Şimdi Ara

idefix'i nasıl bilirsiniz? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
20.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet katılıyorum ve kitap satış sayıonıda gosterse hoş olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 Aralık 16:30 da verdiğim kitap siparişi 19 Aralık ta elime ulaştı. yapılan yorumlara rağmen idefix yaptığım tüm alışverişlerde 2-3 gün içerisinde kitaplar elime ulaştı.
  • 30 aralikda 3 kitap siparis ettim 2 si 3 ocak son kalanda 5 ocakta geldi.siparis takip yeri anlasilir ve dogru olmus .adamlarin 2 tahmini kargo ulasma zamanlarinda elime ulasti paketler.
    Tavsiye ederim kullanin

• Dun siparis verdim 3 adet kitap bugun elime gecti. Kitapcidaki yeni kitap gibi durmuyordu. Sanki en alttan deponun tozlu yerinde alinmis ilk sayfalari kivril halde geldi. Memnun kalmadim desem yeri. Sonraki alisverisim idefix'ten olmayacak.

Kitapcidan kitap aldim. Serit bicakla kapagina faca cekmisler. Kafam bozuldu. Kitapcidan da kitap almam.

• 2 sipariş verdim ikisindede ertesi gün elime ulaştı.
  • Güvenilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlılar ama son gelen kargoda bir kitap baya kötü geldi.kapağı kıvrılmıştı. bakalım yenisi ile değiştirecekler mi?
  • Bir süre önce idefixden şu kitapları aldım
    İki kule (lotr)
    Scherlock holmes mavi yakut
    " kızıl soruşturma
    " baskerville laneti
    mem û zin

Şimdi başlayayım
    Ben aslında siparişleri mem u zin ve iki kule için yaptım. O arada ilgimi diğerleri çektiği için sipariş ettim.
    Mem u zin stokta var gözüküyordu ve kitap bilgilerinden türkçe (orjinal dili: kürtçe yazıyordu) ben de kürtçem çok iyi olmadığı için sipariş ettim birkaç gün geçti sipariş gelmedi baktım sadece mem u zin temin edilmemiş. Şaşırdım tokta var yazmasına rağmen temin edilememişti. Mesaj yazdım tık yok. Birkaç gün sonra geldi (o zman iki kitabı bitirmiştim bile) asıl şoku o zaman yaşadım. Kitap tamamen Kürtçe idi(bilgilerde türkçe yazıyordu). Mesaj yazdım ama yine tık yok! müşteri ile ilgilenseler iyi olacak.

• Ben birinci olarak kitapyurdundan orda bulamazsam idefixden alırım ikisinde de sorun yaşamadım
  • Güvenilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İdefixten yaptığım çoğu alışverişte kötü kitaplar geldi. Arkadas.com.tr veya kitapyurdundan alışveriş yapıyorum genelde.

• İdefix bi ara sabit fikir dergisi gönderiyordu alışverişlerde geçenlerde kitap aldigimda gondermediler :( artik gondermiyolar mi acaba ?

• cuma saat 1 de sipariş verdim.(dün) Hala şöyle yazıyor Sipariş Durumu: Tahsilatınız yapılmış, Siparişiniz işleme alınmıştır.

Normal mi bu:( 3 4 güne elimde olsa iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxxx15

cuma saat 1 de sipariş verdim.(dün) Hala şöyle yazıyor Sipariş Durumu: Tahsilatınız yapılmış, Siparişiniz işleme alınmıştır.

Normal mi bu:( 3 4 güne elimde olsa iyi olur

Cumartesi ve pazarı dikkate dahi almayın. Çünkü 1-5 iş günü içerisinde yollayacağız derler. O yüzden tedarik edebildiklerini en geç perşembeye kadar kargoya vereceklerdir. Eğer ki tamamını daha erken tedarik ederlerse hemen yollarlar. Ama parçalı sevkiyat olacak gibiyse perşembeye kadar bekleyebilirsiniz.
    Umarım o kadar gecikmez.
  • The Ugly kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler eyv.
  • idefix iyidir. d&r=idefix ikiside doğan grubu. bi yamukları olmadı şimdiye kadar. tabi hiçbir şey mükemmel değildir. aksaklıkları olabilir.
    benim asıl tavsiyem belirli bir kitapçı bulun. kitapçıya telefonla veya diğer yollarla sipariş verin. aynı fiyata veriyorlar büyük miktarda. %1-2 fark varsa da onların karı olsun. bu dediğim büyük şehirler için geçerli. bu sayede sosyal çevrenizde gelişiyor. ayrıca kitapçılarda ticaret hayatlarına devam ediyorlar. sayenizde
  • The Ugly kullanıcısına yanıt
    Hocam kargoya verildi yeni.Kargo işinden fazla anlamam yurtiçi kargo nezaman ulaştırabilir tahminen?Pazarları iş yapıyorlar değil mi
  • quote:

Hocam kargoya verildi yeni.Kargo işinden fazla anlamam yurtiçi kargo nezaman ulaştırabilir tahminen?Pazarları iş yapıyorlar değil mi

Pazarları dağıtım yok malesef pazartesi ye kalır

• Dreazz kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler cevap için.Napalım artık bekleyeceğiz acelesi yok : )
  • quote:

Bugün yola çıkarsa eğer pazartesi elinizde olur. Pazarları diğer arkadaşın dediği gibi dağıtım olmuyor.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.