Şimdi Ara

idefix'i nasıl bilirsiniz? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
20.289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İnternet piyasasına göre biraz pahalı sanki

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle bir kereden fazla alışveriş yapılmaması gereken site. İlk kez yapmış olduğum alışveriş sonucu bir daha idefixten sipariş vermemeye yemin etmiş durumdayım. Kesinlikle uzak durulması gerekiyor.
  • Yıllar önce birkaç kitap almıştım. O zamanlar bir problem yaşamamıştım. Geçenlerde stoklarında bulunan bir kitap siparişinde bulundum. Ertesi gün yurtiçi kargoya verdiklerini belirttiler, fakat bir türlü kargo takip numarasına ulaşamıyordum. Kargoya verilmesinin ardından ayrı günlerde 2 kere aradım. 2 sinde de saçma bahaneler ileri sürdüler. Hem telefon hem de mail yolu ile siparişimin iptal edilmesini istediğimi belirttim. Tabiki mailime cevap verilmedi, telefonda ise kargo onlara ulaştığında iptal edileceğini söylediler. Fakat problem zaten ortada ürünün olmaması ve kendilerinin suçu yurtiçi kargoya atması ki kesinlikle inanmıyorum. Eğer bu hafta problemim çözülmez ise haftaya hakem heyetine gidip şikayette bulunacağım. Adamlar resmen dolandırıcılık yapıyor. Böyle beşpara etmez yerlerden değil kitap limon bile alınmaz.
  • sipariş vereli 6.gün oldu hala kitapları kargoyua vermemişler. nezaman telefonla ulşamaya çalışsam teleksreter, bekleyen sırasında 13. sü diyor. sabah 7 de arasam aynısı akşam 9dada sürekli uzun bekletmeler kesinlikle geri dönüş yok ..şimdiye kadar en az 10 mail yazdım dönüş yok..138 tl lik kitap aldım inşallah gönderirler..dikkatli olmak gerek..
  • Yıl 2013, halen idefix'ten alışveriş yapanlar var!
  • bence gayet iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle dolandırıcı bir firmadır idefix. ŞikayetVar sitesinde onlarca müşteriyi dolandırdığı açık bir şekilde gösterilmektedir. Müşterilerinin ürünlerini göndermeyip üzerine de para iadesi yapmamaktadır. 1 aydır paramı iade etmediler. Müşteri temsilcileri müşterilerin telefonlarına cevap vermiyor. İsterseniz sadece deneme için arayıp sonucu kendiniz görebilirsiniz. Kesinlikle uzak durulması gereken bir firma. Ben kolumu kaptırdım şimdi tüketici heyetiyle paramı kurtarmaya çalışıyorum. İdefix sahtekar bir firmadır uzak durum.
  • merhabalar,
    idefix,prefix,ve bir kaç tane daha var bunalr aynı şirket. bende 2 hafta oldu sipariş vereli.önce siparişin temin edildi kargoya verilmeyi bekliyor dendi,ama hiç bir işlem olmadı..her yere haklarında yazı yazdım..dün arandım bir kitapınız eksik olarak kargoya veriyorum..tamam dedik bunada şükür..bu sabah sipariş takibe bakdığımda sipariş temin aşamasında tahsilatınız yapılmış yazıyor takipte. bu ne rezillik bu ne şerefsilik anlamadım..telefon ulaşmak mümkün değil kesinlikle ulaşmazsanız..burdan duyuruyorum burdan kesinlikle kitap almayı denemeyin.
  • geçen pazar verdiğim siparişi bugün kargoya verdiler. son 2 haftadır ciddi şikayetler sosyal medyada var. bundan sonra idefix'ten kitap almayı düşünmüyorum. adamlar attığın maile cevap vermiyor. müşteri hizmetlerine bağlanmak için yarım saat beklemen lazım. rezillik.
  • 7 yilldiz Kitapyurdu`nu kullaniyotdum ve nerdeyse hic sorun yasamadim ve tum siparislerim elime zamaninda ulasti. Fakat Idefix adli sabit kafali adamlardan siparis vereyim dedim keske bulasmaz olaydim. 6 Haziran`da siparis verdim bugun 1 Temmuz hala 4-5 kitap hazirlanacak da yollanacak.

Musteri iliskilerine telefon ediyorsun 30 dakika sira gelsin diye beklersin. Siras gelince de binbir turlu yalanlar. Bir daha sabitfikir`lilerle is yaparsam. Ulan bu kadar zaman icinde kitaplar yeniden yazilidi be.
  • Sinirimden cümleleri bile düzgün yazamadım. Utan Idefix utan...
  • Kazıkçı

• 3-4 ay önceki bir siparişimi gayet hızlı şekilde göndermişlerdi. Geçen hafta verdiğim bir siparişi ise 2-3 gün gecikmeyle gönderdiler.

Idefix, Nisan 2013'te el değiştirmiş. D&R 11,5 milyon TL'ye satın almış. İlk akla gelen, eski sahipleri 11 milyonu aldıktan sonra hâlâ çalıştıkları Idefix'ten bir beklentileri kalmadığından şevkleri de bitmiş olabilir. :-)

Çalışanlar, depolar yeni yerlerine taşınırken karmaşa yaşıyor olabilirler. D%R, Idefix'in çalışma sistemini değiştirmiş olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzeyBir -- 3 Temmuz 2013; 15:21:27 >
  • Peki, şimdilik Idefix'ten uzak durmak iyi olacağına göre...
    Sadece kitap değil, DVD, müzik filan da satan alternatif site önerisi olan var mı? Kitapyurdu fena değil ama sadece kitap satıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KuzeyBir -- 9 Temmuz 2013; 19:28:12 >
  • Bence gayet iyi

• Gayet güvenilir aradığını bulursun zaten D&R idefiz'i satın aldı.
  • Köklü ve eskiden beri bilinen bir/ guvenilen bir site diyorlar. Tabi şu anda nasıldır bilinmez.

• idefix hakkında yazılan bütün yazılar yanlış bilgi içermektedir yorumları yazanların hepsi fake site yöneticileri tarafından yazılmıştır umarım bunların sözüne itimat ederseniz sonunuz benim vehttp://www.sikayetvar.com/firma/detay/idefixcom buradaki 100 lerce kişi gibi olur kendi adıma 2 iş günü içerisinde teslim almam gereken kitaplarımı 23 gün oldu halen temin aşamasında karar sizin ama önce iyi araştırın derim benim gibi fiyat daha uygun yazıyor ve bu sitedeki gibi yalan yanlış yorumlarla aldanmayın..
  • idefix kazıkkçı bir sitedir 10 gün oldu kitap yok ortada

• Tavsiye etmem.
    Arkadaşım oğluna penguenlerin olduğu bir çizgi film satin aldi. Kendisine penguen belgeseli gönderdiler. İade edip kargolayın dediler, o da geri gönderdi. Bir hafta sonra aynı dvd yi geri gönderdiler.
    Ayrıca fiyatları ve kargo alt limiti de çok yüksek.
    D&Ryi tavsiye ederim.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.