Şimdi Ara

İDDİA, Aziz Yıldırım Galatasaray-Strum Graz Maçını Avukatı ile İzliyor İDDİA, Aziz Yıldırım Galatas (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
0
Favori
3.744
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aziz yildirim o mac icin istedigi gibi konusur ve örnek veriri ama anlamiyorum neden gocunuyorsunuz ?
    Bizim icin o mactan sonra Uefa inceleme yapti ve suc bulmadi evet 2 takim son dakikalarda top cevirip durdu ve o dönemdede bunun icin inceleme yapildi ama anlamadigim olay bilmeden neden gocunuyorsunuz ?
    Arastirin madem asil sorun suclanmak degil o maci ne oldugunu ve sonrasini bilmeden Aziz yildirimin verdigi gaza geliyorsunuz. Adam savunma yapiyor bu savunma icindede kendisine fayda sagliyabilecek her yolu sizde olsa sizde yaparsiniz bu adam en az 20 30 sene yatma durumu var bu durumda zaten hapisten ölüsü cikar tabiki bunlarida konuscak kendisine fayda saglamaya calisacak.
  • aziz yıldırım ın savunmasının sonucunda, mahkeme tutuksuz yargılanmak üzere tahliye ederse, aziz yıldırım ve Fener yırtar.
    Ama tutukluluk hali devam ederse, Aziz Yıldırım iyicene bir ceza alır, feneri ise bilmiyorum.
    Tüpçü Fenerbahçesini her halukarda kurtaracak ama Türkiyeye iyi bi ceza aldıracak.
  • O maçı dün gibi hatırlıyorum, o skor her iki takımada yarıyordu, sonuç olarak iki takımda risk almak yerine son dakikalarda top çevirmeyi tercih etti, onlar top çevirmeye başlayınca GS da kendi yarı sahasına çekilip pres yapmadı ve maçın son dakikaları böyle bitti.
  • Aziz Yıldırım ın en büyük hatası cemaate sarmak oldu. Cemaate sarıpta bugüne kadar yırtanı görmedim ben. GS falan neyse de nasıl böyle bir hataya düştü anlamıyorum. Cemaat dediğin olguya hükümette giriyor zaten. Kimi kime şikayet ediyorsa...
  • 2-2 haberi geldikten sonra FB nin top çevirmesi ne oluyor o zaman?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Aziz Yıldırım ın en büyük hatası cemaate sarmak oldu. Cemaate sarıpta bugüne kadar yırtanı görmedim ben. GS falan neyse de nasıl böyle bir hataya düştü anlamıyorum. Cemaat dediğin olguya hükümette giriyor zaten. Kimi kime şikayet ediyorsa...

e atatürkü aldı ya arkasına.nerde suçlanan biri var hemen atatürke bağlıyor bu ülkede işi.artık katiller hırsızlar tecavüzcüler de bizi atatürkçü yoldan çıkarmaya çalışıyorlar cemaatin beni ele geçirme planları var diye savunma yaparlarsa ben şaşırmayacağım,sizi bilmem...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dolumay

quote:

Orijinalden alıntı: nikobelic

emre tilev söylemiş.

Gerçekten çok komik adam bu Aziz Yıldırım.

Cem Yılmaz'ı geçti.

akıllının biri kuyuya taş atmış 40 kişi çıkaramamış.. anladınız siz onu...

Eceli gelen köpek cami duvarına işer.. anladınız siz onu....

• konum neden silindi anlamadım
    işte aziz yıldırımın şike diye mahkemede izlettiği video..komedi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.