Şimdi Ara

İdeal FPS kaçtır? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim için ideal fps vsync ile 60 a sabitlenmiş fps dir.Eğer oyun destekliyorsa 75 fps ye ayarlayınca çok daha güzel oluyor.

Şahsen 60 ile 75 arasındaki farkı anlayabiliyorken ,bazılarının 30 ile 50 arasında ki fark anlaşılmaz demesi beni çok şaşırttı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FRAPS -- 10 Ocak 2009; 20:53:26 >
  • Bence 25 fps en ideali.blu ray fimleri seyrederken hep 24 fps sabit oluyor bende.filmlerin akıcılığında herhangi bir tuhaflık yok.x 550 ati karttada yeni 4670 ddr3 karttada aynı değerde 24 fps de hep sabit.nedenini bilmiyorum ama böyle.km player klittle kodec kullanıyorum.programdanmıdır bilmem.
  • filmler 60 fps oslaydi karanlik olurdu.bu yuzden filmlerde en fazla 30fps gorebilirsin
  • en az 50 olsun gerisi yalan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: my_sweet_shadow

fps nin ideali falan yoktur bence oyunların hiç biri aynı akıcılıkta değil call of duty ile crysisi kıyaslarsak daha iyi anlaşılır 25 fps ile crysis rahat oynanır ama 25 fps ile call of duty oynanmaz bence en düşük fps ile takılmadan ya da rahatsız etmeden oynadığın değer ideal fps dir yada vsync açık iken max. fps sınırı idealdir öğreğin cod5 fps sınırı 85 prince of persia skidrow 60 rotwk 30 hepsi farklı çünkü hepsinin akıcı oynanabilecek veya çok hızlı oynanamayacak değerleri bunlar milletin crysiste 50 fps istemesinin sebebi acaba ileride çıkacak oyunları da rahat oynayabilirmiyim böyle diye düşünmesi crysis 2007 nin oyunu şuan sene 2009 eğer crysiste rahat oynayamıyorsa yeni çıkacak oyunları nasıl rahat oynayacak diye şüphe etmesinden kaynaklı bence bu aç gözlülük

katılıyorum COD4 te 91 fps nin altına düştümü hiç bir zevk almıyordum, başka oyunda 60.

• max 60, min 30
  • Kim hortlattı konuyu yeni farkettim :D
  • 60 kare/saniye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.