Şimdi Ara

Ideapad IP 510 80SR0085TX kullananlar bakabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.istanbulbilisim.com.tr/lenovo-ideapad-ip-510-80sr0085tx-notebook-fiyati,212104.html

Başlıktaki bilgisayar 2 bin liraya alınır mı cs go tarzı oyunlar ve günlük kullanım için.
    Ayrıca kullanan arkadasların yorumunu bekliyorum. Kronik sorun vs var mıdır. Aldıgına pişman olan var mı? Veya bu fiyata daha iyisi alınabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cihaz güçlü, tasarımı da çok hoş. Forumda bir konusu var oraya bakabilirsin. Ben kullanmıyorum ama bence termal dizaynda hata var, lol oynarken arkadaşlardan biri touchpad sol üst köşesine dokunamıyormuş. Ben bu yorumu okuduktan sonra soğudum. Konu sahibi de bunu doğruladı. Bilmiyorum belki yaz sıcağından dolayı birde sen bak yanlış anladıysam beni de uyar bende alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Cihaz güçlü, tasarımı da çok hoş. Forumda bir konusu var oraya bakabilirsin. Ben kullanmıyorum ama bence termal dizaynda hata var, lol oynarken arkadaşlardan biri touchpad sol üst köşesine dokunamıyormuş. Ben bu yorumu okuduktan sonra soğudum. Konu sahibi de bunu doğruladı. Bilmiyorum belki yaz sıcağından dolayı birde sen bak yanlış anladıysam beni de uyar bende alayım

lolü touchpadde oynamak nedir hacım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ravenheim

quote:

Orijinalden alıntı: thunderstruck7

Cihaz güçlü, tasarımı da çok hoş. Forumda bir konusu var oraya bakabilirsin. Ben kullanmıyorum ama bence termal dizaynda hata var, lol oynarken arkadaşlardan biri touchpad sol üst köşesine dokunamıyormuş. Ben bu yorumu okuduktan sonra soğudum. Konu sahibi de bunu doğruladı. Bilmiyorum belki yaz sıcağından dolayı birde sen bak yanlış anladıysam beni de uyar bende alayım

lolü touchpadde oynamak nedir hacım

lol touchpad de oynanırmı hiç ondan bahsetmiyorum ben. Lol gibi grafik fakiri bir oyunda kendini soğutamaması kabul edilemez. Elektronik sıcaklıktan nefret eder, ömrünü kısaltır. Bu cihazla sürekli oyun oynayacak arkadaşlar 2 sene sonunda eminim sorunlarla karşılaşıcaklar. Kendimden biliyorum dilim yandı çünkü bir kere. Cihazın notebookcheck de incelemesi yok bir kere olsa zaten yerden yere vurur bu cihazı notebookcheck, termal throttle banko var bu cihazda. Cihaz almadan notebookcheck incelemesine bakın derim.

Sonsöz olarak şunu söylemek istiyorum bu cihaz güzel bir multimedya cihazı, oyunla yorarsanız kısa sürede havlu atar(1,5-2 yıl kadar).

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.