Su sazan.avi konusu var yukarlarda ayni ona benzemissiniz haberin mantıksal boyutunu duşunun sonra br kez daha bakın
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
quote:
quote:
iyi de kardeşim millete saldırarak niye başladı işe.kendi savunmasını yapsın bitirsin sonra desinki kardeşler gelin bakim şöle bakın böle böle de bi şey olmuştu.otomatikman çamur atarak savunma yapacak izlenimi veriyor. savunması yoksa işi sulandırıp kendini kurtarma derdine girmiş olabilir,savunma bilip bilmemekle ne alakası var.keşke sizi tutsaymış avukat olarak...
Ya ne kadar boş konuşuyorsun yaa. Hala ne diyorsun. Sen hangi izlenimde algılarsan algıla. Senin istediğin şekilde de yapacak değil bu adam savunmasını. İşi sulandırıp kendisini nasıl kurtaracak? Akıl var mantık var. İşi sulandırsa kendisiyle beraber birkaç kişiyi daha yanında götürür o kadar. Kendisini kurtaramaz. Önce bunu idrak et. Hala keşke sizi tutsaymış diyorsun avukat olarak. Adamın 3 avukatı var, hala nasıl savunma yapacağını konuşup duruyorsunuz. Avukat olan sizsiniz burda
offf. bi tek siz dolu konuşuyorsunuz ya.kardeşim niye bu zırıltıları yapıyor onu soruyorum.ilk günden yok şike arıyorsanız beşiktaş trabzon gs trabzon maçlarına bakın yok trabzonun şu maçında şu oldu burda bu oldu.sen şunu şunu yapmışsın diyorlar önce kendini bi akla da sonra sağa sola salça ol.bunun neresini anlamıyorsun arkadaşım?
Kardeş daha mümkünse bana cevap yazma. Sen laftan anlamayan bir adamsın. Yarını bekle sen en iyisi.
senin laftan anlayan halin bu mu?ben başka birşey yazıyorum cevap olarak alakasız alakasız şeyler yazıyorsun.
O ZAMAN HER AN ALİ SAMİYENDEKİ DERBİDEKİ MERDİVENLERİN DOLU OLMASINI DA EKLEYEBİLİR.
Aziz Yıldırım'ın savunması bugün başlayacakken hala birilerinin " Savunmaya bak,böle savunma mı olur ? "cinsinden düşüncelerde olması bu insanların Türkçe Öğretmenlerinin "Okuduğunu anlama,gördüklerini yorumlama" konusunda ileriki yıllara ne kadar yetersiz ve eğitimsiz bi nesil bırakmalarının ispatıdır...
savunması aynen bu şekilde sağa sola sataşmakla devam ederse ne diyeceksiniz bende onu merak ediyorum.nasıl kıvıracaksınız burdan?
quote:
quote:
quote:
iyi de kardeşim millete saldırarak niye başladı işe.kendi savunmasını yapsın bitirsin sonra desinki kardeşler gelin bakim şöle bakın böle böle de bi şey olmuştu.otomatikman çamur atarak savunma yapacak izlenimi veriyor. savunması yoksa işi sulandırıp kendini kurtarma derdine girmiş olabilir,savunma bilip bilmemekle ne alakası var.keşke sizi tutsaymış avukat olarak...
Ya ne kadar boş konuşuyorsun yaa. Hala ne diyorsun. Sen hangi izlenimde algılarsan algıla. Senin istediğin şekilde de yapacak değil bu adam savunmasını. İşi sulandırıp kendisini nasıl kurtaracak? Akıl var mantık var. İşi sulandırsa kendisiyle beraber birkaç kişiyi daha yanında götürür o kadar. Kendisini kurtaramaz. Önce bunu idrak et. Hala keşke sizi tutsaymış diyorsun avukat olarak. Adamın 3 avukatı var, hala nasıl savunma yapacağını konuşup duruyorsunuz. Avukat olan sizsiniz burda
offf. bi tek siz dolu konuşuyorsunuz ya.kardeşim niye bu zırıltıları yapıyor onu soruyorum.ilk günden yok şike arıyorsanız beşiktaş trabzon gs trabzon maçlarına bakın yok trabzonun şu maçında şu oldu burda bu oldu.sen şunu şunu yapmışsın diyorlar önce kendini bi akla da sonra sağa sola salça ol.bunun neresini anlamıyorsun arkadaşım?
