Şimdi Ara

İdeal İşlemci Sıcaklığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık havalar sıcak Bu yüzden işlemci sıcaklığını ölçmek istedim. Orthos prime programıyla tam yük çalıştırdım. İşlemci sıcaklığı max 67 dereceyi buldu. Sizce bu derece normalmidir?

• 67 derece bir işlemci için pek iyi bir değer değil.İşlemcinin ömrü kısalır.En yakın zamanda yeni bir soğutucu almanı öneririm
  • POWER SUPPLY: Cooler Master Elite 460 W
    İşlemci fanı ise stock fan herhalde. Termal macun sürsem düzelirmi? İşlemciyi alalı 5 sene oluyor.
  • 5 senedir degistirmedinmi :) macunu degistirdiginde sogutucu almana gerek kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki saolun peki hangi marka macun almalıyım?
  • benımkı yuksuz sadece cd rom calısıyor

İdeal İşlemci Sıcaklığı
  • Vay arkadasss Benm cpu'nun normal degerleri65-75 arası Yıllardır boyle bana mısın demiyor Tabii her şeyi yapamıyorum bu pcde...105e vuruyor hemen cat kapanıyor..işlemciler saglam cihazlar.yaa örneğin benmkisi.yıllardır en az 60 derece gördüm.kimi zamanlarda 90 derece hala tıkır tıkır helal diyorum.60 derece bence abartılacak bir sorun da değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ideal telefon sıcaklığı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Senin işlemci intelse öyledir. Neyse arkadaşlar sorunu hallettim. Bilgisayarı full söktüm süpürgeyle tozlarını aldım temizledim. Şimdi overclock yaptım. Cpu ve rami stresse soktum orthos programı ile. En fazla 54 dereceyi gördü. Birde termal macun sürerim tamamdır. Yardımlarınız için saolun.
  • Usta benm işlemci Amd
  • senin işlemci sorunlu o zaman :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.