Şimdi Ara

iDeneb 10.5.6 Audigy Value ses sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar İdeneb 10.5.6 kurdum fakat creative audigy ses kartımı tanıtamadım. Kx driver paketini kurdum fakat yine olmadı. Donanım özelliklerine baktım PCI aygıtları boş gözüküyor. Acaba PCI slotları için de bir driver yüklemem mi gerekiyor?

• ses mi gelmiyor yoksa hiçmi kurulmuyor?
    donanım özelliklerinde görümnmez.direkt preferences/sound (tercihler/ses) bölümüne bakacaksın.
    kartın görünüyorsa applicatiton/ulitities/audio-midi utilities uygulamalar/izlenceler/ses-midi izlencesi kısmından hoperlor ayarını(2.1 5.1 7.1 vs)yapabilirsin.
    bu arada mic/input olayı boştur boşuna arama.gavrilov un şu an için planlarında yokmuş input olayı.zaten sanırım durdurdu sürücü çalışmasını.hackintoshlar enterese etmiyormuş amcayı imaclerde de pci yok falan diyo uğraşamam falan diyo.fikrini değiştirir inşallah da 100/100 creative destekli bi macimiz olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 2 Temmuz 2009; 0:05:08 >
  • Cevabın için teşekkür ederim. Biraz araştırdım galiba sorun Kx sürücüleri audigy value modelini desteklemiyor. Bu yüzden çalışmadı.
  • kerimgündüz VoodooHDA.kext dosyası sorununu çözebilir bir dene
  • PCI için mi yoksa Audigy Value ses kartı için mi? tam olarak ne işe yarıyor anlamadım
  • voodoohda intel hda için yazılmış bir sürücü creative de çalışmaz...

http://www.driverheaven.net/mac-os-x-driver/
    InsanelyMac Forum
    Creative SB [Live!, Audigy, Audigy2, EMU10kX eDSPs] OSX Driver info here!
    http://www.insanelymac.com/forum/index.php?showtopic=104797

hocam istersen bi şuraları takip et.audigy value ile ne olur olmaz bilmiyorum açıkçası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 4 Temmuz 2009; 0:11:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.