Şimdi Ara

İDDİA, Aziz Yıldırım Galatasaray-Strum Graz Maçını Avukatı ile İzliyor İDDİA, Aziz Yıldırım Galatas (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

savunması aynen bu şekilde sağa sola sataşmakla devam ederse ne diyeceksiniz bende onu merak ediyorum.nasıl kıvıracaksınız burdan?

Bunu savunma olarak kullanmayacak.Sahaya yansıyan şikenin örneği sadece bu.Son dakikalarda 2 takımda maç beraber bitsin,bir kaza golu olmasın diye kendi ortasahalarını bile geçmedi.

Şikenin nasıl yapıldığına dair bir kanıttır bu.

O meşhur maç

Son dakikalarda Rangers-Monaco macinin 2-2 bittigi haberi gelince al gülüm ver gülüm başlamıştı..

O zamanın sıralaması
    http://de.uefa.com/uefachampionsleague/season=2000/standings/round=1481/group=1253/index.html

Maaşallah taraftarları da başkanları gibi

Bak bakalım 1:33:00'dan itibaren ne yapılmış ? Dünya Kupası'nda da şike vardı demek ki ve kimse Aziz Yıldırım kadar zeki olmadığı için anlayamadı bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: gök-han

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

quote:

Orijinalden alıntı: ilkerinanç

savunması aynen bu şekilde sağa sola sataşmakla devam ederse ne diyeceksiniz bende onu merak ediyorum.nasıl kıvıracaksınız burdan?

Bunu savunma olarak kullanmayacak.Sahaya yansıyan şikenin örneği sadece bu.Son dakikalarda 2 takımda maç beraber bitsin,bir kaza golu olmasın diye kendi ortasahalarını bile geçmedi.

Şikenin nasıl yapıldığına dair bir kanıttır bu.

O meşhur maç

Son dakikalarda Rangers-Monaco macinin 2-2 bittigi haberi gelince al gülüm ver gülüm başlamıştı..

O zamanın sıralaması
    http://de.uefa.com/uefachampionsleague/season=2000/standings/round=1481/group=1253/index.html

Şikeye bakın.... Top Galatasaraylıların ayağına bile değmiyor. Adamlar kendi arasında 50 saniye kadar pas yapıyor. Tam bir komedi ya, yemin ediyorum acınacak durumdasınız.

1 tanede penaltıdan atmışız. Aziz şike olduğunu iyi anlamış. Takdir ettim kendisini.

• Kimse bursa'dan gol haberi gelince fenerbahçe'nin top çevirmesini koymamış herhalde
  • Eğer haber doğruysa çaresizliğin resmidir bu ve şike yaptığını kabullenmiş demektir.Ben yaptım ama bakın bunlarda yapmış demeye çalışmaktır.
  • Vurmayın beyler tamam öldü hepsi
  • Bu kadarına da pes dedirtecek cinsten bir olay.

Graz maçının son 5 ya da 10 dakikasına girilirken -süresini tam hatırlayamadım- maçın skoru 2-2 idi. Takımımız kırmızı kart görüp 10 kişi ile maça devam ediyordu ve Sturm Graz oyunun hakimi olan taraftı. Diğer grup maçının sonucuna göre bizim 2-2 ile maçı bitirip tur atlamamız kesinleşmişti. Bunun üzerine biz taraftarlar olarak Sturm Graz teknik direktörü (Dick Advocaat olabilir) maçı rolantiye alması için baskı yapıyorduk ve adam maçı böyle bitirmeye karar verdi. Hatta eliyle oyuncularına işaret yaptıktan sonra taraftarlarımız çok sevindi. Zira, Graz biraz bastırsa gol atacak durumdaydı ve bizim işimize gelmeyecekti. Neyse ki bu vesileyle tur atladık. Olay bundan ibaret. Bunun altında aksini aramak saçmalıktan başka bir şey değil.

Bilmeyenler varsa özet geçtim... İnanmayan olursa bu maçı indirip ripleyen birini bulsun ve izlesinler derim.

Aziz Yıldırım, Arif'in Manu'ya attığı golü arıyordum buraya gelmişim derse şaşırmayacağım artık.
    En iyi savunma hücumdur ama bu futbolda olabilir. Bu vaziyetteki biri için ideal bir yaklaşım değil maalesef.

• Ben fenerbahçenin ve Aziz Bey'in türk adalet sisteminde yargılanıp suçlu bulunacağına inanmıyorum. Buna benim gibi uefanın da inanmadığına yüzde yüz eminim. Ki inansaydı çoktan bu takımları düşürün diye yazı yollardı. Ama yollar ve suçlu bulunmazsa ki öyle olacağını biliyor türk takımlarının davaları ile uğraşmaktan deli olurdu. Gelelim adalet sistemine adamın böyle afilli avukatları varsa bir adamı hakim olup suçlu bulmak inanın suçsuz ilan etmekten daha zor. Mahkemeler de herşey kelime oyunları onu geçtim kelimelere gelen eklerle bile değişiyor.

