Bildirim
İde 2.5' hdd yi sata 2.5' laptop a takmak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ide girişi sata ya çeviren çeviriciler var ancak laptop için yapılanı var mıdır bilmiyorum . Laptop da alan kısıtlı olur özellikle hdd için o yüzden almadan önce iyice hesap yapman lazım sığmayabilir . Maddi durumun çok iyi olmasa bile 2.el kısmına takas ilanı açabilirsin. Belki senin ürünle biri takas yapmak isteyebilir . -
Peki ben bu hdd yi usb ile bağlarsam içine windows yükleyip kullanabilirmiyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HareketliKoala -- 24 Nisan 2016; 10:50:53 > -
Teorik olarak mümkün usb belleğe işletim sistemi kuran insanlar vardı . Bios tan da İlk boot yapılacak cihazı usb seçersin sorun olmazda verimli olmaz . Bilgisayarın USB 2.0 ise en fazla 25MB/s hıza çıkar bu da yavaş çalışmasına sebep olabilir . 2.5 inç 250GB bir hdd çok da pahalı değil aslında acelesi yoksa para biriktirerek 2.el sağlam bir tane alabilirsin . -
Hdd lere internetten bakttımda 160 tl cıvarlarında 2 . el i sizce nerden bulabilirim sahibindende falan olabilirmi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- telefon kablolu kulaklığı görmüyor
- bu eylemi gerçekleştirmek için izne gereksiniminiz var
- network stack nedir
- bu ayar yöneticiniz tarafından yönetilir
- suya düşen telefon
- bu site güvenli bağlantı sağlayamıyor
- secure boot nedir
- 0xc00007b hatası çözümü
- root kaldırma
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X