Şimdi Ara

idefix'i nasıl bilirsiniz? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
20.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eyv sağolasın.
  • Başlığı okuyunca ardından "helal olsun mu" diye soracaksın sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargo fiyatları nasıl, Kitapyurdu gibi 10tl üstü 1 tl 20tl üstü ücretsiz mi? Kitapyurdu ile kıyaslarsak hangi açılardan hangileri daha iyi? İdefix daha ucuz gibi görünüyor.
  • arkadaşlar ben 19.02.2015 Perşembe günü saat 22.12'de vermiş olduğum sipariş aradan 5 gün geçmesine rağmen gelmedi.İdefixten ilk siparişim ama elim kırılsaydıda bu firmadan alışveriş yapmasaydım.Anlamadığım nokta para tahsilatı ve kargo ücretini anında alıyorlar,kitabı göndermiyorlar zamanında ,bizde üniversite öğrencisiyiz ders kitabı alıyoruz,sınavlarımız var,nasıl bir ciddiyetsizlik bu
  • bilip bilmeden güvenilir yazan insanlar neyin kafasında

böyle rezil sitelerden alış veriş falan yapmayın sipariş verdim 3 lü set yani içinde 3 kitap olması lazım

bu rezil site sadece 2. kitabı yollamış geri kalan 2 kitap yok

5 kitap siparişi verdim 3 ü geldi birisi üstte dediğim gibi yarım yamalak onu da gönderdim geri 6 gün oldu

sizin allah belanızı töbe töbe BU SİTEDEN KİTAP FALAN ALMAYIN SORUMSUZ REZALET Bİ SİTE
  • quote:

Orijinalden alıntı: osurgan

bilip bilmeden güvenilir yazan insanlar neyin kafasında

böyle rezil sitelerden alış veriş falan yapmayın sipariş verdim 3 lü set yani içinde 3 kitap olması lazım

bu rezil site sadece 2. kitabı yollamış geri kalan 2 kitap yok

5 kitap siparişi verdim 3 ü geldi birisi üstte dediğim gibi yarım yamalak onu da gönderdim geri 6 gün oldu

sizin allah belanızı töbe töbe BU SİTEDEN KİTAP FALAN ALMAYIN SORUMSUZ REZALET Bİ SİTE

Arada bir her sitede sorun çıkabilir içinde insan faktörü bulunan hiçbir sistem mükemmel şekilde işlemez.Size hatalı gönderim yapıldığı için site güvenilirliğini kaybetmez kitapları temin ederlerse yollarlar edemezlerse paranızı iade ederler.

• Hep indefixden yaptim, sadece 1 kere sorun oldu onuda hallettim.

• Bende alışveriş yaptım ama bir kitabım tedarik olunamadığı için iptal ettim dün. Paranız 3 gün içinde yatar dediler. Daha uzun sürer mi ?
    Daha önce iade yaşayan oldu mu kaç günde iade ettiler

• Bizde idefix D&R gibi firmaları doğru duzgun firma bilirdik bu firmanin müşterisine saygısı olmayan müşterisini Kandıran bir firma oldugunu bilmenizi isterim..nedeni 1.5 ay once bir siparisim oldu urunleri tedarik edemedikleri icin iptal ettiler ancak geri odemesini hala yapmadilar defalarca aramama mail atmama ragmen kesinlikle boyle sitelerden alisveris yapmayin
    .

• Evet arkadaşlar, ben de idefix firması ile sorun yaşadım ve alışveriş yapmayı bıraktım.
    Çok önceleri bu siteden toplu kitap alış verişi yapıyordum, tamam sorun yoktu.
    Ama son zamanlarda işi bozdular. Bunun sebebi de yanılmıyorsam firma el değiştirdi.
    Belki de bundan 2 sene önce son siparişimde 5-6 kitap siparişi vermiştim idefixten.
    BÜtün kitaplarım yanlış geldi. Yahu inanamıyorum yazılı olan bir sipariş nasıl yanlış gelebilir?
    Geri gönderdim tekrar yanlış kitap gönderdiler. Tekrar gönderdim, bu sefer yarısı doğru yarısı yanlış geldi.
    Resmen çıldırttılar beni. Şikayetvar.coma şikayetimi yazdım, kendilerine Telefonda söyledim ve bu firma ile ilişkimi kestim.
    Sık kulanılanlardan ismini sildim. Sitelerine uğramıyorum. Ağzıyla kuş tutsalar, gel sana bedava kitaplar verelim deseler boş ...
    Firma benim gözümde güvenirliğini kaybetmiştir. Kitap alış verişimi kitapyurdu sitesinden yapıyorum.
    Allah'a şükür önemli bir sorun yaşamadım. Arada bir D&R firmasından da alıyorum ama çoğunluk kitapyurdu ...

