Şimdi Ara

İDDİA, Aziz Yıldırım Galatasaray-Strum Graz Maçını Avukatı ile İzliyor İDDİA, Aziz Yıldırım Galatas (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vallaha daha yeni gördüm haberleri,inanmadım videoyuda izledim.. Arkadaş Graz maçıda bu konuya dahil edildiyse vallaha billaha yazık.
  • bu adam taktı bize

Aziz Yıldırım: "Galatasaray sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartıyor, kimsenin sesi çıkmıyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: BéTo

bu adam taktı bize

Aziz Yıldırım: "Galatasaray sözleşmesi devam eden oyuncuları ayartıyor, kimsenin sesi çıkmıyor."

Emenike
  •  İDDİA, Aziz Yıldırım Galatasaray-Strum Graz Maçını Avukatı ile İzliyor İDDİA, Aziz Yıldırım Galatas

İlk duruşmadan kareler.
  • Strum Graz maçında yapılan şey benim içime sinmemişti o zaman ama, hani gol yeme ihtimali strum grazı da 2. yapacaktı ve sanırım diğer gurubun 1. si ile eşleşecekti. onlar da çok zorlamadı ama buna şike demek ohoooo...
  • Yav işte ne güzel komedi izliyorusunuz Mahkeme başkanı bile sen savunma yapmıyorsun demiş bu adam bu kafayla giderse içerden 10 yıl çıkamaz.
  • ya adam hala biz atatürkçü çizgiden ayırmaya çalışanlar var,türkiye elden gidiyor,biz cumhuriyetin bekçileriyiz muhabbeti yapıyor.nan karşındaki zaten bununla itham ettiğin adamlar.senin bu laflarından sonra tahliye vermek istese gene vermez. neyin kafasında bu adam ben anlamadım ki.bide diyorsunuz savunma böyle değil daha yapmadı.böyle yapacaksa yapmasın zaten.
  • budami. gol özet bank asya
  • quote:

Aziz Yıldırım: "Mali kongremiz olaysız geçti. Ama Galatasaray kongresi? Hasip Kaplan, TBMM'de bardak kırdı."

hö?
  • Hepsini gectim Strum Graz maci nedir ya

Mac gayet cekismeli gecmis, karsilikli 4 tane gol atilmis, bizim oyuncu kirmizi kart gormus. Son 2 dakika gol yemedik mi cikmamiz garanti. Kendi yari sahamizda defans yapiyoruz. Adamlar gelmiyo uzerimize. Ne yapalim yani? Cikmayi garantilemisken maci riske mi atalim? Ayrica bu mac coktan UEFA mufettisleri tarafindan sorusturuldu.
  • Galatasaray kadar taş düşsün kafasına,bu A tipi örgütcülerin
  • BEN BUNU BİLİR BUNU SÖYLERİM FENERBAHÇEDE OLMAYAN 4 ŞEY
    1-AHLAK
    2-ŞEREF
    3-TERBİYE
    4-TÜRKİYE KUPASI

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

BEN BUNU BİLİR BUNU SÖYLERİM FENERBAHÇEDE OLMAYAN 4 ŞEY
    1-AHLAK
    2-ŞEREF
    3-TERBİYE
    4-TÜRKİYE KUPASI

add

5 . Süper kupa
    6. şampiyonlar ligi kupası
    7. uefa kupası
    8. Şikesiz kazanılmış bir şampiyonluk ?
    ve yüzü gülen taraftar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: etufekci

quote:

Orijinalden alıntı: Assassins

BEN BUNU BİLİR BUNU SÖYLERİM FENERBAHÇEDE OLMAYAN 4 ŞEY
    1-AHLAK
    2-ŞEREF
    3-TERBİYE
    4-TÜRKİYE KUPASI

add

5 . Süper kupa
    6. şampiyonlar ligi kupası
    7. uefa kupası
    8. Şikesiz kazanılmış bir şampiyonluk ?
    ve yüzü gülen taraftar :)

6. şampiyonlar ligi kupası ???
  • Aklıma gelen kupayı yazmışım :))
  • Savcı da oturup izlemiş yani???

eminim görüntüler bittikten sonra yaw he he demiştir
  • Şike yaptığımıza bende yavaş yavaş inanmaya başladım. O zamanki yönetimimizide kutluyorum, çok hızlı oldukları aşikar 90+2 de gidip maç bağlamak her babayiğidin harcı değildir.
    Tamı tamına 1 dakika 5 saniye boyunca şike yapmışız UEFA amca o zamanlar uyuyordu heralde anlayamadı şikeyi çok zeki camiayız laaaeee.
  • Beyler o maçta şikeyi ben yaptım. adamlara para verirken görüntülendim ama onlar cipsten çıkan paraydı kandırdım elemanları suç sayılmaz değil mi ?
  • eskiden aziz'e üzülüyordum, sonuçta bir hata yapmış olsa da cezası bu kadar ağır olmamalı diye ama bu saatten sonra daha beter olsun. Başkalarına çamur atarak üstündeki pisliği temizlemeye çalışan adama acınmaz.
  • Adama iddianamede ki yazılara savunma yap diyorlar hala gelmiş bizle uğraşıyor.Ulan şike yapsak nolcak kaç yıl geçmiş aradan , zaman aşımı denen bir şey var.Kendi pisliğini temizle de sonra başkalarına laf atarsın.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.