Şimdi Ara

İde 2.5' hdd yi sata 2.5' laptop a takmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum başlıkta yazdıgım gibi hdd bozuldu para yok bu eski 120gb ide hdd kaldı bu harddisk i 2.5" sataya takma yolu varmı varsada nasıl takıyoruz.

• ide girişi sata ya çeviren çeviriciler var ancak laptop için yapılanı var mıdır bilmiyorum . Laptop da alan kısıtlı olur özellikle hdd için o yüzden almadan önce iyice hesap yapman lazım sığmayabilir . Maddi durumun çok iyi olmasa bile 2.el kısmına takas ilanı açabilirsin. Belki senin ürünle biri takas yapmak isteyebilir .
  • Peki ben bu hdd yi usb ile bağlarsam içine windows yükleyip kullanabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HareketliKoala -- 24 Nisan 2016; 10:50:53 >
  • Teorik olarak mümkün usb belleğe işletim sistemi kuran insanlar vardı . Bios tan da İlk boot yapılacak cihazı usb seçersin sorun olmazda verimli olmaz . Bilgisayarın USB 2.0 ise en fazla 25MB/s hıza çıkar bu da yavaş çalışmasına sebep olabilir . 2.5 inç 250GB bir hdd çok da pahalı değil aslında acelesi yoksa para biriktirerek 2.el sağlam bir tane alabilirsin .
  • Hdd lere internetten bakttımda 160 tl cıvarlarında 2 . el i sizce nerden bulabilirim sahibindende falan olabilirmi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.