Şimdi Ara

İdealler peşinde koşmak mı? İş garantisi mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hayalini kurduğum yerlere ulaşabilmek(CERN,MIT gibi araştırma yapabileceğim yerler) için Bilkent fizik seçip şansımı denemek mi? Yoksa daha çok iş imkanı olan Ytü Makine mi?
    Fiziği seçmek istiyorum lakin ortalamam ya yüksek olmazsa ? zorlanıp ortalamam iyi olmazsa işsiz kalıp istediğim yerlerde olamayacağım çoğu kez vurgulanıyor. Şansımı deneyip çok çalışmak istiyorum ama tabi İstanbul'da olmanın da bir dezavantajı var. Ytü makinede ise iş garantisi daha fazla. Ama buna nazaran olmak istediğim yerlerden uzak yerlerde çalışıcam. Fizik seçip bunu denemek istiyorum ama işte malesef arada kalıyorum. Var mı bana tavsiyesi olan ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik seviyosan oku kardeşim geçen sene mimarlık tutturan arkadaşım bu sene fizik için hazırlandı

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam gönlüm fzikten yana ama destek olan insanlar nadiren olduğu için çok arada kalıyorum

• Hocam fiziği seviyorsan okunur hem Bilkent'in yurt dışı bağlantılarının da iyi olduğunu okuyoruz yani gidilir bence.
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    Evet aslında o da çok önemli. Dersler sanırım zorlar ama umarım iyi ortalama yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: E-mac

Evet aslında o da çok önemli. Dersler sanırım zorlar ama umarım iyi ortalama yaparım.

Merhaba hocam. Bende ayni durumdayim. İsgarantisi olan ytu bilgisayar yada hacettepe eem gibi yerler tutuyor. Fakat benim gonlumden gecende bilkent-boun fizik.ne yapacagim bilmiyorum.eem yazip yandal fizik yada secmeli dersleri fizikten alirim diyorum.8 sene sonra piyasada 3k gibi bir maasla ayni maraton hayati yasamak yerine yurtdisnda doktora programinda hem gezip hem calismak daha cazip geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mertdemirci99 M kullanıcısına yanıt
    Evet hocam ben de aynısını düşünüyorum. Ben ytü makineden bazı hocalarla konuştum çap yapsan da bilkentten iyi ortalama ile ayrılmak onlara da daha cazip geldi.Burda asıl sorun iyi bir ortalama yapmak bu da emeğe bakıyor.Çok emek vermemiz lazım ki yurtdışındaki iyi üniversitelerde yüksek l. doktora yapalım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.