Herkes de savunma şekline laf edip durmuş. Adam savunmaya başlamadı. Hala yalandan kendi kendinize tatava yapıp duruyorsunuz ya.
savunmasına koymayacakta ne diye izliyor o zaman maçı güzel kardeşim?ne düşünüyorsun bu konuda?
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo O zaman niye bunları gündeme getiriyor. Ne alaka. Nedir bu Galatasaray'ı sürecin içine düşme çabası ? O zaman açıklayın Aziz Yıldırım'ın niyetini.
Bakın başkanın savunması en geç yarın akşam başlıyor. Tabiki kendini savunmasının yanında söyleyecek lafları da olacaktır. 1200 sayfalık bir savunmanın sadece başkalarına atıfta bulunmaktan ibaret olduğunu sanıyorsanız, kendinizi kandırırsınız. Herkes nasıl savunacağını yarın öğrenmiş olacak. Bunun yanında bir iddiadan söz ediyorsa, belgeleriyle de gösterme zorunluluğu olduğunu hepinizden iyi biliyordur zaten. 3 tane Avukat savunacağına göre, Forumdaki avukat kesilenleri toplasanız Aziz Yıldırım'ın 1 avukatı etmeyeceğine göre, yalandan yere kendi kendinize konuşup duruyorsunuz. Siz biliyorsunuz adamlar bilmiyor nasıl savunulacağını..
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2012
quote:
Orijinalden alıntı: Tired Soul
sunlarin ssini alin savunmadan sonra kacmasinlar
Masum olan adam beklemez şu gün diye bas bas bağırır ben masumum diye.Hiç biri yok malesef sizde
Onu da dedik merak etme ama hiçkimse suçunu kabul etmez dediniz
Şimdi açılın ilk ben mi savunma yapıcam diyecek sırasını bekliyor adam da. Aziz Yıldırımdan 2 dileğim var aklanması (buna hiç şüphe yok gözümde) ve arkamızdan sallayanların karanlık geçmişlerini ortaya çıkarması
iyi de kardeşim millete saldırarak niye başladı işe.kendi savunmasını yapsın bitirsin sonra desinki kardeşler gelin bakim şöle bakın böle böle de bi şey olmuştu.otomatikman çamur atarak savunma yapacak izlenimi veriyor. savunması yoksa işi sulandırıp kendini kurtarma derdine girmiş olabilir,savunma bilip bilmemekle ne alakası var.keşke sizi tutsaymış avukat olarak...
türk futbol tarihinde bir ilk nasıl gerçekleşmiş tekrar anımsamak istemiştir:))
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Türkçü2012
quote:
sunlarin ssini alin savunmadan sonra kacmasinlar
Masum olan adam beklemez şu gün diye bas bas bağırır ben masumum diye.Hiç biri yok malesef sizde
Onu da dedik merak etme ama hiçkimse suçunu kabul etmez dediniz
Şimdi açılın ilk ben mi savunma yapıcam diyecek sırasını bekliyor adam da. Aziz Yıldırımdan 2 dileğim var aklanması (buna hiç şüphe yok gözümde) ve arkamızdan sallayanların karanlık geçmişlerini ortaya çıkarması
Suçlu adam ile suçsuz adamın ruh hali,yaptıkları,psikolojisi çok farklıdır.Ben şimdi Aziz Yıldırım'ım diyelim.Masumum şike falan yapmadım her şey komplo bunlar varsayım.Avukatlarım aracılığıyla her gün bas bas bağırmaz mıyım masumum diye?Tüm açıklamalar göz boyama ve yarım ağız.Fenerbahçe yöneticilerinin yaptığı açıklamalar dahil.Açıp bakabilirsin tekrar tekrar
Valla Aziz ve avukatı bunlara kafa yoruyorsa içeride demek ki gerçekten bayağı kötü durumdalar
quote:
Orijinalden alıntı: ilkerinanç
iyi de kardeşim millete saldırarak niye başladı işe.kendi savunmasını yapsın bitirsin sonra desinki kardeşler gelin bakim şöle bakın böle böle de bi şey olmuştu.otomatikman çamur atarak savunma yapacak izlenimi veriyor. savunması yoksa işi sulandırıp kendini kurtarma derdine girmiş olabilir,savunma bilip bilmemekle ne alakası var.keşke sizi tutsaymış avukat olarak...
Ya ne kadar boş konuşuyorsun yaa. Hala ne diyorsun. Sen hangi izlenimde algılarsan algıla. Senin istediğin şekilde de yapacak değil bu adam savunmasını. İşi sulandırıp kendisini nasıl kurtaracak? Akıl var mantık var. İşi sulandırsa kendisiyle beraber birkaç kişiyi daha yanında götürür o kadar. Kendisini kurtaramaz. Önce bunu idrak et. Hala keşke sizi tutsaymış diyorsun avukat olarak. Adamın 3 avukatı var, hala nasıl savunma yapacağını konuşup duruyorsunuz. Avukat olan sizsiniz burda
Bi saniye bi saniye.
Aziz Yildirim, kendilerinin katilmadigi bir turnuvada, kendilerini asla ve asla ilgilendirmiyen bir olayda GS sike yapti diye gosterme cabasinda mi?
