Şimdi Ara

IDE ve SATA HDD fakat win98 açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sata hdd im var yaklaşık 1 hafta denedim ama win98 kuramadım bende bunun üzerine 4.3 gb lık bi ide hdd buldum ve win98 kurdum kuruldu ve çalıştı ama benim sata hdd sökünce çalışıyo.
    Bu neden oluyor anlamadım sata ile ide y takıpta 98 i açınca açılmıyor ama sadece ide ile yapınca açılıyo yokmu bunun bi çaresi her açılışta hdd mi sökecez yoksa.
    Teşekkürler

• satayı biostan düzgün tanıtmalısın
  • SATA disk tanıtımlarında yükleme öncesinden disket ile tanıtman gerekiyor. Anakart dirverinin içinde vardır. Yanlız benim anakart asus ve driverinde 98 yok Win XP 2000 2003 ve Nt için var.. 98 yok. Seninkinde var mı bilmiyorum. Varsa onu tanıtman gerekiyor... (
  • Dostum çok basit bir işlem:
    sata hdd yi takıyorsun biostan tanıtıyorsun sonra win98 cdsini takıyorsun boot ediyorsun.bootda 1 .seceneği secerek kuruluma geciyorsun yani dosa düşüpte fdisk yapmıyacaksın.bırak kendi kendine hdd yi biçimlesin ve kursun sonra partiton magic ile hdd hddyi partitiona ayırırsın.
    NOT:BU İŞLEM BAYA ZAMAN ALIYOR HABERİN OLSUN.
    yapamazsan bilgim olsun elimden geldiğince yardımcı olurum
    erojero@hotmail.com mail adresim..
  • arkadaşlar hepiniz sağolun da problem 4.3 gb ide ayrı sadece 98 kurmak için bi hdd var o zaten sata yı takmayınca çalışıyo ama sata ile beraber ide hdd takınca 98 açılmıyo açılış ekranı geliyor orda kitleniyor zaten sata da xp yüklü ama bana 98 de kullanacağım yaklaşık 150 kb lık bir program için 98 gerekli xp tabanında çalışmıyo herşey denedim olmadı sanırım dos destekli olduğu için olmalı. anakartım asus ve de satayı zaten tanımış durumda çünkü sata anakart ama 98 e tanıtamadım neyse bakacağım tekrar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.