Şimdi Ara

İddialara yanıt: “TOGG’un Çinlilere ya da farklı gruplara satılması gündemimizde yok”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İddialara yanıt: “TOGG’un Çinlilere ya da farklı gruplara satılması gündemimizde yok”
    Son dönemlerde “TOGG satılacak mı?” yönündeki iddialar artmaya başlamıştı. Kısa bir süre önce TOGG Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devralan Fuat Tosyalı, bu konu ve TOGG’un geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Tosyalı, "TOGG’un Çinlilere ya da farklı gruplara satılması gündemimizde yok" dedi.

TOGG başka bir firmaya satılmayacak

Fuat Tosyalı, Ekonomi Gazetesi’ne yaptığı açıklamalarda TOGG’un (Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu) Çinlilere satılacağına ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Togg’un Çinlilere ya da farklı gruplara satılması gündemimizde yok. Aksine Togg, yeni yönetimle birlikte çok daha büyüyecek” dedi.

İddialara yanıt: “TOGG’un Çinlilere ya da farklı gruplara satılması gündemimizde yok”
    Son dönemde TOGG’un kârlılık sorunu yaşadığı yönündeki söylentilere de değinen Tosyalı, markanın satış performansının iyi olduğunu belirtti. “Togg, Türkiye’nin en çok satılan elektrikli otomobili. Sadece eylül ayında 2.200 araç sattık” dedi. Togg, bu yıl eylül ayına kadar toplamda 17 bin 49 araç satışı gerçekleştirdi.

Ayrıca Bkz.Togg'da bayrak değişimi: Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine Fuat Tosyalı seçildi

Tosyalı ayrıca, gelecek yıl yeni modellerin üretimine başlanacağını ve bu gelişmenin Togg’un büyümesini daha da hızlandıracağını belirtti. Tosyalı, 2025’te başlayacak ihracatla birlikte küresel bir teknoloji markası haline gelme hedeflerine ulaşma noktasında önemli bir adım atacaklarını ifade etti.

“Çinli devlerin Türkiye’ye ilgisi, Togg’dan sonra oldu”

Çin’in küresel otomobil endüstrisindeki hızlı büyümesine ve Türkiye pazarına ilgisine yönelik de açıklama yapan Tosyalı, şunları kaydetti: “Biz geçen yıl Togg’da sipariş açtık ve 20 bin otomobil vereceğimizi söyledik. 177 bin kişi önden sipariş başvurusu yaptı, herkes kuyruktaydı. Çin’de de devasa firmalar var ama bir tanesi Türkiye’ye yatırıma gelmedi. ‘Türk halkı orada otomobil bulamıyor, gidip orada yatırım yapalım’ demediler. Sonra Türkiye’de bir yatırım aşkı doğdu, yatırım yaptılar. Çünkü ülkelerinde satamıyorlardı, tüketim talebi kalmadı.”

Kaynak:https://www.ekonomigazetesi.com/sirket-haberleri/toggun-satilmasi-gundemde-degil-cok-daha-buyuyecek-33479/

• Bu günleri de gördüm ya, artık gam yemem. TOGG yok, Fabrika yok, İtalyadan 3-5 araç getirildi şeklindeki karalamaları artık kimse yutmuyor. yeni karalama yöntemleri piyasaya sürülmeye başlandı. bence bu gibi karalama kampanyaları hızla artacak.

Bakınız: Devrim Otomobili, Aselsan Cep telefonu 1919, Yerli uçak fabrikaları, Öldürülen Aselsan Mühendisleri....

Çinliler Türkiye'ye yatırımı ,Türkiye'de araba satmak için yapmıyorlar,Avrupa'ya gümrük birliğimizden dolayı Gümrük vergisiz araba satabilmek için yapıyorlar.

Açıklama ise ortaokul çocuğu zekası ile yapılmış.Yok kendi ülkelerinde satamıyorlarmışta, yok Togg talebini görünce ağızları sulanmışta,yok bilmem ne. Adamlar sizin gibi günübirlik iş yapmıyorlar. Yıllık,5 yıllık,10 yıllık,20 yıllık iş planları ile ilerliyorlar.YAtırım fizibilitelerini ülke başkanlarının keyfine göre değil, bu planlara göre yapıyorlar.

Togg'un daha da ilerlemesi,çoğalması ve çeşitlenmesini istiyorum.Avrupa başta olmak üzere tüm dünyada satılması ve maliyetlerinin sürüme bağlı olarak düşmesi gerekmektedir.