küçükken bunu sen mi kırdin diye sorunca ana baba , çocuk direk kardeşini göstererek ama o da yaptı falan diyerek kardeşini olaya çeker ve bu cümleyle de aslında kendi yaptığını kabul eder ama o da yaptı ya getirir olayı.bu şike mevzusu da ona benzedi.ben olsam önce kendimi aklarim madem suçum yok, sonra çıkarım herkese gider yaparım.Su aşamada yapılan gider yanlış oluyor farkında olmadan kendini olayın içine sapliyor.bu şekilde devam ederse savunması bisi çıkmaz, bende kendi kurtaracak kanıtları var saniyodum.meğer kendince diğer takımlari da çekmeye çalışıyormuş .o maçı izleyerek bisi çıkmaz ayrıca 2 tarafta son dakikalar kendini niye riske atsin haliyle dengede tuttular, hee varsa kayıtlar deliller elinde koysun tabi bilelim bizde.kimse babamızın oğlu değil alsin ceza.
quote:
savunması aynen bu şekilde sağa sola sataşmakla devam ederse ne diyeceksiniz bende onu merak ediyorum.nasıl kıvıracaksınız burdan?
Bunu savunma olarak kullanmayacak.Sahaya yansıyan şikenin örneği sadece bu.Son dakikalarda 2 takımda maç beraber bitsin,bir kaza golu olmasın diye kendi ortasahalarını bile geçmedi.
Şikenin nasıl yapıldığına dair bir kanıttır bu.
O meşhur maç
Son dakikalarda Rangers-Monaco macinin 2-2 bittigi haberi gelince al gülüm ver gülüm başlamıştı..
Bunu savunma olarak kullanmayacak.Sahaya yansıyan şikenin örneği sadece bu.Son dakikalarda 2 takımda maç beraber bitsin,bir kaza golu olmasın diye kendi ortasahalarını bile geçmedi.
O meşhur maç
Son dakikalarda Rangers-Monaco macinin 2-2 bittigi haberi gelince al gülüm ver gülüm başlamıştı..
Konu burada bitirilebilir. Kendi takımlarının yaptığı şikeleri izleye izleye bu konunun uzmanı olan şikeciler bu maçta şike olduğunu tespit etti. Helal olsun böyle arkadaşlara. Araştırmacı insan bunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: principino
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
quote:
Orijinalden alıntı: principino
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
Şike yaptığına inanıyorum diyince niye sorgulayayım. Tepkimiz direkt şike yaptı diyenlere, o kadar delil filan varmış. Hiçbiri umrumda değil bu ülkede polis kuruluşu güvenini yitirmiştir benim gözümde. Ergenekon kapsamında masum kişilerin telefonlarına örgüttekilerin numaralarını kaydedip içeri alan bir kurum sonuçta, her birşeyi beklerim. Siz ROKları izleyin taraf gazetesi okuyun ordaki bilgilere göre böyle gaza gelin işte
sorgulamıyosan neden tartışıyoruz peki yarım saattir taraf okumam bak bilmeden yorum yapıyorsun ve genelleme yapıyorsun .kimsenin gazına geldiğim yok iddianameyi okudum haberleri takip ediyorum yetti hepsi bi kanı oluşmasına ayrıca tapelerdeki seslerin taklit edildiğini kastetmiyorsundur umarım son cümlende
Hayır ondan bahsetmiyorum da, Polisi birilerinini yönlendirdiği çok açık ben şahsen güvenmiyorum yaptıkları işlere diyorum. Her bir haltı yiyebilirler konuşmaları keserler yine de yaparlar yapmak isteseler çok rahat. Ben yatıyorum iyi geceler
yapabilirler yapmışlardır belkide de neden yapsınlar ne garezleri var neden fenerbahçe cevap verilecek çok soru var şu dava sonuçlansada herşey açığa dökülse. iyi geceler ders çalışmama engel oldun 1 saat
Aziz Yıldırım'ın savunması internetten de yayınlanacakmış. Savunma bumu laaeeee diyenler biraz sabretsin yahu.
