Şimdi Ara

ideal savunma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısınız da bunları bi defada basmadım ki
    yıldız basarken mesela bol miktarda metal artıyor.boş durmasın mllt maden var diye dalmasın dedim habire roket falan bastım.
  • Ayrıca filom daha çok hazır değil çünkü çok düşman edinip mllti sırf filom için dalmasın vede sürekli gezdirmek zorunda kalmayayım diye çoğaltmadım.normal sıralamada ilk 50 de olmama rağmen filo sıralamsında ilk 150 nin içindeyim.
    yani anlaşılacağı üzere filosu çok bol çöp kalır diye kimse saldırmadı ve beni potansiyel düşman olarak görmedi.
    1 ay içinde filoyu 10 000 komutaya50 yıldıza ulaştırıp 2.evreni dağıtacağım inşallah.tabi bu arada savunmada 2 katına çıkar inşallah.
    önceleri sürekli sonda atarlardı üstelik bi ittifakda bile değilim.
    Artık yıldızları ve savunmayı gören bana hiç sonda yollamıyor.günde bana gelen sonda sayısı 2 yi geçmez kazara yollayan bidaha yollamıyor zaten.
  • en iyi savunma savunma yapmamaktir...
    tabi bu sürekli online oluosan gecerlı..
    bastın mı naklıye gemisini bide sureklı online oldun mu hic bisey olmaz
    rahat ol
    mesela ben oyle yapıyorum...
  • Evet haklısın ama ben sürekli online imkanı olmayanlardanım haftada 5 kere ve en fazla 2 şer saat girebiliyorum
    Bu nedenle çok maden birikiyor sömürgelerimde bile buna yakın savunma var.En azından saldırdılarmı acaba diye fazla kastırmıyorum.
  • idealden kasıt önce senin çevrendeki en güçlü oyuncunun filosuna göre savunma yap ondan sonra bir süre filo bas filon yeterli seviyeye ulaştığı zaman(yeterliden kasıt çevrende az uzda olsa adam indirebilecek bir yeterlilik) bu sefer filo sıralamasında ilk 10 oyuncuya göre savunma yap idealden kasıt budur diye düşünüyorum..çünkü savunmayı sen adam gelip indirmesin diye yapıyosun eğer sen adamın filosuna göre savunma yapmazsan tabi gelirde indirir..mesela beni şuan sadace filo sıralamasında ilk 10dakiler faln indirebilir oyun 11. hemen altımdaki sistemde ama gelemiyor gelmiyor..
  • Sarin

Yakaliyici Roketler (60 adet var)
    Gezegenlerarasi Roketler (50 adet var) e sahip olduğunu yazmışsın.

peki roket silosu kademen kaç? yukarıdaki rakamlara göre 16 olması lazım.

bu kademeye gelmek biraz zor değilmi
  • arkadaş bana da pm attı bu düzeltmeyi yapma gereği duyuyorum.
    Gezagenler arası roket 5 olacaktı
    roket silom yanlış hatırlamıyorsam (çünkü artık gezegenim yok)11.kademeydi.
  • niye yok ...?
  • savunma yapacaksan plazma ile hafif yapacan tek
    5000 tane hafif 50 tane plazma yap kimse yaklaşabiliyormu bakalım
  • 1000 muhriple girince plazmanın sadece adı kalıyor.gravitasyon araştırmasına kadar savunmaya gerek yok.gravitasyonu yapmak için gereken soalr uyduları yaparkende iyi bir savunma gerekiyor uyduları gelip çöp yapmasınalr diye.o yüzden başlarda savunma gereksiz.birde benden tavsiye gravitasyon yapacaklara.25 milyon falan kristal biriktirin nanitiniz 4 olsun 2 gecede basın gravitasyonu gitsin.ben öyle yaptım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.