Tabii "yok bu araba değil,teknolojik araç" vs. diye işin başında hava basıp,en basit araba fonksiyonlarında bile sıkıntılar yaşayınca , lafla değil eylemle peynir gemisinin yürüdüğünü anlamışlardır artık.Yürümeden koşmayı bırakın, ayaklarınızı sağlam yere basın. Yoksa artık çinliyemi olur,başkasına mı olur bir anda kendinizi satılmış bulursunuz .

• input(^-1) = "Satılacak"

Trollerin gönlü olsun: Belki de ortada satacak bir şey yok, yani 0(^-1) = tanımsız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E_Y_B_H_P_T -- 7 Ekim 2024; 16:26:17 >
  • Bu satılacak demek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serdarcenk kullanıcısına yanıt
    vay be, İtalya ya araba yaptırdık. Çinlilere markayı kakaladık. iyi para vurmuşuzdur. Çinli arabalara güzelleme yapanlar artık rahat rahat TOGG alabilirler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Ekim 2024; 15:11:51 >
  • axiprens kullanıcısına yanıt
    olmayan bir şey satılamaz. TOGG diye bir şey yok.

• medyayı satılacak diye kirletsinler sonra satilmayacak de ardından kimse satilacak demediki ates olmayan yerden duman cıkmaz muamelesi yapsınlar .görümce kafası :)

• Ben aşırı muhalifim. TOGG almam diyordum ama artık Çinlilere satıldığına göre gönül rahatlığı ile TOGG alabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Ekim 2024; 15:17:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

• Karlılık nasıl diye sorulmuş, 17 bin küsür araç sattık demiş.

Tamam tekrar soralım 17 bin küsür araç satarak ne kar elde ettiniz.

• "Çünkü ülkelerinde satamıyorlardı, tüketim talebi kalmadı." İddialara yanıt: “TOGG’un Çinlilere ya da farklı gruplara satılması gündemimizde yok” 

• Uygun fiyatlı model tanıtın/üretin artık. Clio gibi i20 gibi hatta Egea Cross gibi görünen fiyat avantajlı bir model üretin alooo. Boş boş sorulara boş boş cevaplar vermeyi bırakın.

U-Y-G-U-N—F-İ-Y-A-T-L-I—T-O-G-G—Ü-R-E-T-İ-N-!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kar elde edemezler, bu gibi yatırımlar 5-10 yılda kendini amorti eder. sonrasında kar edilmeye başlar

• serdarcenk kullanıcısına yanıt
    Erdoğan iktidarda iken satamazlar, yeni ortak bulup devam ederler, en fazla azınlık payla 1 2 yeni ortak Çinli olabilir.

• FaLCoN^ kullanıcısına yanıt

Evet bu cümle gerçekten saçmalık olmuş. Tüketim talebi olmamasından değil ülkelerine döviz sokup halkını daha da zenginleştirmek istemelerinden dünyaya açılıyorlar. Zaten haddinden fazla zenginleştiler. Yüksek deflasyonla mücadele ediyor hali hazırda çin hükümeti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mystiery_ kullanıcısına yanıt
    2025 de T10F geliyor, benim tahminim T10X den 200 bin TL civarında daha ucuz olabilir. ilerde İ20 değil ama İ10 gibi bir model gelse daha iyi olur.

• Bu günleri de gördüm ya, artık gam yemem. TOGG yok, Fabrika yok, İtalyadan 3-5 araç getirildi şeklindeki karalamaları artık kimse yutmuyor. yeni karalama yöntemleri piyasaya sürülmeye başlandı. bence bu gibi karalama kampanyaları hızla artacak.

Bakınız: Devrim Otomobili, Aselsan Cep telefonu 1919, Yerli uçak fabrikaları, Öldürülen Aselsan Mühendisleri....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Ekim 2024; 15:40:05 >
  • Gelir gelmez soyadı gibi mükemmel bir açıklama yapmış başkan, yani böyle şeyler söylüyorsunuz aslı astarı olmayan atmasyon şeyler sonra da millet TOGG'dan gıcık kapıyor siyasi sembol haline geldiği için.

Hangi markanın yönetim kurulu başkanı böyle bir açıklama yapar dünyada veya örneği var mı acaba allasen.

“Biz geçen yıl Togg’da sipariş açtık ve 20 bin otomobil vereceğimizi söyledik. 177 bin kişi önden sipariş başvurusu yaptı, herkes kuyruktaydı. Çin’de de devasa firmalar var ama bir tanesi Türkiye’ye yatırıma gelmedi. ‘Türk halkı orada otomobil bulamıyor, gidip orada yatırım yapalım’ demediler. Sonra Türkiye’de bir yatırım aşkı doğdu, yatırım yaptılar. Çünkü ülkelerinde satamıyorlardı, tüketim talebi kalmadı.”

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.