• 1 hafta önce idefixi kullandım, 3 gün içinde elimdeydi. Hem de sorunsuzdu. Şans işi herhalde..

• Şuana kadar hiç bir siparişim gecikmedi aksine kitapyurdundan verdiğim siparilerde hiç bir zaman vaktinde elime gelmedi kitapyurdunun fiyat konusunda daha uygun olduğuna bir kaç kez denk geldim ama idefixtwn şaşmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: electronica

Evet arkadaşlar, ben de idefix firması ile sorun yaşadım ve alışveriş yapmayı bıraktım.
    Çok önceleri bu siteden toplu kitap alış verişi yapıyordum, tamam sorun yoktu.
    Ama son zamanlarda işi bozdular. Bunun sebebi de yanılmıyorsam firma el değiştirdi.
    Belki de bundan 2 sene önce son siparişimde 5-6 kitap siparişi vermiştim idefixten.
    BÜtün kitaplarım yanlış geldi. Yahu inanamıyorum yazılı olan bir sipariş nasıl yanlış gelebilir?
    Geri gönderdim tekrar yanlış kitap gönderdiler. Tekrar gönderdim, bu sefer yarısı doğru yarısı yanlış geldi.
    Resmen çıldırttılar beni. Şikayetvar.coma şikayetimi yazdım, kendilerine Telefonda söyledim ve bu firma ile ilişkimi kestim.
    Sık kulanılanlardan ismini sildim. Sitelerine uğramıyorum. Ağzıyla kuş tutsalar, gel sana bedava kitaplar verelim deseler boş ...
    Firma benim gözümde güvenirliğini kaybetmiştir. Kitap alış verişimi kitapyurdu sitesinden yapıyorum.
    Allah'a şükür önemli bir sorun yaşamadım. Arada bir D&R firmasından da alıyorum ama çoğunluk kitapyurdu ...

Sinir bozucu bir durum. Geçmiş olsun hocam. Şu ana kadar tüm kitap alışverişlerimi bu siteden yapıyordum fakat konudaki yorumları görünce artık iletişimimi kesmeye karar verdim. Kitapyurdu'nu kullanacağım bundan sonra.

• Bende bugun oglen 2 tane kitap siparis verdim. Hala tedarik surecinde yaziyor. Biraz sikayet vara baktim cok sorunlu bi siteymis. Sanirim benide ugrastircaklar. Keske kitapyurdu sitesinden alsaydim.

• Bu aralar ciddi bir sıkıntı var. Kargolar gelmiyor, müşteri hizmelerine ulaşmak zor.
  • Ben eskiden yıllarca bu siteyi kullandım. Yapılan yorumlardan ötürü değil fakat değişiklik olsun diye Kitapyurdu'na yöneldim.
    Eğer cidden böyle ise durum, biraz kaliteyi arttırmaları lazım diye düşünüyorum.
    Kitap okuyucuları sabırsızdır. Tedarik ve kargo sürecinin hızlı organize edilmesi gerekir.
    Bugün Kanada'ya veya Avustralya'ya kargo yollasanız minimum 5 maksimum 10 günde ulaşıyorken ülkemizde bu tarz sıkıntılar yaşanmamalı.
  • son siparişim birkaç gün içinde elime ulaştı herhangi bir sıkıntı yaşamadım kargo olarak bukoliyi seçmiştim...
  • ne zaman sipariş versem benimde elime bi kaç gün içerisinde ulaşıyor. yalnız idefixi bildim bileli dert yananı da çok.
    tek seferde yüklü sipariş veriyorum belki o yüzden bekletmiyolardır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son 8 kitap aldım. 1 tanesi üstü yırtık falan geldi ama yinede güzel.
  • 20 Aralık sipariş verdim. 1 gün sonra paketlendi,kargolandı. Bugün elimdeydi.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.