Şimdi Ara

Idealist miyiz ütopik mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
742
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben bilgisayar istiyorum. Bence an iyi araştirma ortami dvelet duzeyinde devasa acik var butun sistem ithal. En basit araba yapsak yazilimi ithal. Tipta aletlere bakiyorum bilgisayara veri aktaran tum sistem dis kaynakli bunlar yapilabilir geliyor bana. Cevrem bu istegin bir yil surer sonra devlete kapagi atip az maasa calisirsin diyor. Tip yazmak icin kendimi zorladim icimden gelmedi. Bayan oldugum icin piyasada sesin cikmaz ozelde is bulamazsin diyen bile var. 2 gun kaldi tercih sayfasini bile acmadim
    Sizce hayal mi olmali secimim yoksa hayat diyip tipmi yazayim zamanla severmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• eğer saatlerce bilgisayar başında oturabileceğini düşünüyorsan yaz gitsin.
  • chernobog C kullanıcısına yanıt
    Kaldiranlar utansin

• Bence ne yapmak ne okumak istiyosan onu yaz,ağzı olan konuşuyor milleti umursama
  • İdealistsin

• Bilisim sektorunde muthis pozitif ayrimcilik var. Cogu kisiden daha hizli yukselebilirsiniz. Dediginiz seyler benim de cok ilgimi cekiyor ama maalesef gunumuzde bilgisayar muhendisleri bir uygulama gelistiririm moruq reklamdan kazanirim moruq kafasinda. O alanlarda cok acik var gomulu sistemlere yonelirseniz o yola kisa bir sekilde ulasirsiniz gibi geliyor. O alanda yaptiginiz bir is sizi en tepelere cikarir cunku rakip yok. En tepedeyken baska projeler icin zaman da bulabilirsiniz. Ama hayatinizi 1 projeye baglarsaniz haklilar cunku stabil bir maas olmayacak devletteki gibi. Bunlarin haricinde aile de onemsiz degil bence. Tip okuyacaksaniz da hep en iyiye odaklanan arastirmaci bir doktor olmaya calisin. Mumkunse ingilizce olsun tip ki yurtdisinda yasanan gelismeleri ve yayimlanan makaleleri rahatlikla takip edebilin.

• quote:

Orijinalden alıntı: yvz_1149

Bilisim sektorunde muthis pozitif ayrimcilik var. Cogu kisiden daha hizli yukselebilirsiniz. Dediginiz seyler benim de cok ilgimi cekiyor ama maalesef gunumuzde bilgisayar muhendisleri bir uygulama gelistiririm moruq reklamdan kazanirim moruq kafasinda. O alanlarda cok acik var gomulu sistemlere yonelirseniz o yola kisa bir sekilde ulasirsiniz gibi geliyor. O alanda yaptiginiz bir is sizi en tepelere cikarir cunku rakip yok. En tepedeyken baska projeler icin zaman da bulabilirsiniz. Ama hayatinizi 1 projeye baglarsaniz haklilar cunku stabil bir maas olmayacak devletteki gibi. Bunlarin haricinde aile de onemsiz degil bence. Tip okuyacaksaniz da hep en iyiye odaklanan arastirmaci bir doktor olmaya calisin. Mumkunse ingilizce olsun tip ki yurtdisinda yasanan gelismeleri ve yayimlanan makaleleri rahatlikla takip edebilin.
    Gömülü sistemleri bu yil duyup arastirdim ulkenin en buyuk acigi orada sanirim. Tipta da dediginiz gibi biyokimya dan farmadan ilac uretimi istiyorum. Ailemin ne istedigini onemli ama tip ait hissettigim yer degil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk mu tip mi???
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.