Bildirim
iddiaya ya girdin yorum yazın
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Tabi ki 1020 piyasın en iyi kameraları lumialardadır adamlar sırf bunun için özel olarak mercek üretiyorlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1020nin teknolojisine eş başka bir telefon daha varsa oda 808 pureview'dır. Ne 920 ne z2,z3 ne s5,5s ne 925,1520 hiç biri 1020nin dengi telefon değildir. 1020 dediğimiz telefonun sadece sensör merceği bide diğer telefonlara fark atar. Odaklamada, hız konusunda 5s öndedir oldukça hızlıdır. İş fotoğraf kalitesine gelince herşey değişir. National geographic bile çekim için 1020 kullandı. Bu bile 1020'ye rakip olarak 5s'in gösterilmeyeceğine delildir.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
-
up beyler
teşekkür ederim yorumun için
Gün ışığında yapılan çekimlerde yani ışığın yeterli olduğu ortamlarda her telefon güzel çeker.
Eğer hardcore kullanıcı iseniz çektiğiniz objenin yada manzaranın gerçek rengine yakınlığı,keskinlik,yumuşaklık,ışığı alışı yani kısaca doğala yakın görüntüsü önem kazanır.Telefonun ekran ve kullanılan cam size fotoğrafı daha şatafatlı yada daha soluk gösrerebilir.Kısaca çekilen fotoğraflar telefon ekranlarında değil de pc ortamında test edilmeli.Lumia 1020 nin gece çekimleri iphone 5s e karanlıkta yol gösterir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü 1020..Bu nasıl bir iddia böyle..
quote:
Orijinalden alıntı: Tahoe_930
işte teknolojiden anlamayan biriyle iddiaya girdim
Tabiki de 1020.
Bence daha şık bir tasarımı olsaydı %100 onu alırdım .
quote:
Orijinalden alıntı: Büyük Amiral
quote:
valla ayip ediyon birader.
bir gün tilkiye sormuşlar tavuk sever misin diye. tilki de gülmekten cevap veremiyorum demiş.
senin ki de böyle bir şey. 920 mi 5s mi desen araştırır bakardım ama 1020 dedin mi 6+ bile yemez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
quote:
quote:
bir gün tilkiye sormuşlar tavuk sever misin diye. tilki de gülmekten cevap veremiyorum demiş.
senin ki de böyle bir şey. 920 mi 5s mi desen araştırır bakardım ama 1020 dedin mi 6+ bile yemez.
abicim cahillerle uğraşıyoruz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: oktayakgoz
quote:
quote:
abicim cahillerle uğraşıyoruz
Allah kolaylık versin
-
Gün ışığında yakaladığı detay dışında pek fark göremezsin s4, 5s z1 vs. Ama gerçek düşük ışıklı ortamda ortaya çıkar. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gaydurugububak
Gün ışığında yakaladığı detay dışında pek fark göremezsin s4, 5s z1 vs. Ama gerçek düşük ışıklı ortamda ortaya çıkar.
gece çekğmlerinde 1020 çok daha üstündür
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Gaydurugububak
Gün ışığında yakaladığı detay dışında pek fark göremezsin s4, 5s z1 vs. Ama gerçek düşük ışıklı ortamda ortaya çıkar.
gece çekğmlerinde 1020 çok daha üstündür
ben farklı bişey söylemedim ama? -
Bir arkadaşın 5s'i ile benim L920 kameraları kıyasladık.Sonuç olarak 920 üstün geldi.Daha 920'yi ezemeyen bir telefon ile 1020'ye kafa tutmak?? -
1020 nin görüntü aldigi yerde 5s odaklanamaz bile akşamları.Mercek boyutu nerdeyse 2 kati.Purwew da cabası
Niye iddaa'ya girdin ki?
quote:
Orijinalden alıntı: SkyTech74
Niye iddaa'ya girdin ki?
arkadaşın biri iphone u kamerasıyla överken lumia 1020 gerçeğini söyleyince kabullenmedi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- jbl kulaklık açma kapama tuşu içine girdi
- lenovo erazer s130
- en iyi tablet
- device health services nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X