üst üste binmesinden iyidir herhalde.Diğer ceza bari bitmiş. Aksini düşünsene avatar Gs,imza Bjk,profil resmi Ts felan italian_stallion fazla iddia iyi değildir hocam,top yuvarlak
Hocam senin niyetini anladım. Yavaş yavaş Fenerbahçe'yi bırakıyosun sanırım
Kardeşim gel girelim 3 avans dicem ama fazla heyecan olur
quote:
Orjinalden alıntı: De-Niro
Hocam senin niyetini anladım. Yavaş yavaş Fenerbahçe'yi bırakıyosun sanırım
yok hocam daha neler
up
yok mu arkadaşlar takımına güvenen bi beşiktaşlı????
Daha önce bir kez bu naneyi yemiştim.
Fakat kazanınca iddiaya girdiğim Galatasaraylı kullanıcı bel kıvırdı ve avatarı ve imzayı koymaktan vazgeçti.
O günden beri (8 Aralık 2007) bu işlere girmiyorum.Bu saatten sonra sanal kişilere inanacak değilim.
ben de bugun imzamı değiştirdim nihayet. uzunca bir süre de iddiaya girmek gibi bir niyetim yok
quote:
Orjinalden alıntı: alpyanar
ben de bugun imzamı değiştirdim nihayet. uzunca bir süre de iddiaya girmek gibi bir niyetim yok
bu da bi başka bakış açısı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme