Şimdi Ara

idefix'i nasıl bilirsiniz? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
20.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • idefix battı . şu anda piyasadan para topluyorlar , ben de para kaptıranlardanım 10 gündür parasını aldıkları halde hiçbir ürünü yollamıyor maillere cevap vermiyorlar
  • Özellikle şu ara uzak durun.Galiba dükkanı kapatıp gittiler kitap da göndermiyorlar
  • 5 gündür kitaplarımı yollamadılar bayrama kadar yollamazsalar napıcam bilmiyorum bayram sonrası girmem gereken bir sınav var böyle bir sorun yaşarsam bu siteyi asla kullanmam bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gitti bizim parada sanırım 120 tl lik kitap siparişi verdim ne kitaplar geldi ne maile cevap veriyorlar nede telefona bir daha asla sakın bulaşmayın.
  • İdefix üzerinden geçen sene Aralık ayında verdiğim sipariş ertesi günü ya da 2 gün içersinde tarafıma ulaştırılmıştı.

İdefix'ten yaklaşık olarak 1 sene sonra 2. alışverişim oldu;

Sipariş tarihi: 11 Aralık 2013, Saat: 11:29

Toplamda 3 kitap siparişi sözkonusuydu ve bunlardan 2 tanesi için "stokta" ifadesi, bir diğeri içinse "En geç 2 gün içersinde tedarik" benzeri bir not yazıyordu.

Bu siparişin ödemesini ise öğlen saat 12'ye gelmeden ödemiş bulunmaktaydım. Ödememi de not kısmını İdefix'in belirttiği şekilde doldurup gerçekleştirmiştim. Zaten aynı gün sipariş durumu tahsilatın yapılmış olduğu ve siparişin işleme alındığı bilgisiyle değiştirilmişti. Kitapların durumu hakkında da "temin edilmektedir" ifadesi vardı.

Bugün ise 18 Aralık 2013, Saat: 14:50 ve siparişin durumu ile ilgili olarak da kitapların durumu ile ilgili olarak da hiçbir değişiklik sözkonusu değil.

Gönderdiğim iki mesajı da cevapladılar; fakat bana kalıp mesaj gibi geldi... Bir diğer konuda, siparişleri, 8. ya da 9. sonunda iptal olduğunu iddia edenler ve bundan dolayı [haklı olarak] sitemkâr olanlar var. Bakalım bizim siparişin akıbeti ne olacak...

İdefix'i itham etmiyorum. Sadece içersinde bulunduğum durumu aktardım.

Fakat şu açıkça bildirebilirim; siparişimi İdefix üzerinden gerçekleştirmemin sebebi, bir önceki siparişimin olumlu bir şekilde sonuçlanmasıydı. İdefixî Doğan Grubu'nun geçtiğimiz Mart ya da Nisan ayında 11,5 milyon $ karşılığında bünyelerine katmış olduklarından haberim var. İdefix'i Doğan Grubu'nun satın almasına rağmen sırf bir önceki siparişimin bana iletilmesindeki bütün aşamalardan memnûn kaldığımdan dolayı yine İdefix'i tercih ettim.

Eğer başkaca kitap satışı yapan site arayışı içersindeyseniz, şu site son derece düzgün bir siteye benziyor;

MaxKitap

Eğer bir başka zaman yeniden kitap satın alacak olursam bir sonraki siparişimi bu site üzerinden gerçekleştirebilirim.

• Ben 3 kitap sipariş verdim. 2tanesini 9 günde.Diğerini ondan 4 gün sonra alabildim. Kitaplar iyiydi sıkıntı yoktu. Ama kargo çok geç. Hiç kitap ayracı falanda gelmedi.
  • havaleyle alayım dedim bazı nedenlerden dolayı.2 gündür uğraşıyorum onaylanmasıyla.
  • şu an bu firma batık durumda mi, siparişler gelmiyor mu?
    yanaşmayalım mi diyorsunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R veya kitapyurdunu daha iyi buluyorum.
  • Dr dan aldım ayraç çıkmadı 😈😈😈😈😈

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 adet kitap aldım 2 günde geldi. fiyatları çok daha ucuz diye tercih ettim. burada yazılanlar gerçekten çok korkutucu. ama başıma birşey gelmedi ve baya memnun kaldım ben.
  • yeni üye oldum, sepetimdeki ürünleri onaylayarak alışverişe devam et diyorum üyelik bilgileri sayfasına yönlendiriyor beni, anlamadım sorun nedir ??
  • BoBaFeTT kullanıcısına yanıt
    İdefix'ten uzak durmak lazım . Hele yok fuardı, kampanyaydı diyorlarsa kaçmak lazım.Başıma daha önce gelenleri anlatsam roman olur. Hepsiburada.com'dan alıyorum kitapları ben. Hem en ucuz hem de en hızlı onlardan geliyor. Cumartesi gece sipariş ettiğim kitaplar geldi bugün..
  • Siparişlerimi vermiş bulunuyorum ve ucuz dediğiniz için kıyas yaptım, bilinen piyasa fiyatlarında satış yapıyorlar görünüyor, benim aldığım kitap serisi 35% indirimli idefix'de, hepsiburada'da bir indirim yok.

