Şimdi Ara

idefix'i nasıl bilirsiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
20.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son zamanlarda İdefix kelimesi geçen her yerde şikayet var. Demek ki eski hizmet politikalarında değişiklik yaptılar. hepsiburada.com tavsiye ederim. 15 TL ve üzeri kitap alışverişlerinde kargo ücreti almıyorlar.
  • İlk alışverişimi bu hafta içerisinde yaptım.Daha kitaplar elime ulaşmadan kesinlikle bu son alışverişim oldugunu söyleyebilirim.Aynı gün kargo yalandan ibaret.
  • Buyrun benim ilk siparişimle birilikte açtığım konu, ve gelişen olaylar:

http://forum.donanimhaber.com/m_68025621/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68670276

Benim gözümde de rezil bir site idefix. Dünya kadar online alışveriş yaparım, ama bu kadar pişkinlerini ilk kez gördüm. Kitapları aldığım günün akşamında üyeliğimi hemen sildim siteden.
  • Şipariş nasıl iptal ediyoruz var mı bir yolu ?
  • Pahalı bilirim, onun için hiç alışverişim olmadı. Ama ünlü bir site sonuçta sorun çıkacağını sanmam.
  • İdefix e siparişi iptal etmek istediğimi ,şiparişle ilgili ayrıntıları tüm forum sitelerinde anlatacağımı bildiren bir mesaj yazmıştım.Söyle bir mesaj geldi:

Siparişinizden aşağıda bilgileri bulunan ürünler bugün kargo firmasına teslim edilmiştir. Siparişinizin 1-2 gün içerisinde teslimat adresinde olması beklenmektedir. Bu süre içinde paketinizin teslimat adresinde olmaması durumunda bize bir e-posta ile bildirmenizi rica ederiz.

Verilen linke tıklandığında aşağıdaki gibi bir mesaj cıkıyor:

Siparişiniz Yurtiçi Kargo'ya teslim edildi. Kargonuzun işleme alındıktan sonraki durumunu daha sonra buradan takip edebilirsiniz.

Sizce bu gerçekten kargoya verilmiş mi?
  • Hesaplı bir site fakat tedarik süreci uzun olabiliyor.
  • İdeefize sipariş verdim ayın 15. de, toplam dokuz kitap, bedelini de havale ile ödedim, kitaplar stokta görünüyor, ama kendi depolarında bir kısmı görünmüyor, tedarik aşamasında deniyor sitelerinde, telefonlara çıkmıyorlar. Millet stokta görüp sipariş veriyor, ancak kandırmaca, siparişi temin etmek uzun sürüyor, müşterileri üzüyorlar, bir daha kesin sipariş vermem oraya, havale de göndermem. Güvenilir bir yer değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: actively

İdeefize sipariş verdim ayın 15. de, toplam dokuz kitap, bedelini de havale ile ödedim, kitaplar stokta görünüyor, ama kendi depolarında bir kısmı görünmüyor, tedarik aşamasında deniyor sitelerinde, telefonlara çıkmıyorlar. Millet stokta görüp sipariş veriyor, ancak kandırmaca, siparişi temin etmek uzun sürüyor, müşterileri üzüyorlar, bir daha kesin sipariş vermem oraya, havale de göndermem. Güvenilir bir yer değil.

Her sene fuar süresince siparişleri teslim etmekte gecikiyor idefix. Güvenilir bir yerdir ancak fuar sırasındaki yoğunluktan dolayı yetişemiyorlarmış. Tabi bu onları haklı çıkarmaz ama dediğim gibi fuar zamanları dışında rahatça alışveriş yapılabilir.
  • ÇOK UCUZ VE HER KONUDA ARADIĞIN HER KİTABI BULABİLECEĞİN TÜR KİTAPLAR VAR ÇOK SEÇENEKLİ BİR SİTE VE ÇOOOOKKKK UCUZZ
  • Kaynak kitaplar konusunda iyidir fiyat olarak çok makul olduğu söylenemez
  • Açıkça milleti kandırıyorlar, sipariş verirken stokta var görünüyor, ama şimdi baktım sözleşmeye 9 kitaptan 3 tanesi var siparişte. Diğerleri bu yoğunlukta temin edilmesi haftalarca sürüyor. Müşteri telefonlarına bakmıyorlar, başka yerlere de sipariş veriyorum, olanı gönderiyorlar, kalanı temin ettikten sonra
  • iyi biliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: actively

Açıkça milleti kandırıyorlar, sipariş verirken stokta var görünüyor, ama şimdi baktım sözleşmeye 9 kitaptan 3 tanesi var siparişte. Diğerleri bu yoğunlukta temin edilmesi haftalarca sürüyor. Müşteri telefonlarına bakmıyorlar, başka yerlere de sipariş veriyorum, olanı gönderiyorlar, kalanı temin ettikten sonra

Müşteri temsilcisine en sonunda ulaştım, stokta olan kısmı hemen kargoluyorlar, geri kalanı stoklara girince. Ama kitapları almaya kalkın, stokta görünüyor, garip.
  • Siparişimi 2 değil 18 günde gönderemeyen e ticaret sitesi . Stokta görünen kitabı tedarik edemedim dilerseniz hazır olanları gönserelim yazısından sonra aynı gün kargoya verilmesini istedim. 3 gün sonra cevap gelmeyince ben aradım. çok yoğun hazır da kargo şirketine veremedik cevabı geldi. utanmazlık, rezalet dizboyu.. 10 kuruş fazla olsun kitapyurdu olsun. Bir daha tövbe..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siparişimin içine saçma sapan 2-3 kitap ayraçlarından bir düzine konulması dışında yapılmış herhangi bir özür yok. Gönderdikleri robot mesajı saymazsak.

• Hatanız,gecikmeniz,oyalayıcı üslubunuz,cevapsız maillerim adına bir özür veya hediye göndermeyi düşünmüyorsunuz sanırım diye mail attım 1 aydan fazla oldu sanırım ,klasik: cevap yok.

• idefix.com 'U nasıl bilirsiniz ?
    -Berbat bilirim kardeşim. Uzak durmak hayrına olacaktır. Aksi halde "ucuz etin yahnisi ne olacak " şeklinde teselli muhabbetlerine girersin.

• keşke bi araştırsaymışım 15 gündür bekliyorum arkadaş bu nasıl bir işletmedir ya bir daha tövbe
  • Her ne kadar kargolamada bir kitapyurdu olmasa da şu ana kadar yaptığım 23 alışverişte sorun yaşamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.