OO tamam dir. Artik Aziz Yildirimin battigina kesin kanaat getirdim.
FB duserse GS de dusecektir diye diretiyor.
Son cirpinislar bunlar anlasildi.
not: tabi eger gercekten bu duyum dogruysa dediklerim gecerli
Iddialara gore bu mactan sonra da 2-0 dan 3-2 olan Real Madrid macini izlemeye baslamis. Aziz Yildirim'in bazi gollerden sonra sinirlenip duvarlari yumrukladigi gelen bilgiler arasinda.
İşin ilginç yanı bir derbide 4 GS'li oyuncuyu attığı için "FB'yi kurtaran adam" olarak hatırlanan eski hakem Ali Aydın da bir TV programında GS'nin Sturm Graz maçında şike yaptığını iddia etmişti. Ne büyük tesadüf!
3 Temmuzdan bir tane akıllı adama rastlamadım birader ya nedir bu
Yakında şey de derler;
Uefa kupası 2000 finalinde Henry'nin kafa topunu Taffarel 2 üçgen 1 x yaparak hile koduyla çıkardı. Şike yaptılar.
bence uydurma haber bu,şu süreçte yapılacak iş değil bu maçı avukatla izlemek bence tamamen kolpa
quote:
Orijinalden alıntı: Fraulein
quote:
quote:
Herkes de savunma şekline laf edip durmuş. Adam savunmaya başlamadı. Hala yalandan kendi kendinize tatava yapıp duruyorsunuz ya.
savunmasına koymayacakta ne diye izliyor o zaman maçı güzel kardeşim?ne düşünüyorsun bu konuda?
quote:
Orijinalden alıntı: Johnny Bravo O zaman niye bunları gündeme getiriyor. Ne alaka. Nedir bu Galatasaray'ı sürecin içine düşme çabası ? O zaman açıklayın Aziz Yıldırım'ın niyetini.
Bakın başkanın savunması en geç yarın akşam başlıyor. Tabiki kendini savunmasının yanında söyleyecek lafları da olacaktır. 1200 sayfalık bir savunmanın sadece başkalarına atıfta bulunmaktan ibaret olduğunu sanıyorsanız, kendinizi kandırırsınız. Herkes nasıl savunacağını yarın öğrenmiş olacak. Bunun yanında bir iddiadan söz ediyorsa, belgeleriyle de gösterme zorunluluğu olduğunu hepinizden iyi biliyordur zaten. 3 tane Avukat savunacağına göre, Forumdaki avukat kesilenleri toplasanız Aziz Yıldırım'ın 1 avukatı etmeyeceğine göre, yalandan yere kendi kendinize konuşup duruyorsunuz. Siz biliyorsunuz adamlar bilmiyor nasıl savunulacağını..
gördük aziz yıldırımın avukatını da mahalle kabadayısı gibi ona buna salyalar saçtı durdu
quote:
quote:
Ya ne kadar boş konuşuyorsun yaa. Hala ne diyorsun. Sen hangi izlenimde algılarsan algıla. Senin istediğin şekilde de yapacak değil bu adam savunmasını. İşi sulandırıp kendisini nasıl kurtaracak? Akıl var mantık var. İşi sulandırsa kendisiyle beraber birkaç kişiyi daha yanında götürür o kadar. Kendisini kurtaramaz. Önce bunu idrak et. Hala keşke sizi tutsaymış diyorsun avukat olarak. Adamın 3 avukatı var, hala nasıl savunma yapacağını konuşup duruyorsunuz. Avukat olan sizsiniz burda
offf. bi tek siz dolu konuşuyorsunuz ya.kardeşim niye bu zırıltıları yapıyor onu soruyorum.ilk günden yok şike arıyorsanız beşiktaş trabzon gs trabzon maçlarına bakın yok trabzonun şu maçında şu oldu burda bu oldu.sen şunu şunu yapmışsın diyorlar önce kendini bi akla da sonra sağa sola salça ol.bunun neresini anlamıyorsun arkadaşım?
artık Azizin ve FBnin adı nerde geçerse geçsin takmıyorum sizde takmayın oh ne güzel
Aziz Yildirim bence biraz kendi supheli maclarini avukatiyla izlese iyi olur, sinavda onlar cikacak cunku, Galatasaray'in Avrupa maclarindan savunma olmaz
Hala Aziz'i savunmaya calisan Fenerbahceli arkadaslara acayip aciyorum.
Kendiniz çalıp kendiniz oynamissiniz,Allah akıl fikir versin ne diyelim.
quote:
quote:
quote:
offf. bi tek siz dolu konuşuyorsunuz ya.kardeşim niye bu zırıltıları yapıyor onu soruyorum.ilk günden yok şike arıyorsanız beşiktaş trabzon gs trabzon maçlarına bakın yok trabzonun şu maçında şu oldu burda bu oldu.sen şunu şunu yapmışsın diyorlar önce kendini bi akla da sonra sağa sola salça ol.bunun neresini anlamıyorsun arkadaşım?
Kardeş daha mümkünse bana cevap yazma. Sen laftan anlamayan bir adamsın. Yarını bekle sen en iyisi.
14 şubatta bomba patlatıyodu elinde patladı yeni bombasıda bu mu