Bir hayalkırıklığı yaşarsam dönüş yaparım bu konuya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 23 Aralık 2013; 20:27:05 >
  • Siparişimle ilgili bazı bilgileri konuya ait diğer mesajımda yazmıştım.

İdefix, 21 Aralık'ta (siparişimin 10. gününde) gönderinin kargoya verildiğini bildiren bilgilendirici bir e-posta göndermiş. Gönderi takip numarasıyla sorgulattım; gönderimin içersinde bulunduğu kargo aracı ise bugün (23 Aralık'ta) saat 14'te İstanbul Başakşehir'den hareket etmiş ve son işlem kaydındaki veriye göre yine bugün saat 17:35'de İstanbul Bağcılar'a vardıktan 3 dakika sonra buradan da bir sonraki durağına varmak üzere yeniden hareket etmiş ki bu da gönderinin bana muhtemelen yarın ya da çarşamba ulaşmış olacağı anlamına geliyor.

Evet 11 ya da 12 gün çok uzun bir süre. İlk kez bir online alışverişim bu denli uzun sürüyor. Siparişin iptal olmaması olumlu ve kitaplarda bir sorun olmayacağını umuyorum. Fakat bir daha kitap siparişi verecek olursam deneme maksadıyla bir kere de Maxkitap'ı ya da bir ihtimâl başka bir siteyi tercih etmeyi düşünüyorum.

DÜZENLEME ( 25 Aralık 2013 )

Bu ek bilgileri gönderinin elime ulaşmış olması nedeniyle belirtiyorum.

Evvelki mesajımda hataen 12 gün olduğunu bildirmek yerine 10 gün demişim. Herneyse…

11 Aralık 2013 tarihli sipariş 25 Aralık tarihinde (dile kolay, 14 günden küsûratça daha da uzun bir sürenin sonunda) öğleden sonra saat 3’e 20 kala civarında tarafıma ulaştırıldı.

Bir sene kadar evvelki sipariş de bu sipariş de hava kabarcıklı poşet ile korunmuş olarak gönderilmişti; fakat 1 sene önceki siparişimdeki paket bir kutuya sarmalanarak gönderilmişti. Bu seferki ise bir tek sadece az evvel sözünü ettiğim peşete sarmalanarak kargoya teslim edilmiş ve bu poşetin boyunu aşan ya da denk noydaki kitaplar olması ve uzun bir yolculuk geçirmiş olması ndeniyle olsa gerek poşetin ağzının yarısından fazlası yırtılarak açık duruma gelmişti. Kitaplardan birisi bir bütün olarak biraz kavrulmuş ve uç kısımları da biraz kıvrılmıştı. Bu kitapları gönderen bir arkadaşımız olsa neyse, pek sorun olmaz; zira elindeki imkânlar elverdiği ölçüde sarıp sarmalayacakyırki defter yaprağına sarıp göndermiş olsa bile sorun değildir. Fakat bir firmaya, hele hele köklü bir firmaya hiç yakışmıyor.

Bu herneyse de sipariş esnasında özel bir not olarak, kitabın 2013 senesine ait bir baskı olduğunu bildirmeme rağmen kitabın 2012 baskılı olanı gönderilmiş. Üstelik en başta da belirttiğim üzere, siparişin 14 gün sonra göndermiş olmaları nedeniyle kendilerine kırık not veriyorum.

Kendilerine gerekli notları ileterek kendileriyle gerekli teması kurdum, bakalım süreç nasıl ilerleyecek…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Casper_C -- 25 Aralık 2013; 21:23:44 >

• 22'sinde (pazar) sipariş verdiğim 4 kitap gün itibariyle (26'sında) elime geçmiş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 27 Aralık 2013; 0:09:21 >
  • Ben 8 Agustos`da idefixten 2 kitap sipariş ettim.Cuma gününe denk geldi ve 2 gün sonra seçim vardı.Hala ulaşamadım kitaba yarın da gelmezse geri dönüş yapacağım.
  • başlığın şahane.
    iyi biliriz... :)
    şaka bir yana idefixten 1kez alışveriş yaptım ve o gün içinde kargoya verilip ertesi gün elime geçti.üstelik muhafazasıda çok iyi köpük ve naylonun içinde kjutunun içinde.Birde ne alakası varsa kutunun içinden 2 adet lipton sallama çay çıktı.
  • Güvenilir, iyi bir site. Benim tercihim kitapyurdu.com fakat.
  • toplam 3 sipariş yaptım 3'üde 3 gün içinde geldi mesefa 600 km üzeri benim için tek sıkıntılı yanı yorumlar kitapyurdu'na göre çok az olması :S
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.