Örnek "öldürürüm" diyerek tehdit etmek nerdeyse hiçbir suç teşkil etmezken. Şart eki ile "seni şurdan geçersen öldürürüm" demek direk suç teşkil ediyor. Avukat arkadaşlar varsa yanlışım varsa düzeltsin.

Yani demek istediğim keune reavers gibi şeytanın avukatlığını yapan adamlar sizce en pis adamı bile içeriden çıkaraz mı?
    Hele hele polisin delil toplamayı bilmediği yada topladığı delili yanlış işlediği için basit hatalarla geçersiz hale getiren polisler varken.

Dün işyerinde bir arkadaşım olan gelişmelere bakarak şu teoriyi sundu : Türkiye Uefa'Dan cezayı yer. Cezayı yiyen takımlar asya liglerine yönelir. Asya kupalarına katılır. Bizim büyüklerde senlerdir kaldıramadığı CL kupası yerine her yıl arap kupalarını müzeye götürür. Zenginler rahatlıkla eskisi gibi futbol üzerinden para aklar. Hükümetinde adı ve istediği belli avrupadan uzaklaşmak işine gelir.

Bir an düşündüm de biraz manyakça bir teori ama ya gerçek olursa :)
    Birde tamam diyelim fenerliler aklandılar. Ama göz var nizam var maçlar bağırıyor ben de şike var diye. Gel gelelim sadece ve sadece fenerin içinde oda hepsi değil inatla şike yok diyor. İşte her şeye anlam verebilip bir türlü anlayamadığım yer burası.

Bu fenerli arkadaşlar nasıl oluyor da yada ne içiyor da gözünün önünde olanı görmüyor. Psikolog , sosyolog yada felsefeci bir arkadaş varsa bu hangi sendromdur anlatabilir mi?

• Adam savunmasında hakikaten yer vermiş Strum Graz maçına

• Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe Cumhuriyeti şike ile karalamamaz."
    Aziz Yıldırım: "Bize saldırının temel nedeni kuruluş yıllarındaki felsefemizdir.
    Aziz Yıldırım: "Fenerbahce Cumhuriyeti, Türkiye Cumhuriyeti'ne paralel gelişmiştir."

Bir kişi resmi bir makamda hatta hakim karşında adı ne olursa olsun Türkiye cumhuriyeti içinde başka bir cumhuriyet olduğunu ifade edebilir mi?
    Sokak ağzında tamam bizde gs aşkımıza din diyoruz (saolsun Metin Oktay) tabii ki gerçek değil bir simge bunu biliyoruz ama resmi yerlerde kullanılan kelimelere dikkat etmek lazım bu kadarı da ayıp valla.

Hayretle tekip ediyorum .
  • Ben şaka sanıyordum gerçekten izlemiş maçı.Demek ki durum çok vahim.Zaten azizin tek derdi bizle beraber siz de batın.
  • bizle uğraşacağına ülke elden gidiyor derken neyi kastetti onu açıklasın önce
    taraftarların cemaat bile bizi durduramaz diye protesto etmelerini kim sağladı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: _sh@!n_

Adam savunmasında hakikaten yer vermiş Strum Graz maçına

Güzel oldu bu işlerin çıkması. Cem Yılmaz' ı aratmıyorlar :) Umarım sonsuza dek temizlenir Türk futbolu.

• Yuh be . Strum Graz maçını izlettiriyormuş barkovizyonda ... Komedi... Biz yaptık ama onlar da yaptı demek değil de nedir bu ?
  • Adam ne yapsın içerde canı sıkılıyor net yok en azından mahkemede Galatasaray'ın maçlarını izliyeyim de, 2000'de bu işi nasıl başarmışlar dışarı çıkınca aynısını biz de yaparız diye düşünüyor herhalde
  • savunmanın "bize komplo var fenerbahçe ve türk futbolu ele geçirilmeye kalkılıyor biz şike yapmadık bizden başka herkes yaptı" şeklinde başlayıp böyle süreceğini ve böyle biteceğini gideceğini söylemiştik size...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tired Soul

sunlarin ssini alin savunmadan sonrq kacmasinlar

Biz kendimize güveniyoruz istediğiniz ss yi alın bendeki sslerin yerini tutamaz zaten
  • Yeminlen ben bu haberin uydurma olduğunu sanıyordum ama adam harbiden bu maçı şike var diye izlettirmiş.
  • Graz'dan gol haberi mi var 2-2 mi 2-2 olduuu !
  • 2 gram akli vardi, onuda kaybetti A.Y. Mission completed hacu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrozenFist

Graz'dan gol haberi mi var 2-2 mi 2-2 olduuu !

Yok yok bursadan geldi gol haberi :) 2-2 olmuş artık 2 yıldır oyanıyormuş maç 2-2 olana kadar devam edecek demişlerdi en sonunda 2-2 olmuş. Hadi koışun timsah yürüyüşü yapalım :)

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.