quote:
Avukat ya da hakim değilsen bilmediğin konularda otorite gibi konuşman mantıklı değil. Eğer hatalı savunma yaparsa zaten davada suçlu bulunur ve herkes sonucu görür,savunmanın türü yöntemi taktiği herkesin kendi seçimidir,meydanı boş bulan avukattan hakimden holding patronundan daha bilgili olduğunu sanıp sallıyor da sallıyor.Kendinizi sanal karakterlerinize çok kaptırmayın.
Aziz Yıldırım cidden acınacak halde. Sağa sola sataşarak kendisini masum göstermeye çalışıyor.
Hakkındaki iddialara cevap olacak tek kelime savunmasını duymadık, görmedik, okumadık.
Tek duyduğumuz o maçta şike yapıldı, bu maç incelensin, şurada ters şeyler var, vs..
Umarım mahkemede adam akıllı hakkındaki iddialara somut cevaplar verir.
Savunmasını zamanı gelmeden niye yapsın ki?
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
quote:
Avukat ya da hakim değilsen bilmediğin konularda otorite gibi konuşman mantıklı değil. Eğer hatalı savunma yaparsa zaten davada suçlu bulunur ve herkes sonucu görür,savunmanın türü yöntemi taktiği herkesin kendi seçimidir,meydanı boş bulan avukattan hakimden holding patronundan daha bilgili olduğunu sanıp sallıyor da sallıyor.Kendinizi sanal karakterlerinize çok kaptırmayın.
avukatlıkla ne alakası var arkadaşım?adam baştan beri ben yapmadım diyeceğine onlar yaptı bu vardı buda vardı diyor biz de bunu eleştiriyoruz.bunu görmek için avukat mı olmak lazım?
quote:
Orijinalden alıntı: ornitolog
quote:
Ne savunması allah aşkına? Adam ressem çamur atıyor. Savunma falan yaptığı yok. Zaten savunmaya da başlamadı ki. Bunlar mahkemeyi tiye alma sulandırma hareketleri. Her geçen nefretim artıyor bu adama. Umarım alabileceği en yüksek cezayı alır.
evet evet beyler maçta şike vardı çünkü ertesi yıl andreas fleurquin'i bizim takıma transfer ettik. adam sadece beşiktaş maçlarında oynayıp goller atmıştı.
hobaaa o değilde bu hafta sonu beşiktaşla maçımız var budamı rastlantı sorarım sizlere?
lan bir durun yahu, karnıma kramp girdi kahkaha atmaktan. ulan tek eğlence fenerbahçe derlerdi de lafta kalır zannederdim birileri de gelmiş şu saçmalığı savunmuş
of of of, neyse konuşun konuşun takibe devam
quote:
Orijinalden alıntı: Father Torque
İşin ilginç yanı bir derbide 4 GS'li oyuncuyu attığı için "FB'yi kurtaran adam" olarak hatırlanan eski hakem Ali Aydın da bir TV programında GS'nin Sturm Graz maçında şike yaptığını iddia etmişti. Ne büyük tesadüf!
Ali Aydın o maçtan sonra hakemliği bırakmıştı. Neden iftira attığı ortada zaten.
quote:
Orijinalden alıntı: TheNorth
quote:
O meşhur maç
Şikeye bakın.... Top Galatasaraylıların ayağına bile değmiyor. Adamlar kendi arasında 50 saniye kadar pas yapıyor. Tam bir komedi ya, yemin ediyorum acınacak durumdasınız.